-
[quote=_KoDaK_;1019121]
[SIZE=4]התחלה ! ~ למי שערך לאיזה פוקימון התחלתי הוא רוצה ! [/SIZE]
אתם קמים בבוקר לקול השעון המצלצל ..
אתם קמים עייפים מהמיטה והולכים להתלבש ..
אתם מתלבשים מצחצחים שיניים ופתאום אמכם קוראת לכם " בוא\י לאכול ארוחת בוקר ! "
אתם יורדים למטה עד שמשהו קוטע את הליכתכם , אתם מרגישים ששכחתם משהו ..
אתם נזכרים שליד מתתכם יש את התיק שלכם ..אתם יורשים למטה איתו ואוכלים ארוחת בוקר עם אמכם ששואלת אתכם " מה תעשה\י היום ? "
מה תעשו ?[/quote]
אני אומר לאמא שלי" תודה על הארוחה המצוינת.אני היום הולך להתחיל את המסע שלי אז ביי"
אני הולך לפרופסור לקבל את טאפיג שלי
-
[COLOR=#ff0000]ספרייט של המאמן\ת[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/100.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=#ff0000]כינוי בפורום[/COLOR][COLOR=#000000] : טום רידל[/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]שם במשחק[/COLOR] : טום רידל .[/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]גיל במשחק :[/COLOR] 12[/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]מחוז :[/COLOR] אש[/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]אופי[/COLOR] : שחצן,יהיר,מדבר הרבה,מוכן לקרב.[/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]רקע[/COLOR] : [/COLOR]
[COLOR=#000000]טום רידל גדל בבית יתומים,הוא לא הכיר את אביו או את אמו,הוא ידע שאמו מתה בלידה והיא קראה לו על שם אביו,טום רידל האב,ומתה כעבור שעה,הוא ידע איכשהו שאביו חי וקיים,הוא לא הכיר אותו,הוא לא ידע אם הוא חי בכלל והוא סתם עובד על עצמו,בגיל 12 טום עזב את בית היתומים ויצא למסע שלו,להשיג את תגי המכון הנחוצים,להיכנס לליגה ולנצח,ובשבילו זה יהיה בונוס אם הוא יפגוש את אביו ויזכה להכיר אותו.[/COLOR]
[COLOR=red]זכר [/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]התחלתי :צ'ימצ'אר[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]פוקימונים[/COLOR][/COLOR][COLOR=red] – לא לגעת ! [/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]כסף [/COLOR]: 1,500 שקלים , [/COLOR][COLOR=red]לא לגעת ! [/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]ציוד[/COLOR] :תיק,פוקדקס,בוחן מתקפות,טלפון,ואוכל לבני אדם ולפוקימונים[/COLOR][COLOR=red](לא לגעת !)[/COLOR]
[COLOR=red]תגי מכון וסרטי תחרות – לא לגעת ! [/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=red]בקשות מיוחדות[/COLOR] : להתקבל,לההתחלתי יהיה צ'ימצ'אר,לתפוס פוקימון אופל טוב.[/COLOR]
-
[COLOR=red][FONT=Arial]ספרייט של המאמן\ת[URL="http://www.fastup.co.il/v.php?file=50036201.bmp"][IMG]http://www.fastup.co.il/thumbs/50036201.bmp[/IMG][/URL][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]כינוי בפורום[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] : [/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]הרוח המתמטקאית[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]שם במשחק[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] : [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]אלמוג[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]גיל [/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]במשחק[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]15[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]מחוז[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial] :[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]אש[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אופי[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] : [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]נבון,דבק במטרתו,עקשן, חבורתי אך נוהג להתווכח.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]רקע[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] : [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]סיפורי התחיל ככה,נולדתי למשפחה[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]במעמד אמצעי במחוז האש,אביו מורה לאימון פוקימונים ואמו עקרת בית. אלמוג תמיד רצה להתחיל וללמוד בבית הספר של אביו וכך היה. הוא למד איך לתפוס פוקימונים,איך מאמנים אותם והדבר הכי חשוב מבחינתו איך לנצח בקרבות,כל הלמידה הזאת נתנה לו את החשק להתחיל את מסעו כאשר שמע שרגע זה הגיע הוא התלהב ויצא למסע.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]זכר[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]התחלתי : [COLOR=#000000]טפיג,או דרמהקה תלוי באיזה חלק אני.[/COLOR][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]פוקימונים[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial] – [/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]לא לגעת[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial] ! [/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]כסף[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]: 1,500 [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]שקלים[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] , [/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]לא לגעת[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial] ! [/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]ציוד[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] :[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]תיק,פוקדקס,בוחן מתקפות,טלפון,ואוכל לבני אדם ולפוקימונים[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]([/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]לא לגעת[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial] !)[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]תגי מכון וסרטי תחרות – לא לגעת[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial] ! [/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]בקשות מיוחדות[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] : אין.[/FONT][/COLOR]
-
טוב אני נמצא עכשיו בבית חולים (לא אני צריך טיפול) והלפטופ אצלי אז כבר ערכתי אני יכול להתחיל?
