-
[COLOR="Black"][B][I][U]כינוי בפורום:[/U][/I] ♣DarkBoy♣
[U][I]שם במשחק:[/I][/U] טוני קימומאי
[I][U]אופי:[/U][/I]י לד שקט אבל בעל פיוז קצר, מתעצבן בקלות, רגיש אבל אוהב להשפיל אחרים.
[I][U]פירוט מראה: [/U][/I]קובע קאוביים לבן עם סמל של נמר שחור בקטן בצד ימין, נעליים לבנות, ג'ינס, חולצת טריקו,כפפות עור.
[I][U]רקע: [/U][/I]טוני נולד בשנת 1985, הוא גדל במשפחה עשירה ומרובת ילדים בצפון העיר,
הוא היה הבן הבכור במשפחה, לפחות כמו שחשב,הוא קיבל כל מה שרצה ולא הרגיש שונה משאר אחיו,
בגיל 14 קראו לו הוריו ודיברו איתו, הם סיפרו לו שהוא ילד מאומץ ושהם לא יודעים איפה הוריו או מי הם,
הם סיפרו לו שמצאו אותו ליד נהר בתוך סלסילה קטנה ביום קודר וגשום.
טוני היה בשוק, הוא לא ידע איך להגיב,הוא התחיל לחפש את הוריו ונשבע שיום אחד הוא ימצא אותם.
כעבור שנה, בתאריך ה09.09.2000 הגיע לביתו מכתב:
שלום לך גיבור היקר.
אנחנו מעוניים לספר לך דבר מה, אתה בנו של אל כלשהו.
בתאריך 10.9.2000 תאסף מביתך ותילקח לזמן לא מוגבל,
אמך קיבלה הסבר, וכך גם בית ספרך. לא צריך להביא ציוד, כל צרכייך יענו במחנה.
בתודה, הרמס, אל המשלוחים.
וכך התחיל מסעו של טוני
[I][U]הורה אל:[/U][/I] האדס
[U][I]הערות, בקשות, סגידות לשה"ם:[/I][/U]סגידות.. אין!, בקשות... תקבל אותי, ד"א סאלמנס שולט![/B][/COLOR]
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1031644][COLOR="Black"][B][I][U]כינוי בפורום:[/U][/I] ♣DarkBoy♣
[U][I]שם במשחק:[/I][/U] טוני קימומאי
[I][U]אופי:[/U][/I]י לד שקט אבל בעל פיוז קצר, מתעצבן בקלות, רגיש אבל אוהב להשפיל אחרים.
[I][U]פירוט מראה: [/U][/I]קובע קאוביים לבן עם סמל של נמר שחור בקטן בצד ימין, נעליים לבנות, ג'ינס, חולצת טריקו,כפפות עור.
[I][U]רקע: [/U][/I]טוני נולד בשנת 1985, הוא גדל במשפחה עשירה ומרובת ילדים בצפון העיר,
הוא היה הבן הבכור במשפחה, לפחות כמו שחשב,הוא קיבל כל מה שרצה ולא הרגיש שונה משאר אחיו,
בגיל 14 קראו לו הוריו ודיברו איתו, הם סיפרו לו שהוא ילד מאומץ ושהם לא יודעים איפה הוריו או מי הם,
הם סיפרו לו שמצאו אותו ליד נהר בתוך סלסילה קטנה ביום קודר וגשום.
טוני היה בשוק, הוא לא ידע איך להגיב,הוא התחיל לחפש את הוריו ונשבע שיום אחד הוא ימצא אותם.
כעבור שנה, בתאריך ה09.09.2000 הגיע לביתו מכתב:
שלום לך גיבור היקר.
וכך התחיל מסעו של טוני
[I][U]הורה אל:[/U][/I] האדס
[U][I]הערות, בקשות, סגידות לשה"ם:[/I][/U]סגידות.. אין!, בקשות... תקבל אותי, ד"א סאלמנס שולט![/B][/COLOR][/QUOTE]
סוף סוף רקע נורמאלי!!!
