-
[quote=אני בובי בוטן כן;1031519]תודה על המדריך יש לי איזה 300 קלפים ולא ידעתי איך לשחק ויש שלוש שאלות
1)איך אני יודע אם הקלפים שלי נדירים (אני יכל להביא תמונה של הקלפים שאני חושב שהם נדירים)
2)איפו אני קונה חבילת בוסטאר?
3)איך אני יכל להיכנס לתחרות קלפים בחול?[/quote]
אני אשמח לענות לך.
1) הקלפים מדורגים לפי דרגות; הקלפים הכי פחות "שווים" אלו קלפים המדורגים כ-Common (נפוצים), ואתה תוכל לזהות אותם לפי עיגול שחור שנמצא בתחתית הקלף בצד ימין. אחריהם, יש את ה-Uncommon (לא נפוצים) וניתן לזהות לפי מעוין שחור. לאחר מכן, יש את הנדירים, שמסומנים בכוכב שחור.
2) ניתן לקנות בארץ, אבל זה יקר מאוד. מומלץ לחפש באיביי.
3) הדרך היחידה להיכנס לאליפות הרישמית בחו"ל היא לנסוע לאחת הערים בהם נערכת תחרות איזורית, לנצח שם, ואז תוכל להשתתף באליפות הרשמית של כל העולם.
-
[QUOTE=Imagine;1031545]אני אשמח לענות לך.
1) הקלפים מדורגים לפי דרגות; הקלפים הכי פחות "שווים" אלו קלפים המדורגים כ-Common (נפוצים), ואתה תוכל לזהות אותם לפי עיגול שחור שנמצא בתחתית הקלף בצד ימין. אחריהם, יש את ה-Uncommon (לא נפוצים) וניתן לזהות לפי מעוין שחור. לאחר מכן, יש את הנדירים, שמסומנים בכוכב שחור.
2) ניתן לקנות בארץ, אבל זה יקר מאוד. מומלץ לחפש באיביי.
3) הדרך היחידה להיכנס לאליפות הרישמית בחו"ל היא לנסוע לאחת הערים בהם נערכת תחרות איזורית, לנצח שם, ואז תוכל להשתתף באליפות הרשמית של כל העולם.[/QUOTE]
אה תודה אשור לי לקנות מאי בי אז אתה יכל להגיד לי בבקשה איפו בארץ אפשר לקנות?
-
חבילות בוסטר הן חבילות שכמו שרשמתי,מקבלים בחפיסות מיוחדות. תוכל לראות את זה באחד מנושאי החדשות שלי. דרך אגב השאלה של imagine : זאת אומרת שלמשל קיוגר דומה ללוייתן מאשר פוקימון וכו'.
עוד שאלות? ותודה לכולם.
-
[quote=PikaRevulotion;1031575]חבילות בוסטר הן חבילות שכמו שרשמתי,מקבלים בחפיסות מיוחדות. תוכל לראות את זה באחד מנושאי החדשות שלי. דרך אגב השאלה של imagine : זאת אומרת שלמשל קיוגר דומה ללוייתן מאשר פוקימון וכו'.
עוד שאלות? ותודה לכולם.[/quote]
בכלל לא. פשוט הם השתמשו בגרפיקה שונה, יותר לכיוון התלת מימד. אשמח אם תסביר לי לדוגמה, לאיזה פוקימון דומה לוגיה בקלף האגדה שלו.
-
אם תשים לב הבליטו קצת את הציפור בכנפיים ושמו לו מים, לוגיה לא באמת מבוסס על חיה. הוא אגדה ולכן לא מבוסס אבל הואו היא ציפור ולכן יש לה נוצות
-
סיקור יפה מאוד. שלח ה"פ לאלכס שיתן לך ווינר ל 3 ימים + שיוסיף לאתר אם אתה מסכים. (ואחרי תיקונים שרשומים בתגובות)
-
קיבלת ווינר :)
כל הכבוד על ההשקעה.
-
תודה רבה :) וזה הכל שלי. לא גנבתי כלום,ורותם איזה תגובות? רשמתי כבר את הכל וזה נכון תיקנתי אותם. דרך אגב אני מסכים להכניס לאתר עם קרדיט לי (שיהיה את השם שלי,עומר, ואז את השם משתמש)
-
תודה רבה על המידע !
יש רק משהו שאני לא מבין וזה :
[SIZE=4][COLOR=#808080][COLOR=#6c6c6c]"[/COLOR]פוקימונים זוהרים -.." והם [B]תמיד [/B]פוקימונים בסיסיים."[/COLOR][/SIZE]
איך זה יכול להיות שהם תמיד בסיסיים ? יש לי בליסטויז זוהר ועוד כמה ..
בכל מקרה תודה רבה !
הייתי מוסיף דבר או שניים על מהלך המשחק ..
[B][I][U]וכ"כ על ההשקעה ! [/U][/I][/B]
-
מפני שיכול להיות שהבלסטויז שלך מסדרה אחרת.. אבל בכל זאת אני אתקן את זה לרוב. תודה רבה על הנעיצה ותודה לך קודאק.
-
מדריך מושקע מאד,באמת שהתעלת על עצמך,כל הכבוד,נקווה שתמשיך כך!
-
יש לי איזה 500 קלפים,אני רציני O-ם
-
בחייך, האשכול עבר כבר שבועיים +, פעם הבאה תראה את התאריך.
זה שזה בלינקייה לא אומר שאפשר להקפיץ. אני לא רוצה לחלק לאף אחד אזהרה, אבל אתם מתעלמים מהחוקים.
ננעל.