משתעממת מדברת עם חברים ומשחקת חיי שרה למרות שזה כבר נמאס..
אם יש שעורי בית אז אני עושה בהפסקה (מה שלא קורה כי אני מספיקה לסיים אותם בכיתה ולדבר עם חברים :) )
Printable View
משתעממת מדברת עם חברים ומשחקת חיי שרה למרות שזה כבר נמאס..
אם יש שעורי בית אז אני עושה בהפסקה (מה שלא קורה כי אני מספיקה לסיים אותם בכיתה ולדבר עם חברים :) )
דעעע חברים , מה נסגר , שיעורי בית עושים בהפסקה ( אם עושים בכלל Xd ) , לי אישית לא משעמם בבית לכן אני לא עושה אותם בבית .
וכשאין שיעורים , אני באייפוד .
[QUOTE=LordAbizi;1023980]אני מנצל את ההפסקות לנושאים הבאים לפי הסדר הבא:
אם יש שיעורי בית שראויים את העשייה שלהם, אעשה אותם.
אם אין, כנראה אדבר (בדרך כלל על דא ועל הא) עם חברים שלי.
אם הם לא פה, אדון עם עצמי על כך.[/QUOTE]
והם מצליחים להבין את שפת הדיבור שלך? O.O
ישן
יושב עם חברים בפינה הקבועה שלנו ומעבירים חוויות
אני מסתובב עם חברים מהשכבה / מהכיתה(תלוי בזמן של ההפסקות,אם זו ההפסקה הגדולה אז עם חברים מהשכבה ואם זה ההפסקות הקטנות אז מהכיתה).
[quote=idos055;1023978]יש מטרה סמויה מסוימת בשיעורי הבית, מעבר לכך שאתה מבצע אותם ומפנים את החומר, הם נועדו לשמש לך תעסוקה לשעות אחר הצהריים המאוחרות, אחרת יווצר מצב שבבוקר תלמד ובצהריים תשכח את החומר.
שאלה לי אליך עומר, האם אתה מקפיד על הכנת שיעורי בית? אני שואל זאת מכיוון שאינני יכול להתעלם מכך שיש לך שגיאות כתיב רבות..[/quote]
הכנת שיעורי בית אינה קשורה לשגיאות כתיב. אינני מכינה אף פעם שיעורי בית ואין לי שגיאות כתיב, לפחות לא מסוג השגיאות שמבחינים בו.
[quote=Viva La Resistance;1024701]והם מצליחים להבין את שפת הדיבור שלך? O.O[/quote]
אינך מגזים בכלל.
יש לנו חדר אקוסטי בבית ספר עם מערכת הגברה וכו' שמשמש לחבר'ה שרוצים לנגן ביחד, אז אני ועוד כמה חברים מהשכבה נמצאים שם לפעמים בהפסקות ומנגנים ביחד.
אם אני לא שם, אז אני יושבת עם חברים על הדשא בחצר, צוחקים ומדסקסים.