יונתן וטל רשומים אני יודע כמה עבדת על הרקע הזה יונתן מגיע לך להתקבל
-
[b][u]שם במשחק:[/u][/b] ארכידוס(ארכי) פרלקטי
[b][u]גיל:[/u][/b]15
[b][u]אופי:[/u][/b] ארכי הוא ילד שלוו ורגוע, קשוח 'שה לרכך אותו שאהוא מעוצבן, אך יש לו פתיל ארוך. טוב לב ונחמד
פירוט מראה: גבוה וחסון, עיניים ירוקות, שער חום חלק
[u][b]רקע:[/b][/u]ארכי הוא ילד רגיל וממוצע לגילו, מכול הבחינות ולכל הדעות. את זה היה ניתן לומר עד יומולדת 15 של ארכידוס, שכונה ארכי בגלל שמו הארוך.הוא קם לידיו של אימו שחיבקה אותו ואיחלה לו מזל טוב והצלחה, הוא הגיע לסלון שם אביו החורג(על אביו האמיתי של ארכי, טליה, אמו של ארכי, מיעטה לדבר, היא אמרה שיש לה בעל חדש ומה שהיה כבר לא רלוונטי)נתן לו מתנה ואפילו אחיו הצעיר זרק לו מזל טוב. הוא נכנס להתקלח ושייצא כל חבריו היו בחוץ ואיחלו לו ברכות, הביאו לו מתנות.
הוא היה בטוח שזה היום הטוב בחיו-אך הוא טעה, ובגדול. שחבריו התפזרו לבתיהם, והמשפחה הלכה לישון וכמעט נרדמה, נכנס מישהו דרך החלון של חדרו(הם גרו בקומה שמינית- ארכי התקשה להבין אם דבר כזה ייתכן), תפס את ארכי ובא לקחתו, אך אז אימו הגיעה וצעקה:"לא אני מתחננת, תשאיר אותו איתי, הוא לא יצליח לשרוד במלחמה" אמרה ותפסה ברגלו של ארכי. ארכי לא הבין על מה אימו מדברת. האיש, שהיה אטוי בגלימה זהובה, לא נעטר לבקשת אימו של ארכי, והוא המשיך למשוך. לאם כמעט נגמר הכוח והיא כמעט הרפתה מרגלו של ארכי ואז אמרה:"אני אספר הכול, אני אגלה, ייעלו אליכם! יש לי קשרים!" האיש נחרד למשמע אוזנו, הוא מילמל: " מאיפה היא יודעת את כל זה" הוא אוסיף ואמר לארכי:"אני מצטער, אבל זה רק לטובתך, תאמין לי" ולפתע ירד ברק גדול מהשמים שפגע בחוזקה באמו, שפלטה:"בהצלחה" ונשכבה המומה על הרצפה. לפני שארכי הספיק להבין מה קרה כבר הם לא היו שם, הם עפן במהירות עצומה ונעצרו נתחת לגג בניין.
הוא אמר לו:"אני בצד שלך, תכף תבין הכל" והגיש לו מכתב ובו רשום:
תאריך:09.09.2000
שלום לך גיבור היקר.
"מה אתה אומר?" שאל
[b][u]הורה אל:[/u][/b] זאוס, אל השמיים, הרעם והברק
[b][u]הערות, בקשות, סגידות לשה"ם:[/u][/b] אני סוגק לשה"ם
-
[QUOTE=Dor_T;1031647][b][u]שם במשחק:[/u][/b] ארכידוס(ארכי) פרלקטי
[b][u]גיל:[/u][/b]15
[b][u]אופי:[/u][/b] ארכי הוא ילד שלוו ורגוע, קשוח 'שה לרכך אותו שאהוא מעוצבן, אך יש לו פתיל ארוך. טוב לב ונחמד
פירוט מראה: גבוה וחסון, עיניים ירוקות, שער חום חלק
[u][b]רקע:[/b][/u]ארכי הוא ילד רגיל וממוצע לגילו, מכול הבחינות ולכל הדעות. את זה היה ניתן לומר עד יומולדת 15 של ארכידוס, שכונה ארכי בגלל שמו הארוך.הוא קם לידיו של אימו שחיבקה אותו ואיחלה לו מזל טוב והצלחה, הוא הגיע לסלון שם אביו החורג(על אביו האמיתי של ארכי, טליה, אמו של ארכי, מיעטה לדבר, היא אמרה שיש לה בעל חדש ומה שהיה כבר לא רלוונטי)נתן לו מתנה ואפילו אחיו הצעיר זרק לו מזל טוב. הוא נכנס להתקלח ושייצא כל חבריו היו בחוץ ואיחלו לו ברכות, הביאו לו מתנות.
