[QUOTE=Hit Man;1022997]בעד.[/QUOTE]
אתה עדין צופה בWWE\TNA? אני צריך עזרה ממשהו שמבין באמת..
Printable View
[QUOTE=Hit Man;1022997]בעד.[/QUOTE]
אתה עדין צופה בWWE\TNA? אני צריך עזרה ממשהו שמבין באמת..
בעד, אף כי אינני רואה היאבקות, אני יודע שזה יחזיר אותך דייוויד, מה שיתרום לפורום לכשעצמו :)
האבקות Wwe מזויפת?
או האחרים.
אני רואה לפעמים תאחרים.
בעד
[quote=Randy Orton;1023004]אתה עדין צופה בWWE\TNA? אני צריך עזרה ממשהו שמבין באמת..[/quote]
לא צופה בכל תוכניות הWWE (לא צופה בNXT וסופרסטארס) בכל שבוע אבל כן, יש לי הבנה מה הצפי שם.
הדברים חוזרים על עצמם ועדיין אין הוכחות בשטח. מה אתם עושים בזה שאתם פותחים את האשכול? להגיד בעד כל אחד יכול אבל להשקיע כבר מעכשיו זה לא.
[QUOTE=YoRt3m;1023119]הדברים חוזרים על עצמם ועדיין אין הוכחות בשטח. מה אתם עושים בזה שאתם פותחים את האשכול? להגיד בעד כל אחד יכול אבל להשקיע כבר מעכשיו זה לא.[/QUOTE]
המטרה פה היא למצוא את המשתמשים שיהיו פעילים ויגיבו בנושאים שנעשה, ולפי מה שאני רואה יש פה די קהילה גדולה לכך.
היטמן- אתה יכול לעשות סיקורי תוכניות של ראו? או שTNA?
שוב, אין קשר. גם לפורום משחקי רשת בזמנו היו אנשים בעד וגם ליוגיהו... היו צריכים להשקיע לפני הנושא הזה.
[QUOTE=YoRt3m;1023164]שוב, אין קשר. גם לפורום משחקי רשת בזמנו היו אנשים בעד וגם ליוגיהו... היו צריכים להשקיע לפני הנושא הזה.[/QUOTE]
זה מה שהתחלתי לעשות, אני מקווה שהחברה שאומרים שהם בעד יתחילו להיכנס ולהגיב לנושאים האלה.
תגיד רותם, מותר להביא קרבות/אירועים להורדה/צפייה? כי אם כן יש לי מה לתרום~