-
אוקיי הרשומים הם:
תומר
עומר
נדב
ליאור
ניר
שיר
עמית - עם סטארלי
מור
כל מי שלא התקבל - סורי. נא לא לשלוח הודעות בפרטי.
[b][u]התחלה לכולם מלבד נדב עומר ומור:[/u][/b]
התעוררתם בבוקר, התארגנתם ויצאתם מהבית אל עבר מעבדת הפוקימונים של פרופסור אלם. לאחר כמה דקות הגעתם למעבדה, ודפקתם בדלת. את הדלת פתח לכם אדם לבוש בחלוק לבן "אהה, את/ה בטח אחד הילדים שאמור לקבל היום את הפוקימון ההתחלתי שלו!" הוא אומר ומזמין אותכם פנימה. הוא לוקח אותכם לאחד החדרים. אתם נכנסים והוא מעמיד אותכם מול מכשיר עם מספר פוכדורים עליו "קודם כל, קח/י את זה" הוא אומר לכם ומוסר לכם פוכדורים, פוקדע ומפה "עכשיו, איזה פוקימון תרצה" הוא שואל אותך.
[b]עומר~[/b]
תזכורת קטנה ~ נלחמת בקרב המכון השלייש נגד וויטני. אתה התחלת עם פלייגון והיא עם קלפרי. קלפרי כעת בצורה פלייגון בזכות מתקפת שינוי צורה, ובעקבות כך פלייגון קבור כעת בתוך קבר חול ישן וקלפרי שולחת להביור אל עבר הקבר.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הלהביור עוטף את קבר החול, והוא מתחמם עוד יותר "אין סיכוי לפלייגון לצאת מזה!" אומרת וויטני בצחקוק, אולם לפתע נראה הבזק אור מהקבר, והוא מתפוצץ לרסיסים שעפים לכל מקום, וקלפרי המופתע מתחמק מכל הרסיסים. אתה מבחין בפלייגון שלך עומד על הקרקע "פליי!" הוא קורא, מנופף בכנפיו וממריא כלפי מעלה "קדימה קלפרי, תקפי אותו בסופת חול!" קורא וויטני, וקלפרי משתמש בסופת חול שמתקרבת אל עבר פלייגון.
[b]נדב~[/b]
תזכורת קטנה ~ נלחמת נגד נידורן נקבה.
[b]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/b]
טוטודייל משתמש באקדח מים שנשלח לעבר נידורן אבל היא מתחמקת ומשתמשת בבעיטה כפולה לעבר טוטודייל, אבל טוטודייל מתחמק גם הוא ומצליח לפגוע בה עם שריטה.
נידורן לא מוותרת, ומשתמש בעוקצי רעל שפוגעים בטוטודייל.
(ההמשך מהמשחק הקודם שלא הגבת אליו)
[b]מור~[/b]
תזכורת קטנה ~ שהית במרכז הפוקימונים בעיר ויולט ואז נכנסה גנבת לחדר שלך ולכדה אותך אבל הצלחת להשתחרר ובעזרת לרביטר ניצחת והיא ברחה והשאירה שם את הסימן שלה ורד שחור. האחות גו'י נכנסה והיא רוצה לקרוא לשוטרת ג'יני כי אתה לא מספר את מה שקרה באמת
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוקיי" אומרת לך האחות גו'י ומתקשרת לשוטרת ג'יני ומעדכנת אותה בהכל "אין בעיה" היא אומרת לשיחה ומנתקת "אל תדאג הם הקימו מחסומים לא רחוק מפה, היא לא אמורה לחמוק מכך" היא אומרת לך "מה היא לקחה ממך?" היא שואלת אותך.
-
[QUOTE=EDGE;1025643]אוקיי הרשומים הם:
תומר
עומר
נדב
ליאור
ניר
שיר
עמית
מור
התעוררתם בבוקר, התארגנתם ויצאתם מהבית אל עבר מעבדת הפוקימונים של פרופסור אלם. לאחר כמה דקות הגעתם למעבדה, ודפקתם בדלת. את הדלת פתח לכם אדם לבוש בחלוק לבן "אהה, את/ה בטח אחד הילדים שאמור לקבל היום את הפוקימון ההתחלתי שלו!" הוא אומר ומזמין אותכם פנימה. הוא לוקח אותכם לאחד החדרים. אתם נכנסים והוא מעמיד אותכם מול מכשיר עם מספר פוכדורים עליו "קודם כל, קח/י את זה" הוא אומר לכם ומוסר לכם פוכדורים, פוקדע ומפה "עכשיו, איזה פוקימון תרצה" הוא שואל אותך.
