-
[B]אופיר,[/B]
[B]יש משהו בדברייך..[/B]
[B]אלכס,[/B]
[B]אל תדאג, אני יודע ואני בטוח שגם השאר..[/B]
[B]עידן,[/B]
[B]בהחלט מתיחות מצחיקות.., השאלה היא, מה תעשה מחר ?[/B]
[B]OoOoOo,[/B]
[B]לא הבנתי ממש.., מה זאת אומרת "חכה היא מתלבשת" ? מה ניסית לעשות ? אתה הולך לעשות זאת גם השנה ? לא כדאי שתחדש ?[/B]
-
אין לי מושג שאני אחליט אל תדאג אני ישר אכתוב את זה פה
-
[QUOTE=~DaRk_AnGeL~;1059050]אתה יודע?
גם לנשום זה ילדותי אולי עדיף שתמות XD
חחח סתם סתם...
[B][U]רק ליידע אותכם[/U][/B]
[COLOR=Red][B]לא יהיו מתיחות בפורום,מי שיעשה מתיחות בפורום יענש![/B][/COLOR][/QUOTE]
[B]למה זכור לי משהו שקשור אלייך ואל מתיחות...:doubt:
חחחחחחחחחחחחחחחחחח............................
אני מתכוון לעבוד על הרבה ילדים מחר :)[/B]
-
-
שמעתי על בדיחה ששואלים תמורה אם אפשר לשתות מיץ ואז היא עונה כן ואז מוציאים תפוזים ומסחטה וסוחטים אותם זה קצת מצחיק ולא פוגע
-
[B][U]טל[/U],[/B]
[B]נדמה לי משהו שקשור לסגירת פורום חייקו.. שהיה פעם..וגם משהו שקשור לפרופ.יהודה....[/B]
[B]נדמה לי..:tiresome:[/B]
[B]מה אתה מתכנון לעשות?[/B]
[B][U]יגאל[/U],[/B]
[B]חבל מאוד..מה אתה תעשה מחוץ לבה"ס ?[/B]
[B][U]סיגל[/U],[/B]
[B]מה זאת אומרת מיץ ומסחטה ? מה מצחיק פה ?[/B]
-
לא יודעת שמעתי את זה וזה כזה מתיחה למורה שהיא חושבת שזה מבקבוק ואז אתה מתחיל לסחוט תפוז וכול המיץ עף.. אתה יודע
-
[b][u]סיגל[/u],[/b]
[b]עכשיו הבנתי..נשמעת מתיחה קלה ופשוטה !, את מתכוונת למתוח מישהו מיוחד ?[/b]
-
[quote=pokefan;1059024]אני מת למתוח כמה חברים בבית הספר אבל אין לי רעיונות[/quote]
[quote=~DaRk_AnGeL~;1059050]אתה יודע?
גם לנשום זה ילדותי אולי עדיף שתמות XD
חחח סתם סתם...
[B][U]רק ליידע אותכם[/U][/B]
[COLOR=red][B]לא יהיו מתיחות בפורום,מי שיעשה מתיחות בפורום יענש![/B][/COLOR][/quote]
אבל... ! תכננתי מתיחה מצחיקה כל כך שלעולם לא ישכחו חה חה חה חה . סתם, יש לי סתם מתיחה נחמדה, אני אכתוב לך בפרטי מהי ותחליט אם לאשר לי למתוח, טוב?
[quote=pokefan;1059053]יש הרבה הגדרות למתיחה ומה שאני עשיתי זה מתיחה של התחתונים חחח אבל גם בנוסף אני ועוד כמה ילדים בכיתה אמרנו למורה שאנחנו שובתים בגלל שמשרד החינוך נותן לתלמידים ולמורים יחס משפיל אז הבאנו כל אחד שלט מהבית שרשום בו 'די ליחס המשפיל' והתחלנו לצעוק ולשיר והיא מסכנה לא הבינה מה אנחנו רוצים ממנה
אז אמרנו לה תעזרי לנו להפגין לא יכולים לסבול יותר את היחס הזה,
אז מה היא עשתה,היא הלכה למנהל וצעקה עליו שאם הוא לא ייטפל ביחס המשפיל מצד משרד החינוך היא תתחיל להפגין ביחד עם התלמידים שמפגינים בכיתה שלה,
אז המנהל התעצבן ורץ לכיתה שלנו ואנחנו ישבנו עושים את התרגילים שהיא רשמה על הלוח כאילו לא קרה כלום,ואז המנהל שאל אם יש לנו משהו להגיד כלפי מה שהיא אומרת שעשינו לפני רגע אז אמרנו שאין לנו מושג על מה היא מדברת ואז צעקנו אחד באפריל,מסכנה היא חטפה התקף לב אבל המנהל התפוצץ לה בפנים מצחוק,כי הוא קלט שהיא לא הכי חכמה אם היא האמינה לכמה תלמידים ואז המשכנו בשיעור כרגיל.[/quote]
חה! זה קורע! אני אולי אנסה את זה גם חחח
[quote=OoOoOoO;1059056]המתיחה הרגילה, אתה לוקח את הפלאפון של חבר שלך כדי ל"בדוק משהו" ומשנה את המס' של אמא שלו לשלך.