הוא היה בטוח שזה היום הטוב בחיו-אך הוא טעה, ובגדול. שחבריו התפזרו לבתיהם, והמשפחה הלכה לישון וכמעט נרדמה, נכנס מישהו דרך החלון של חדרו(הם גרו בקומה שמינית- ארכי התקשה להבין אם דבר כזה ייתכן), תפס את ארכי ובא לקחתו, אך אז אימו הגיעה וצעקה:"לא אני מתחננת, תשאיר אותו איתי, הוא לא יצליח לשרוד במלחמה" אמרה ותפסה ברגלו של ארכי. ארכי לא הבין על מה אימו מדברת. האיש, שהיה אטוי בגלימה זהובה, לא נעטר לבקשת אימו של ארכי, והוא המשיך למשוך. לאם כמעט נגמר הכוח והיא כמעט הרפתה מרגלו של ארכי ואז אמרה:"אני אספר הכול, אני אגלה, ייעלו אליכם! יש לי קשרים!" האיש נחרד למשמע אוזנו, הוא מילמל: " מאיפה היא יודעת את כל זה" הוא אוסיף ואמר לארכי:"אני מצטער, אבל זה רק לטובתך, תאמין לי" ולפתע ירד ברק גדול מהשמים שפגע בחוזקה באמו, שפלטה:"בהצלחה" ונשכבה המומה על הרצפה. לפני שארכי הספיק להבין מה קרה כבר הם לא היו שם, הם עפן במהירות עצומה ונעצרו נתחת לגג בניין.
הוא אמר לו:"אני בצד שלך, תכף תבין הכל" והגיש לו מכתב ובו רשום:
שלום לך גיבור היקר.
"מה אתה אומר?" שאל
[b][u]הורה אל:[/u][/b] זאוס, אל השמיים, הרעם והברק
[b][u]הערות, בקשות, סגידות לשה"ם:[/u][/b] אני סוגק לשה"ם[/QUOTE]
רקע יפה אבל מצטער אין מקום לבן של אחד מהגדולים תנסה אל אחר שלא תפוס
-
כינוי בפורום: asaifre1
שם במשחק: הקטור
אופי: יצירתי,בעל הפרעות קשב וריכוז,חברותי,אמיץ,ביישן
פירוט מראה: מטר שמונים,לא שמן (ממוצע),שער קצוץ בצבע חום בהיר,לא שרירי במיוחד,מקרין ביטחון
רקע: הקטור נולד בעיר ניו ג'רזי,עד שיום אחד קיצי הוא הלך לים עם חברים שלו,זה היה היום הכי קיצי בשנה,כל החברים שלו הזיעו והוא היחיד שלא הזיע מהשמש הקודחת,שהוא הגע לביתו ראה שהוריו לחוצים,הוא שאל אותם ישר "מה קרה?",הם אמרו לו שהוא מאומץ,הוא היה לגמרי בשוק,הוא באמת לא הבין למה הוא היחיד שלא הזיע,כנראה שהוא צדק,הוא בן של אל,יום אחד בתאריך ה09.09.2000 הגיע מכתב,במכת היה כתוב:
שלום לך גיבור היקר.
שראה את המכתב נדהם,הוא לא היה בטוח שזה בשבילו,אך הוא בדק,וזה אכן בשבילו
הורה אל: אפולו
הערות, בקשות, סגידות לשה"ם:רעיון יפה!,סוגד לשה"ם!