-
[size=3]תומר [/size]
היא עונה לך " באמת ? אם אתה יוצא למסעך יש לי משהו להביא לך ..קח תן את זה לפרופסור" והיא מגישה לך חבילה קטנה ורכה .אתה שואל אותה " מה יש כאן ? " והיא עונה לך שאסור לה לומר ..
אתה מכניס את החבילה לתיק יוצא החוצה ורואה מרחוק איש שרץ הלוך וחזור מה תעשה ?
[size=3]לי[/size]
אימך אומרת לך " ביי חומד ! "
ואתה לוקח את התיק וממשיך לדרכך .
אתה יוצא החוצה ואז רואה את הבן של השכנים שלכם יוצא החוצה .
הוא נראה לך כאילו גם הוא עומד לצאת למסע . והוא הולך לקראתך .
מה תעשה ?
---
אתה יכול רק התחלתיים אני מצטער ..
תחליף את האונדור בהתחלתי אחר בבקשה ..זה לא חשוב איזה : טפיג,ציצמאר,טורציק,סינדקוויל או צארמנדר ..
לכל השאר אי עוד שניה מגיב
[size=3]עידן אתה יכול להתחיל[/size]
-
[QUOTE=_KoDaK_;1019121]
אתם נזכרים שליד מתתכם יש את התיק שלכם ..אתם יורשים למטה איתו ואוכלים ארוחת בוקר עם אמכם ששואלת אתכם " מה תעשה\י היום ? "
מה תעשו ?[/QUOTE]
"אבא תודה שהכנת לי ארוחת בוקר" אגיד לו ואוכל אותה.
לאחר מכן אגיד לו: "אבא היום אני יוצא למסעי יותר נכון עכשיו אז להתראות אבל אל תדאג הפוקימון שלי הוא טרטוייג כהתחלתי פוקימון עשב" והלך לכיוון המעבדה לקחת את הפוקימון הראשון שלי.
- - - - - - -
רשמתי אבא כי לפי הרקע אין לי אמא...
-
[quote=_KoDaK_;1019143]?
מה תעשה ?
---
תחליף את האונדור בהתחלתי אחר בבקשה ..זה לא חשוב איזה : טפיג,ציצמאר,טורציק,סינדקוויל או צארמנדר ..[/quote]
עכרתי לטאפיג
אני אומר לבן של השכנים"הי אני לי.גם אתה מתחיל תמסע שלך?.אז באיזה פוקימון אתה בוחר?.אני בוחר בטאפיג"
-
[QUOTE=_KoDaK_;1019143]היא עונה לך " באמת ? אם אתה יוצא למסעך יש לי משהו להביא לך ..קח תן את זה לפרופסור" והיא מגישה לך חבילה קטנה ורכה .אתה שואל אותה " מה יש כאן ? " והיא עונה לך שאסור לה לומר ..
[/QUOTE]
[B]"סליחה!אתה יודע איפה מעבדת הפרופסור?"אשאל את האיש ואז הוסיף בבישנות:"מצטער שאני מפריע לך..."[/B]
-
[quote=_KoDaK_;1019121]
מה תעשו ?[/quote]
[I]תכתוב את השמות של כל הערים. >:[/I]
~~
"אני הולכת היום אל המעבדה של הפרופסור אשר נמצאת בעיירה הסמוכה, אני רוצה לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלי ולהתחיל במסע." אני משיבה לה וממשיכה לאכול. אני מסיימת לאכול, נפרדת מאמא שלי לשלום ויוצאת מהבית דרומה אל המעבדה שנמצאת בעיר הקרובה.
-
[quote=_KoDaK_;1019143]היא עונה לך " באמת ? אם אתה יוצא למסעך יש לי משהו להביא לך ..קח תן את זה לפרופסור" והיא מגישה לך חבילה קטנה ורכה .אתה שואל אותה " מה יש כאן ? " והיא עונה לך שאסור לה לומר ..
מה תעשה ?
---
תחליף את האונדור בהתחלתי אחר בבקשה ..זה לא חשוב איזה : טפיג,ציצמאר,טורציק,סינדקוויל או צארמנדר ..[/quote]
ערכתי את ההרשמה.
-
[QUOTE=_KoDaK_;1019121]
מה תעשו ?[/QUOTE]
(רשמתי שאני גר עם סבי וסבתי אז ארשום כאילו האמא זה סבתא)
''בוקר סבתא, היום אני מתחיל את המסע שלי סוף סוף'', אומר תוך כדי אכילה מהירה ואמשיך
''טוב כדאי שאצא לדרך אני צריך לבחור את ההתחלתי שלי, ביי!'' אומר לסבתי ואצא מהבית.