[/QUOTE]
אני מסדר את הדברים שקיבלתי בכיסי ואז אומר בנימוס לפרופסור:"אני בוחר רלטס!ואם אפשר אז בן בבקשה"ואז אחכה לפוקדור של רלטס בשקט ובלי טענות.
-
[QUOTE=EDGE;1025643]אוקיי הרשומים הם:
תומר
עומר
נדב
ליאור
ניר
שיר
עמית - עם סטארלי
מור
ך.[/QUOTE]
אני אומר לפרופסור "תודה על החפצים פרופסור.אני רוצה פושידה בתור הפוקימון התחלתי שלי.אשמח מאוד אם תיתן לי אותו".אני מחה בצפיה לפוקימון שייתן לי
-
התחלה לכולם מלבד נדב עומר ומור:
[quote]התעוררתם בבוקר, התארגנתם ויצאתם מהבית אל עבר מעבדת הפוקימונים של פרופסור אלם. לאחר כמה דקות הגעתם למעבדה, ודפקתם בדלת. את הדלת פתח לכם אדם לבוש בחלוק לבן "אהה, את/ה בטח אחד הילדים שאמור לקבל היום את הפוקימון ההתחלתי שלו!" הוא אומר ומזמין אותכם פנימה. הוא לוקח אותכם לאחד החדרים. אתם נכנסים והוא מעמיד אותכם מול מכשיר עם מספר פוכדורים עליו "קודם כל, קח/י את זה" הוא אומר לכם ומוסר לכם פוכדורים, פוקדע ומפה "עכשיו, איזה פוקימון תרצה" הוא שואל אותך.[/quote]
"בגלל שאני איש רשע ואפל, אני רוצה גסטלי" אגיד לפרופסור ואתבונן בו במבט רשע "תודה על הציוד בכל מקרה, אני מקווה שהוא אשמש אותי." ואז אחכה לגסטלי שלי
-
[quote=EDGE;1025643]
[B][U]התחלה לכולם מלבד נדב עומר ומור:[/U][/B]
התעוררתם בבוקר, התארגנתם ויצאתם מהבית אל עבר מעבדת הפוקימונים של פרופסור אלם. לאחר כמה דקות הגעתם למעבדה, ודפקתם בדלת. את הדלת פתח לכם אדם לבוש בחלוק לבן "אהה, את/ה בטח אחד הילדים שאמור לקבל היום את הפוקימון ההתחלתי שלו!" הוא אומר ומזמין אותכם פנימה. הוא לוקח אותכם לאחד החדרים. אתם נכנסים והוא מעמיד אותכם מול מכשיר עם מספר פוכדורים עליו "קודם כל, קח/י את זה" הוא אומר לכם ומוסר לכם פוכדורים, פוקדע ומפה "עכשיו, איזה פוקימון תרצה" הוא שואל אותך.[/quote]
[I]תגרום לשחקנים שלי ושל נדב להפגש. אני רוצה להחטיף לו כמה מכות.[/I]
~~
"מממ.." אני ממלמלת וחושבת כמה רגעים, בנתיים אני מצמידה את הפוכדורים אל החגורה, מכניסה את הפוקדע אל הכיס ואת המפה לתיק. "אני רוצה האנדוור!" אני אומרת בהחלטיות ומעט בקולניות.