-
כינוי בפורום:Mor
שם במשחק: טימוליאון "יאסון(או ליאו)" פטרופולוס/Timoleon "Jason(or Leo)" Petropoulos
אופי: חזק,חכם,מחושב(חושב על מה שהוא עושה),קצת שחצן,יהיר,מתנשא.
פירוט מראה:גבוה לגילו(1.92),שיער בצבע בלונדיני,תסרוקת קוצים. לרוב הוא מסתובב עם חולצות אדומות עם סמל של אש,ג'ינסים עם "קרעים" ושרשרת של גולגולת.
רקע:טימוליאון נולד בשנת 1984, להורים עשירים,בבית הספר הוא למד טוב והיה בין התלמידים החזקים של בית הספר,היה בנבחרות האתלטיקה והשח וזכה באליפות מקומית. אך למרות זאת חייו החברתיים היו קשים והוא סבל מהצקות קשות בבית הספר. יום אחד אימץ אותו תלמיד חזק בשם יאסון,שהיה גדול ממנו בשנתיים. ליאסון היה כינוי "בומבר",בגלל שהוא היה חזק ברמות מדהימות והאגרופים שהרביץ היו חזקים כמו פיצוצים. הוא לימד את טימוליאון איך להלחם כמו שצריך וחיזק אותו. טימוליאון חזר למציקים חזק יותר וניצח אותם. אחד המציקים תיאודור,החליט לנקום בעזרת אחיו דומאס ביאסון, ויום אחד כשטימוליאון ויאסון הלכו ברחוב הם קפצו עליהם יחד עם עוד עשרה בריונים. יאסון נלחם בהם ועילף את כולם,אך הרגיש כאב קטן בגופו. טימוליאון קלט את סאנידס,אחד הילדים מחייך חיוך נבזי ומחזיק סכין עם דם. יאסון ניצח את כולם והם ברחו,אבל מיד לאחר מכן הוא נפל מעולף. טימוליאון ניסה להעיר אותו אבל קלט שהוא גוסס כי הסכין של סאנידס ניקבה את מותנו השמאלית. ברגעיו האחרונים,התעורר יאסון ואמר בקול חלוש לטימוליאון,"אני שמחתי לעזור לך.. גם ברגעיי האחרונים. אל תציל אותי,הגיעה שעתי.. רק תבטיח לי שתזכור אותי.. ולגבי סאנידס? אל תנקום.. זה יגיע. קבור אותי ביער,תמיד חלמתי להקבר קרוב לעצים." ואז הוא מת. טימוליאון לקח אותו אל היער וקבר אותו,הוא שם אבן וחרט עליה בעזרת סכין שמצא בכיסו של יאסון "חבר אמת,לא אשכח אותך אף פעם." הוא אימץ לעצמו את הכינוי יאסון. יום אחד הלך טימוליאון ברחוב וראה את סאנידס חוצה כביש,הוא לא הסתכל ולפתע נכנסה בו משאית והרגה אותו מיד,הוא נפל בתוך שלולית של דם. טימוליאון התקרב,נהג המשאית יצא מהמשאית ורץ בטירוף הרחק משם. הוא הסתכל על סאנידס וחשב 'צדקת יאסון..' והתרחק משם. כשחזר לביתו אמרו לו הוריו "יש לנו חדשות בשבילך.. אתה מאומץ". טימוליאון נשבע שהוא יימצא את הוריו האמיתיים.
הורה אל: ארס,אל המלחמה
הערות, בקשות, סגידות לשה"ם:אני מאוד אוהב את גוד אוף וור והמיתולוגיה הייוונית,אשמח להרשם.
אהה ואם אתה רושם אותי,אז כשאתה כותב את התגובה אליי תקרא לי "ליאו" או "יאסון",מה שתבחר. כי באמת מיותר לכתוב טימוליאון.
