[QUOTE=SexStyle;1019410]כותבים שכר...
סחר זה מהמילה לסחור יענו.
בחצי מהמשפחות המודרניות (גילאי 20-30) האישה מפרנסת...
בדור החדש-גילאי 20-30 אני חושב שההבדלים לא משמעותיים.
גילאי 40-50 זה כבר דור אחר...[/QUOTE]
נו, ואין סחר בנשים?:nose_pick:
Printable View
[QUOTE=SexStyle;1019410]כותבים שכר...
סחר זה מהמילה לסחור יענו.
בחצי מהמשפחות המודרניות (גילאי 20-30) האישה מפרנסת...
בדור החדש-גילאי 20-30 אני חושב שההבדלים לא משמעותיים.
גילאי 40-50 זה כבר דור אחר...[/QUOTE]
נו, ואין סחר בנשים?:nose_pick:
[quote=Stranger in a Strange Land;1019411]נו, ואין סחר בנשים?:nose_pick:[/quote]
סעיף קטן ששכחתי חחח
אבל יש גם סחר בגברים....(איפושהו...)
הייתי רוצה להגיד שיש שוויון.. אבל אני חושב שחושבים את מעמד הנשים נמוך מגברים ולא לוקחים אותן ברצינות.
בטח שמגיע להם זכויות, הזכות לנקות את המטבח, זכות השתיקה וזכות הלרדת לגבר שלה לילה.
הבא שמגיב תגובה צינית מקבל אזהרה+כדור בראש...
שמרו על הדיון רציני.
[quote=SexStyle;1019575]הבא שמגיב תגובה צינית מקבל אזהרה+כדור בראש...
שמרו על הדיון רציני.[/quote]
מבקשת את הרשות לירות בהם בעצמי.
סטודנט מארצות הברית ערך מחקר בנושא דומה;
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=8CWMCt35oFY[/URL]
הסרטון מתאר, כביכול, שסרטי דיסני מתארים לנו מה הוא הגבר האידיאלי ומיקומו, שהוא אדם סקסיסטי, דומיננטי וחזק, בעוד שהאישה היא חלשה וזקוקה לגבר, ומטרתה היא לרצות את הגבר.
כיום מנסים להכניס לפחות דמות נשית אחת בכל סרט מצוייר בשביל להראות שוויון. אך הן לא עוזרות כל כך, ושוב נתקלנו במקרה שהן זקוקות לגבר.
יש את הסרט מולאן שמתאר בדיוק ההפך; גברים רגישים ודואגים ונשים שיכולות לדאוג לעצמן.
אך כשמתגלה שהיא אישה על ידי חבריה הגברים בצבא, הם מחרימים אותה ומתייחסים אל זה כעלבון.
ביפה והחיה, יש את גאסטון שמוצג בתור הגבר האידיאלי השרירי שכל הבנות נופלות לרגליו, אך בל דוחה אותו בדיוק בגלל אותן תכונות "מושלמות" ומעדיפה את אופי האדם ורואה מעבר לחיצוניות. בל לא מוצגת בסרט כמינית או משדרת דברים מיניים, אלא היא מוצגת כאישה חכמה, אינטלקטואלית ועומדת על שלה. אך גם אותה החברה דוחה והיא כלואה בשבי רב הסרט.
כך או כך, מה שמוצג בסרט הוא פסול, הילדים גדלים על הערכים האלה ולפיהם הם מתחנכים.
וברור שנשים יכולות לעשות הכל באותה מידה שהגברים יכולים. כיום הנשים שוות למעמד הגברים ויש חוק שוויון זכויות לאישה בכל תחומי החיים.
יש לנו אפילו העדפה מתקנת בהרבה מהמקרים כמו בהרשמה לאוניברסיטה, שיש מקומות שמורים לנשים. ובכנסת.
מעניין איך הדיון הזה היה נראה במאה ה-19.
לולא נשים העולם הזה היה נעלם לפני המאה ה19.
אני מתלבט אם לכתוב את דעתי או לא.
האמת היא שאני ממש רוצה. טוב נו ניחא...
לדעתי נשים וגברים לעולם לא יהיו שווים. גם אם היא מרוויחה 10000 ש"ח בחודש היא מביאה את הכסף הזה לבעלה. הבעל מחזיק בדרך כלל את הכרטיסים ובדרך כלל יש על האשה משהו כמו 200 ש"ח.
ולמה זה?
מאוד פשוט. טבע האשה הוא לקבל מבעלה. אשה אוהבת לקבל מבעלב פרחים ותכשיטים, מתנות ומחוות.
גבר בדרך כלל לא מחפש תנה מאשתו, זה לא בטבע שלו!
יתר על כן, אשה בוכה לבעלה ומוציאה עליו תיסכולים רבים ואילו הבעל יחשב לקוקסינל אם הוא יעשה את זה, כי התפקיד שלו להראות חוסן וכוח.
זה טבעי, ככה ה' ברא אותנו.
[QUOTE=SexStyle;1019371]ברור שעדיין יש הבדלים..
כמו שאם גבר מרביץ לאישה זה הרבה יותר חמור מלהרביץ לגבר-וזה משהו שלא צריך להשתנות,נשים חלשות פיזית ויישארו חלשות פיזית.
הבדלים בשכר-לא משמעותי...
יש הרבה נשים שהם מנכ"ליות של חברות שמקבלות בדיוק כמו גברים.[/QUOTE]
למה? מה זה משנה?
בגלל חוקים כאלה צריך לעשות הבדלים בשכר!
אני שמח שפתחתי את הדיון הזה :)
אני רואה כאן כמה תגובות מפגרות.... חבל
[quote=The Charmander;1019672]אני מתלבט אם לכתוב את דעתי או לא.
האמת היא שאני ממש רוצה. טוב נו ניחא...
לדעתי נשים וגברים לעולם לא יהיו שווים. גם אם היא מרוויחה 10000 ש"ח בחודש היא מביאה את הכסף הזה לבעלה. הבעל מחזיק בדרך כלל את הכרטיסים ובדרך כלל יש על האשה משהו כמו 200 ש"ח.
ולמה זה?
מאוד פשוט. טבע האשה הוא לקבל מבעלה. אשה אוהבת לקבל מבעלב פרחים ותכשיטים, מתנות ומחוות.
גבר בדרך כלל לא מחפש תנה מאשתו, זה לא בטבע שלו!
יתר על כן, אשה בוכה לבעלה ומוציאה עליו תיסכולים רבים ואילו הבעל יחשב לקוקסינל אם הוא יעשה את זה, כי התפקיד שלו להראות חוסן וכוח.
זה טבעי, ככה ה' ברא אותנו.[/quote]
אני לא חושב ככה..אישה לא נולדת נשית..בגלל החינוך והמסרים שהיא בעודה קטנה,אופייה משתנה.
למה נשים לא משחקות כדורגל?כי לא נותנים להם..כי לפי האידאל זה לא ספורט "נשי"..
מסכים עם אביב, וד"א- יש נשים שמשחקות כדורגל, זה פשוט פחות נפוץ ופחות בענייני התקשורת
כיום בשנת 2011 המעמד שווה .
אם מישהו אומר שלא אז הוא שובניסט או פנימינסט.
על פי העובדות נשים אפילו מרוויחות יותר כסף מגבריםם