-
[quote=EDGE;1025643]
[B]עומר~[/B]
תזכורת קטנה ~ נלחמת בקרב המכון השלייש נגד וויטני. אתה התחלת עם פלייגון והיא עם קלפרי. קלפרי כעת בצורה פלייגון בזכות מתקפת שינוי צורה, ובעקבות כך פלייגון קבור כעת בתוך קבר חול ישן וקלפרי שולחת להביור אל עבר הקבר.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הלהביור עוטף את קבר החול, והוא מתחמם עוד יותר "אין סיכוי לפלייגון לצאת מזה!" אומרת וויטני בצחקוק, אולם לפתע נראה הבזק אור מהקבר, והוא מתפוצץ לרסיסים שעפים לכל מקום, וקלפרי המופתע מתחמק מכל הרסיסים. אתה מבחין בפלייגון שלך עומד על הקרקע "פליי!" הוא קורא, מנופף בכנפיו וממריא כלפי מעלה "קדימה קלפרי, תקפי אותו בסופת חול!" קורא וויטני, וקלפרי משתמש בסופת חול שמתקרבת אל עבר פלייגון.
.[/quote]
"פלייגון שלח קבר חול על קלפריי ואז נשיפת דרקון!" אצרח כנגד
-
[quote]התעוררתם בבוקר, התארגנתם ויצאתם מהבית אל עבר מעבדת הפוקימונים של פרופסור אלם. לאחר כמה דקות הגעתם למעבדה, ודפקתם בדלת. את הדלת פתח לכם אדם לבוש בחלוק לבן "אהה, את/ה בטח אחד הילדים שאמור לקבל היום את הפוקימון ההתחלתי שלו!" הוא אומר ומזמין אותכם פנימה. הוא לוקח אותכם לאחד החדרים. אתם נכנסים והוא מעמיד אותכם מול מכשיר עם מספר פוכדורים עליו "קודם כל, קח/י את זה" הוא אומר לכם ומוסר לכם פוכדורים, פוקדע ומפה "עכשיו, איזה פוקימון תרצה" הוא שואל אותך.[/quote]
"אני רוצה סטארלי!" אומר לפרופסור אלם ואחכה לתשובה.
-
[QUOTE=EDGE;1025643]
[b]נדב~[/b]
תזכורת קטנה ~ נלחמת נגד נידורן נקבה.
[b]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/b]
טוטודייל משתמש באקדח מים שנשלח לעבר נידורן אבל היא מתחמקת ומשתמשת בבעיטה כפולה לעבר טוטודייל, אבל טוטודייל מתחמק גם הוא ומצליח לפגוע בה עם שריטה.
נידורן לא מוותרת, ומשתמש בעוקצי רעל שפוגעים בטוטודייל.
(ההמשך מהמשחק הקודם שלא הגבת אליו)
[/QUOTE]
יששששש
----------------------------------
"טוטודייל, תשתמש בזעם!" אני מצווה עליו, ואחרי שהוא משתמש במתקפות שלו אני זורק פוקדור על נידורן בתקווה שהחלשתי אותה מספיק
-
[B]ניר~[/B]
"הנה הגאסטלי שלך" אומר לך הפרופסור ומביא לך את הפוכדור שלו "שיהיה לך בהצלחה במסע!" הוא אומר לך ומשחרר אותך. אתה פונה לכיוון הדלת כשהפרופסור מוסיף "אגב, אתה לא איש רשע ומפחיד, אתה יותר... עושה קולות" הוא קורץ לעברך וסוגר את דלת המעבדה.
[B]תומר~[/B]
"ראלטס, אה?" אומר הפרופסור וניגש אל עמדת הפוכדורים "בבקשה" הוא אומר ומוסר לידך את הפוכדור של ראלטס. הוא מלווה אותך בחזרה לדלת הכניסה "טוב, שיהיה לך בהצלחה במסעך!" הוא אומר וסוגר את הדלת.
[B]ליאור~[/B]
"פושידה, מה? אני מקווה שתצליח איתו" הוא אומר לך, וניגש אל מכונת הפוכדורים. לאחר כמה שניות הוא מושיט לך את הפוכדור שלו "בבקשה!" הוא אומר. הוא מלווה אותך לכניסה "טוב, שיהיה לך בהצלחה במסעך!" הוא אומר וסוגר את הדלת.
[B]שיר~[/B]
"הנדוואר, מה? פוקימון מעניין" הוא אומר לך ומתקרב אל מכונת הפוכדורים, שולף משם פוכדור ומגיש לך אותו "בבקשה!" הוא אומר לך. לאחר מכן הוא מלווה אותך אל היציאה מהמעבדה "שיהיה לך בהצלחה במסעך!" הוא אומר וסוגר את הדלת.