-
-
[QUOTE=KillerBee;1032923]שניכם רשומים נתחיל מחר[/QUOTE]
אוקיי,יופי תודה
-
[B][COLOR=darkred]אודיסוס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה הולך ברחוב מושפל פנים וכל האנשים מסתכלים עלייך כאילו אתה חיה, כדי לברוח אתה נכנס לסמטה חשוכה ולפתע חתול מציץ ממנה ושהוא רואה אותך הוא מתחיל להתגלגל על הרצפה מצחוק מרוב עצבנות אתה בועט בו והוא עף רחוק משציפית אתה יושב בסימטה ואתה רואה מישהו בא.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]עכשיו איכשהו אתה רואה שנכנסת למכונית שלנהג שלה יש עיניים בכל הגוף וליידך יושב ילד... האומנם? יש לו קרניים ורגלי עז...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]"סוף סוף התעוררת!" הוא אומר והמכונית עוצרת עצירה ליד בית.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]טוני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]אתה גומר לקרוא את המכתב ומתחיל להתארגן, לפני שאתה מספיק לעשות משהו אתה שומע צלצול בפעמון הדלת.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]אמא שלך (המאמצת) פותחת ואתה שומע צרחה ובום של נפילה. אתה רץ למטה מהר ואתה רואה שעומד שם מישהו "אתה מוכן?" הוא שואל אותך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=mediumturquoise]הקטור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=mediumturquoise]אתה גומר לאכול ארוחת בוקר ומתחיל לחשוב על המכתב מתחיל לכאוב לך הראש ואתה יוצא החוצה לשמש, אתה עולה לגג ויושב בנקודה הכי חמה פתאום אתה מרגיש זרם של כוח בגוף שלך כאילו נטענת מחדש! פתאום אתה שומע נביחה של כלב מהגג אתה רואה שכמה ילדים מרביצים לו, ההורים שלך בבית (המאמצים) מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]ליאו[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אתה הולך לחדר מעכל את הבשורה ואמא שלך דופקת בדלת, היא פותחת אותה ואומרת לך "אני יודעת לאן אתה הולך, קנינו לך מתנה" והיא מביאה לך ג'אקט צבאי אתה מודד אותו ומרגיש יותר טוב שהוא עליך, אתה אומר לה תודה וממשיך לחשוב, אחרי כמה שניות אתה שומע ילדים שצועקים את שמך מבחוץ, מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=KillerBee;1033161]
טוני
אתה גומר לקרוא את המכתב ומתחיל להתארגן, לפני שאתה מספיק לעשות משהו אתה שומע צלצול בפעמון הדלת.
אמא שלך (המאמצת) פותחת ואתה שומע צרחה ובום של נפילה. אתה רץ למטה מהר ואתה רואה שעומד שם מישהו "אתה מוכן?" הוא שואל אותך[/quote]
[B]"מה לעזעזל עשית לאמא שלי?!" אומר בקול עצבני לאיש,[/B]
[B]" חכה דקה אני מביא את הדברים שלי.." אני אומר לו באדישות וארוץ במהירות למעלה לכיוון החדר שלי להביא את החפצים למסע שלי,[/B]
[B]אני יורד למטה עם הדברים שלי " אני מוכן יצאנו לדרך?" אשאל את האיש ואצא מהבית.[/B]
-
[B][COLOR=blue]טוני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]"תרגיע!" אומר לך האיש ותופס אותך לפני שאתה עושה משהו "אל תיקח כלום יש לך מה שאתה צריך במחנה, אמא שלך בסדר היא מעולפת כמו החבר שלך במכונית" הוא אומר לך ולוקח אותך למכונית,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]אתה רואה את אודיסוס (אתה לא יודע מה שמו) וילד עם רגלי עז לידך מי שלקח אותך גם עם רגלי עז פתאום, אתה רואה שמי שמולך מאוד מכוער ולא יודע מה לעשות הוא אזוק בידיו "אז הוא התעורר" אומר מי שהביא אותך[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=KillerBee;1033161][B][COLOR=darkred]אודיסוס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה הולך ברחוב מושפל פנים וכל האנשים מסתכלים עלייך כאילו אתה חיה, כדי לברוח אתה נכנס לסמטה חשוכה ולפתע חתול מציץ ממנה ושהוא רואה אותך הוא מתחיל להתגלגל על הרצפה מצחוק מרוב עצבנות אתה בועט בו והוא עף רחוק משציפית אתה יושב בסימטה ואתה רואה מישהו בא.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]עכשיו איכשהו אתה רואה שנכנסת למכונית שלנהג שלה יש עיניים בכל הגוף וליידך יושב ילד... האומנם? יש לו קרניים ורגלי עז...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]"סוף סוף התעוררת!" הוא אומר והמכונית עוצרת עצירה ליד בית.[/COLOR][/B]