-
[SIZE=4][COLOR=red]בר [/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red]בסדר [/COLOR]
[COLOR=red]---[/COLOR]
[COLOR=red]אתה יוצא החוצה ורואה פוקימון פצוע אתה רואה כי זה הוא [IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=406[/IMG][/COLOR]
[COLOR=red]הוא מסתכל עליך בחינניות ובציפייה לעזרה ..[/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה ? [/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=blue]לי[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue]הוא אומר לך " כן ! אני רוצה לבחור פוקימון אש שינצח כל אחד אחר ! לא אכפת לי מי ! " [/COLOR]
[COLOR=blue]והוא ממשיך " רוצה שנלך ביחד למעבדה ? "[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה ? [/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=seagreen]תומר [/COLOR][/SIZE]
[COLOR=seagreen]הוא אומר " אהה .. אהה ...כן ...זה נמצא כאן מעבר ל..לפינה ! " [/COLOR]
[COLOR=seagreen]" תעבור את דרך 1 ואז את החורשה ליד....לידה ..." [/COLOR]
[COLOR=seagreen]אתה שם לב שמשהו מוזר אצלו וזה נראה לך כאילו הוא פוחד ממשהו ..[/COLOR]
[COLOR=seagreen]מה תעשה ? [/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=magenta]לין [/COLOR][/SIZE]
[COLOR=magenta]בסדר [/COLOR]
---
[COLOR=magenta]אימך מנופפת לך לשלום ואת יוצאת החוצה ..[/COLOR]
[COLOR=magenta]לפתע את שומעת יללות את מסתכלת סביבך ולא רואה כלום .[/COLOR]
[COLOR=magenta]את ממשיכה אל דרך 1 והיללות מתחזקות ..[/COLOR]
[COLOR=magenta]מה תעשי ? [/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=darkslateblue]עידן[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkslateblue]בסדר [/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]---[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]אתה יוצא מהבית ולפתע אתה מרגיש שמשהו מושך לך ברגל..[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]אתה מסתכל ורואה שזהו [IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=238[/IMG] קטנה אתה ניגש אליה ומרים אותה והיא משתמשת נגדך במתקפה רסיס קרח שבקושי גורמת לך לכאב ..היא מסתכלת עליך בביישנות ורצה לדרך 1 [/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]מה תעשה ? [/COLOR]
[SIZE=3]טום רידל (~רשום) הגבת תערוך לאחד מהשלושה [/SIZE]
[SIZE=3]אלמוג (~רשום)אבל אתה כבר לא יכול לקבל את הדרמהקה אבל אתה מקבל את הקוף אש בסדר ? אני אוכל להתחשב זאת בהמשך .. [/SIZE]
[SIZE=3]תגיבו להתחלה לאחר שתערכו ! [/SIZE]
-
[QUOTE=_KoDaK_;1019170][SIZE=4][COLOR=red][SIZE=4][COLOR=seagreen]תומר [/COLOR][/SIZE]
[COLOR=seagreen]הוא אומר " אהה .. אהה ...כן ...זה נמצא כאן מעבר ל..לפינה ! " [/COLOR]
[COLOR=seagreen]" תעבור את דרך 1 ואז את החורשה ליד....לידה ..." [/COLOR]
[COLOR=seagreen]אתה שם לב שמשהו מוזר אצלו וזה נראה לך כאילו הוא פוחד ממשהו ..[/COLOR]
[COLOR=seagreen]מה תעשה ? [/COLOR]
[/SIZE][/QUOTE]
[B]"אוקיי תודה!"אומר לאיש ואז אלך למעבדת של הפרופסור ואגיד לפרופסור:"באתי לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלי שהוא מדקיפ!"[/B]
-
[QUOTE=_KoDaK_;1019170][SIZE=4][COLOR=red]בר [/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red]בסדר [/COLOR]
[COLOR=red]---[/COLOR]
[COLOR=red]אתה יוצא החוצה ורואה פוקימון פצוע אתה רואה כי זה הוא [IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=406[/IMG][/COLOR]
[COLOR=red]הוא מסתכל עליך בחינניות ובציפייה לעזרה ..[/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה ? [/COLOR]
[/QUOTE]
"היי בידוף תגיד מה קרה, אתה בסדר , מישהו התקיף אותך, אני יעזור לך" אגיד לבידוף בביטחון
-
[quote=_KoDaK_;1019170]
[SIZE=4][COLOR=blue]לי[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue]הוא אומר לך " כן ! אני רוצה לבחור פוקימון אש שינצח כל אחד אחר ! לא אכפת לי מי ! " [/COLOR]
[COLOR=blue]והוא ממשיך " רוצה שנלך ביחד למעבדה ? "[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה ? [/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=seagreen]ת[/COLOR][/SIZE][SIZE=3] [/SIZE][/quote]
אני אומר לו"בסדר נלך למעבדה ביחד אבל מה שמך?.אני אמרתי לך את שלי"