[B]עמית~[/B]
"סטארלי, מה? פוקימון שמתאים לך" הוא אומר לך ומתקרב אל מכונת הפוכדורים, שולף משם פוכדור ומגיש לך אותו "בבקשה!" הוא אומר לך. לאחר מכן הוא מלווה אותך אל היציאה מהמעבדה "שיהיה לך בהצלחה במסעך!" הוא אומר וסוגר את הדלת.
[B]עומר~[/B]
פלייגון מתרכז ושולח קבר חול ומיד נשיפת דרקון שמתנגשת בסופת החול. נוצר פיצוץ גדול ועשן ממלא את הזירה. לאחר כמה שניות, רואים פלייגון שוכב על הקרקע, מעולף, ופלייגון אחר מרחף לו מעל הזירה "והמנצח בקרב הראשון הוא..." אומר השופט ואז הפלייגון שעל הקרקע משתנה חזרה לקלפרי! "הפלייגון של עומר!" קורא השופט "הפתעת אותי, יש לך שם פוקימון חזק" אומרת לך וויטני ומשיבה את קלפרי לפוכדור שלה "בסדר גמור, הגיע הזמן לפוקימון השני שלי, ולא יהיה לך קל מולה" היא אומרת בחיוך "אני בוחרת בך!" קוראת וויטני ומשליכה את הפוכדור קדימה. מתוך הפוכדור מגיח פוקימון בצורת חתול בעל פרווה סגולה "מיאו!!" היא קוראת. זוהי דלקטי! [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/301.png[/IMG]
[B]נדב~[/B]
טוטודייל מתעצבן, ומשתמש במתקפת זעם שמתקרבת במהירות אל עבר נידורן. נידורן מנסה לחמוק אבל לא מספיקה, וסופגת במכה ישירה את המתקפה. היא עפה לאחור, ונופלת על הקרקע מעולפת.
אתה שולף פוכדור ריק מהחגורה שלך, ומשליך אותו אל עבר נידורן המעולפת.
נידורן נשאבת פנימה, והפוכדור נסגר.
נדנוד אחד...
נדנוד שני...
נדנוד שלישי...
נלכדה! יש לך נידורן נקבה!
-
[quote=edge;1025693][b]
[b]ליאור~[/b]
"פושידה, מה? אני מקווה שתצליח איתו" הוא אומר לך, וניגש אל מכונת הפוכדורים. לאחר כמה שניות הוא מושיט לך את הפוכדור שלו "בבקשה!" הוא אומר. הוא מלווה אותך לכניסה "טוב, שיהיה לך בהצלחה במסעך!" הוא אומר וסוגר את הדלת.
[/quote]
אני הולך כמה צעדים ואז פותח את הפוכדור של פושידה ואומר לו"שלום פושידה אני המאמן שלך.שמי ליאור.אני מקווה שנסתדר מאוד.אוקי עכשיו נחפש לך קרב אימון קטן".אני הולך עם פושידה לדרך 29 לחפש לו קרב נגד פוקימון פראי.
-
[quote=edge;1025693][b][b]תומר~[/b]
"ראלטס, אה?" אומר הפרופסור וניגש אל עמדת הפוכדורים "בבקשה" הוא אומר ומוסר לידך את הפוכדור של ראלטס. הוא מלווה אותך בחזרה לדלת הכניסה "טוב, שיהיה לך בהצלחה במסעך!" הוא אומר וסוגר את הדלת.
[/quote]
אני אוציא את רלטס,אשאל אותו שאלות כמו:"שלום רלטס איך אתה מרגיש?רוצה להיות השותף שלי למסע?"
ואמשיך בדרכי למסע הלא נודע בלי לגלות את התשובה של רלטס ואחפש פוקימון טוב למסע שלי כמו פוקימון מעופף.
