גם בשביל ראיקו ואנטיי צריך ללכת לחנות...
Printable View
גם בשביל ראיקו ואנטיי צריך ללכת לחנות...
[quote=The Little Elbaz;1027631]גם בשביל ראיקו ואנטיי צריך ללכת לחנות...[/quote]
...
בשביל אנטיי ראיקו (ובקרוב גם סוויקון) צריך ללכת אחרי זה לחנות בתוך המשחקים עצמם.
לאיוונט של סלבי צריך ללכת לחנויות אמיתיות כמו טויס אר אס (כמובן שלא יהיה את זה בחנויות בארץ..)
[QUOTE=Starmie;1027669]...
בשביל אנטיי ראיקו (ובקרוב גם סוויקון) צריך ללכת אחרי זה לחנות בתוך המשחקים עצמם.
לאיוונט של סלבי צריך ללכת לחנויות אמיתיות כמו טויס אר אס (כמובן שלא יהיה את זה בחנויות בארץ..)[/QUOTE]
למה לא יהיה בחנויות בארץ?
[quote=Starmie;1027669]...
לאיוונט של סלבי צריך ללכת לחנויות אמיתיות כמו טויס אר אס (כמובן שלא יהיה את זה בחנויות בארץ..)[/quote]
לא...אני ניסיתי כמה פעמים להשיג את ראיקו ואנטיי ואלה אבל זה לא מוצא אותם צריך גם באלה ללכת לטויס אר אס...
את אנטאי לא צריך השגתי אותו ליפני שהחלפנו צריך להיכנס למשחק ואז להיכנס למיסטיריו גיפט ואז לאפשרות השניה לחקות איזה דקה ואזה ימצא לך
[quote=The Little Elbaz;1027676]לא...אני ניסיתי כמה פעמים להשיג את ראיקו ואנטיי ואלה אבל זה לא מוצא אותם צריך גם באלה ללכת לטויס אר אס...[/quote]
עובדה שאני כן הצלחתי להשיג אותם דרך ה wi-fi.
כדי להשיג אותם אתה צריך להשחק במשחקי SS וHG אמריקאיים או אירופאיים רישמיים.
אם אתה משחק במשחק יפני או יפני שתורגם לאנגלית- לא תצליח.
אם אתה לא מאמין לי אני יכול להתחבר איתם להחלפה ותוכל לראות בעצמך שבאמת השגתי אותם
מוזר..אני משחק באמריקאי רשמי..אוף אני כבר לא יקבל אותו...
זה עובד השלושה האגדיים שתדעו ..
ואיך לחבר שלי זה לא עובד ?
ועוד שאלה עכשיו זה אנטיי ?
---
נ.ב אצלי זה עובד ואצלו זה לא ..
עכשיו אנטאי וקנירא המשחק של חבר שלך לא אמריקאי או ארופאי
זה פועל גם בפרוץ?
[quote=שניצל עם קציצה;1028216]זה פועל גם בפרוץ?[/quote]
כן, אני משחק ב SS ספרדי בעזרת ה R4 והצלחתי לקבל את האיוונטים.
קיבלתי כבר את ראיקו ואנטיי תודה על המידע...
אגב סלבי בטוח יהיה?
למי ששיש גם dppt זה גם פועל..אתמול השגתי את האנטי השני שלי...
סלבי לא בטוח יהיה ולי יש 3 אנטי