לא נכון הוא קיבל עונש שקשור לשעונים
Printable View
לא נכון הוא קיבל עונש שקשור לשעונים
הקפצה...
אני מבין שאף אחד לא יודע את התשובה אז התשובה היא:גופו הפך להיות מורכז מחלקי שעון והשעונים שלו נכנסו לו לעור.
[SIZE=2][COLOR=black][B][U]שאלה חמישית-בינונית.[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]נגד מי סיירוס וג'יידן היו צריכים להילחם בקרב הזוגות בעונה הראשונה[רמז:עונש בתור כניסה למעונות האסורים][/COLOR][/SIZE]
האחים פרדוקס או משהו כזה אני לא זוכר בבירור(אלה שיוגי וג'ואי נלחמו בהם גם כן בקרב זוגות ויש להם את הקלף הזה שומר השער או משהו)
[quote=mor15;1065238]האחים פרדוקס או משהו כזה אני לא זוכר בבירור(אלה שיוגי וג'ואי נלחמו בהם גם כן בקרב זוגות ויש להם את הקלף הזה שומר השער או משהו)[/quote]
נכון מאוד האחים פרדוקס 2 נק'.
[SIZE=2][COLOR=black][B][U]שאלה שישית-קשה.[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]באיזה קלף ג'יידן משתמש בשביל להרוס את פירמידת המילניום המזויפת של טיטאן?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE]
קריבו מכונף
לא,אם מישהו לא הבין בשביל לסדוק את החפץ המזויף.
Elemental Hero Bladedge
עריכה:אחי אתה גם יכול לתת שאלות גם על המשחק עצמו ולא רק על האנימה זאת רק עצה כמובן ואתה מוזמן לעשות בה כרצונך
[quote=mor15;1065264]Elemental Hero Bladedge
עריכה:אחי אתה גם יכול לתת שאלות גם על המשחק עצמו ולא רק על האנימה זאת רק עצה כמובן ואתה מוזמן לעשות בה כרצונך[/quote]
טעות.
מה זאת אומרת על המשחק נגיד "איך ג'יידן ניצח את טיטאן" או שאלות על משחקי ה-DS או שאתה מדבר על משחק הקלפים עצמו?
משחק הקלפים עצמו למשל:מי אני?כשאני מזומן אני יכול למחוק קלף אחד מהמגרש של יריבי קלף אחד מידו וקלף אחד מבית הקברות שלו בנוסף לכך אני מפלצת סינכרו
תשובה:טרישולה דרגון אוף אייס ברייר(איך שלא כותבים) בסגנון הזה הבנת?
בסדר אבל מישהו יודע את התשובה לשאלה שלי?
ניחוש,נאוס?
חח מיזו טיטאן אף פעם לא שמעתי את השם הזה ב-gx
לא נאוס,בעונה הראשונה לא היה את נאוס.
טיטאן:
טיטאן הוא אחד מרוכבי הצללים של קג'מרו,הוא הופיע בפרקים 5-6 בשביל לגרום לג'יידן לעוף מהאקדמיה [קיבל תשלום מקרוולר].
רמז:
תבדקו בפרקים 5-6 את הקרב של ג'יידן נגד טיטאן
אלמנטל הירו אוויאן!
[quote=mor15;1065491]אלמנטל הירו אוויאן![/quote]
נכון שלוש נק' למור!
[B][U][SIZE=2][COLOR=black]שאלה שביעית-קל[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=#000000]מי אני-אני משתמש בחפיסה דומה לחפיסת אלמנט הירו של ג'יידן,אני אוהב להשתמש בעיקר בקלפים האלה ודואלסיט אחד רצח את אבי ולקח את הקלף שלו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]מי אני?[/COLOR][/SIZE]
אדו (אסטר פוניקס)
אדו זה פשוט השם היפני שלו והמקורי כמו שג'יידן זה ג'ודאי