-
[quote=EDGE;1025693]
[B]עומר~[/B]
פלייגון מתרכז ושולח קבר חול ומיד נשיפת דרקון שמתנגשת בסופת החול. נוצר פיצוץ גדול ועשן ממלא את הזירה. לאחר כמה שניות, רואים פלייגון שוכב על הקרקע, מעולף, ופלייגון אחר מרחף לו מעל הזירה "והמנצח בקרב הראשון הוא..." אומר השופט ואז הפלייגון שעל הקרקע משתנה חזרה לקלפרי! "הפלייגון של עומר!" קורא השופט "הפתעת אותי, יש לך שם פוקימון חזק" אומרת לך וויטני ומשיבה את קלפרי לפוכדור שלה "בסדר גמור, הגיע הזמן לפוקימון השני שלי, ולא יהיה לך קל מולה" היא אומרת בחיוך "אני בוחרת בך!" קוראת וויטני ומשליכה את הפוכדור קדימה. מתוך הפוכדור מגיח פוקימון בצורת חתול בעל פרווה סגולה "מיאו!!" היא קוראת. זוהי דלקטי! [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/301.png[/IMG]
[/quote]
"עבודה נהדרת פלייגון!" אקרא ואז אקרוץ לוינטני "באמת את שולחת חתלתול כנגד הדרקון שלי?" אקרא ואעלה על פני גיכוך.
"פלייגון קבר חול ואז זנב ברזל!" אקרא ברצינות.
~~~~~
איך אמרנו מלמדים מתקפו? >>
-
[quote=EDGE;1025693]
[B]שיר~[/B]
"הנדוואר, מה? פוקימון מעניין" הוא אומר לך ומתקרב אל מכונת הפוכדורים, שולף משם פוכדור ומגיש לך אותו "בבקשה!" הוא אומר לך. לאחר מכן הוא מלווה אותך אל היציאה מהמעבדה "שיהיה לך בהצלחה במסעך!" הוא אומר וסוגר את הדלת.[/quote]
"הפרופסור הוא איש נחמד.." אני ממלמלת עם חיוך קטן על פניי, "קדימה, האנדוור, צא החוצה ונראה את זיו פנייך." אני אומרת ומכוונת את הפוכדור שלו אל הקרקע, "שלום לך, מעכשיו אנחנו נהיה שותפים למסע ונהיה חברים טובים. מה אתה אומר?" אני מתקדמת אליו ומתכופפת, שולחת את ידי בכוונה ללטף אותו.
-
[quote=edge;1025693]
[b]נדב~[/b]
טוטודייל מתעצבן, ומשתמש במתקפת זעם שמתקרבת במהירות אל עבר נידורן. נידורן מנסה לחמוק אבל לא מספיקה, וסופגת במכה ישירה את המתקפה. היא עפה לאחור, ונופלת על הקרקע מעולפת.
אתה שולף פוכדור ריק מהחגורה שלך, ומשליך אותו אל עבר נידורן המעולפת.
נידורן נשאבת פנימה, והפוכדור נסגר.
נדנוד אחד...
נדנוד שני...
נדנוד שלישי...
נלכדה! יש לך נידורן נקבה![/quote]
יאי
תזכור לעדכן
ולדפוק את שיר במשחק
----------------
"עבודה מצויינת טוטודייל!" אני צורח מרוב אושר ומרים אותו בידיי, מחייך.
"תנוח קצת, אני לא רוצה שתתעייף" אני מוסיף ומחזיר אותו לפוקדור, ולאחר מכן ממשיך ללכת אל כיוון העיר ויולט.
-
[quote]ניר~
"הנה הגאסטלי שלך" אומר לך הפרופסור ומביא לך את הפוכדור שלו "שיהיה לך בהצלחה במסע!" הוא אומר לך ומשחרר אותך. אתה פונה לכיוון הדלת כשהפרופסור מוסיף "אגב, אתה לא איש רשע ומפחיד, אתה יותר... עושה קולות" הוא קורץ לעברך וסוגר את דלת המעבדה.[/quote]
אני מוציא את גסטלי ואומר לו: "היי גסטלי! אני ניר, המאמן החדש שלך!, עכשיו אתה תעשה לי עבודת פרך קשה אחרת אתה תעוף ממני!" אחזיר אותו לפוקדור ואחפש פוקימון לוחם.