אתה מבקש מחבר אחר שיילך הצידה וישלח לו sms שיתקשר אליה שיסתיים השיעור.
ואז מישהו הולך לצד ושהוא מתקשר אז הוא כזה, "חכה היא מתלבשת"...[/quote]
זה גם רעיון ענק חחח
[quote=♣DarkBoy♣;1059064][B]למה זכור לי משהו שקשור אלייך ואל מתיחות...:doubt:[/B]
[B]חחחחחחחחחחחחחחחחחח............................[/B]
[B]אני מתכוון לעבוד על הרבה ילדים מחר :)[/B][/quote]
זכור לך ממנו משהו בגלל שהוא חתול וחתולים זוכרים, אנשים לא זוכרים.
-
יש לי כמה..
כמו להדביק שקלים לרצפה,למתוח ניילון נצמד לאסלה ואז מי שמשתין.....
להחליף בין הסוכר למלח
-
[QUOTE=fire-nel;1059089]אבל... ! תכננתי מתיחה מצחיקה כל כך שלעולם לא ישכחו חה חה חה חה . סתם, יש לי סתם מתיחה נחמדה, אני אכתוב לך בפרטי מהי ותחליט אם לאשר לי למתוח, טוב?
חה! זה קורע! אני אולי אנסה את זה גם חחח
זה גם רעיון ענק חחח
זכור לך ממנו משהו בגלל שהוא חתול וחתולים זוכרים, אנשים לא זוכרים.[/QUOTE]
תודה על המחמאה אה וקודק ממש עכשיו אני מתכנן את המעשה הזדוני הבא :sunglasses::wink:
-
אביב, זה היה הרעיון שלי עם המלח! מיאו!
עשיתי פעם את זה.
כשאני וחברה שלי בבית הספר אכלו בהפסקת האוכל, היא הלכה לרגע לשתות, ושמתי מלא מלא מלא סוכר בלחמניה שלה, שהביאה עם נקניק, והיא כמעט הקיאה, בעעעההה.... פעם הבאה אנ יאשים לה מלא מלח במים חחח, או אולי אני אשים גם שקל על הרצפה, מודבק, פעם ניסיתי וזה עבד חחח, שמתי עשר אגורות מודבקות על הרצפה, וילד ניסה להרים חחח, ואז לא הצליח לו והוא לא רצה לקרוא למישהו שיעזור לו כי הוא רצה את השקל לעצמו חחח, איזה מבולבל הוא היה, עד שאמרתי לו בהפתעה: "אני אשמח לעזור לך להוציא את השקל מהרצפה אבל קודם אני צריכה לומר לך משהו..." לחשתי וכמעט התפקעתי מצחוק ואז צעקתי לו: "אחד! ב... אפריל!" איזה צחוק היה חחחח, אני חייבת לעשות את זה שוב, חייבת!
-
[b]אביב,[/b]
[b]מה שעשית באמת נשמע טוב ! אני חושב שזה יהיה ממש מצחיק למתוח ניילון נמצד לאסלה ! [/b]
[b]מה אתה חושב לעשות מחר ?[/b]
-
מי שלא מכיר
אפשר לצבוע את כל הדפנות של מטבע כלשהו בשחור ואז להתערב עם מישהו נגיד על המטבע שהוא לא יצליח להעביר את המטבע על כל הפנים שלי לאורך (הכוונה לגלגל עם היד)
ואז בסוף הוא מבסוט כי הוא ניצח בהתערבות, מה שהוא לא יודע שיש לו פס שחור על כל הפנים.
-
חחח..אתה צודק אופיר ! זה יהיה מתיחה קורעת !