COLOR][/B][/QUOTE]
אני יודע שזה סאטיר?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"מי,מי אתה?" אני אשאל ואוציא את המצית מכיסי
-
[QUOTE=KillerBee;1033161][B][COLOR=darkred]אודיסוס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]טוני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]אתה גומר לקרוא את המכתב ומתחיל להתארגן, לפני שאתה מספיק לעשות משהו אתה שומע צלצול בפעמון הדלת.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]אמא שלך (המאמצת) פותחת ואתה שומע צרחה ובום של נפילה. אתה רץ למטה מהר ואתה רואה שעומד שם מישהו "אתה מוכן?" הוא שואל אותך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=mediumturquoise]הקטור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=mediumturquoise]אתה גומר לאכול ארוחת בוקר ומתחיל לחשוב על המכתב מתחיל לכאוב לך הראש ואתה יוצא החוצה לשמש, אתה עולה לגג ויושב בנקודה הכי חמה פתאום אתה מרגיש זרם של כוח בגוף שלך כאילו נטענת מחדש! פתאום אתה שומע נביחה של כלב מהגג אתה רואה שכמה ילדים מרביצים לו, ההורים שלך בבית (המאמצים) מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]ליאו[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אתה הולך לחדר מעכל את הבשורה ואמא שלך דופקת בדלת, היא פותחת אותה ואומרת לך "אני יודעת לאן אתה הולך, קנינו לך מתנה" והיא מביאה לך ג'אקט צבאי אתה מודד אותו ומרגיש יותר טוב שהוא עליך, אתה אומר לה תודה וממשיך לחשוב, אחרי כמה שניות אתה שומע ילדים שצועקים את שמך מבחוץ, מה תעשה?[/COLOR][/B][/QUOTE]
"ילדים,תעזבו את הכלב המסכן!" אני אומר ומתחיל לעלות לבינין שלהם
-
[quote=KillerBee;1033163][B][COLOR=blue]טוני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]"תרגיע!" אומר לך האיש ותופס אותך לפני שאתה עושה משהו "אל תיקח כלום יש לך מה שאתה צריך במחנה, אמא שלך בסדר היא מעולפת כמו החבר שלך במכונית" הוא אומר לך ולוקח אותך למכונית,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]אתה רואה את אודיסוס (אתה לא יודע מה שמו) וילד עם רגלי עז לידך מי שלקח אותך גם עם רגלי עז פתאום, אתה רואה שמי שמולך מאוד מכוער ולא יודע מה לעשות הוא אזוק בידיו "אז הוא התעורר" אומר מי שהביא אותך[/COLOR][/B][/quote]
[B]אני מכיר את אודיסאוס?[/B]
[B]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/B]
[B]" מי זה הוא?" אני אומר בתמימות,[/B]
[B]"ולמה האיש הזה קשור באזיקים?!" אני אומר עצבני.[/B]
-
[QUOTE][B][COLOR=purple]ליאו[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]אתה הולך לחדר מעכל את הבשורה ואמא שלך דופקת בדלת, היא פותחת אותה ואומרת לך "אני יודעת לאן אתה הולך, קנינו לך מתנה" והיא מביאה לך ג'אקט צבאי אתה מודד אותו ומרגיש יותר טוב שהוא עליך, אתה אומר לה תודה וממשיך לחשוב, אחרי כמה שניות אתה שומע ילדים שצועקים את שמך מבחוץ, מה תעשה?[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אמא ואבא אני צריך ללכת,קוראים לי ותודה על הג'אקט הוא מאוד מוצא חן בעיני" אגיד ואצא החוצה.