סלבי, אבל כל מי שכתבתי לך חוץ מדארקרי וכראסליה בss שלי והם יכולים להימחק
Printable View
סלבי, אבל כל מי שכתבתי לך חוץ מדארקרי וכראסליה בss שלי והם יכולים להימחק
יש לי פוניטה איוי פיצ'ו גרידוס ושלושת הכלבים כולם זוהרים מה אתה מציע?
[QUOTE=liran cena;1070887]סלבי, אבל כל מי שכתבתי לך חוץ מדארקרי וכראסליה בss שלי והם יכולים להימחק[/QUOTE]
אז אתה רוצה אותם?, ככה שלא יהיה סיכוי שהם ימחקו?
סלבי אין לי....
[QUOTE=benfabian22;1070891]יש לי פוניטה איוי פיצ'ו גרידוס ושלושת הכלבים כולם זוהרים מה אתה מציע?[/QUOTE]
מי אתה רוצה?, יש לי מאדיטייט זוהר...
יש לי מאדיצאם
יש לי מאדיצ'אם
נו? אז מה עם יש לך מאדיטייט כמו שאמרתי לך יש לי מאדיצאם, אתה מתבלבל מדיטייט הוא לא המפותח של מאדיצאם אתה יכול לבדוק בפרקים של סינו מול מנהיגת מכון סנופוינט יש לה מאדיצאם ואומרים שם שהוא המפותח של מדיטייט (למיילין היה מדיטייט
[QUOTE=liran cena;1070901]נו? אז מה עם יש לך מאדיטייט כמו שאמרתי לך יש לי מאדיצאם, אתה מתבלבל מדיטייט הוא לא המפותח של מאדיצאם אתה יכול לבדוק בפרקים של סינו מול מנהיגת מכון סנופוינט יש לה מאדיצאם ואומרים שם שהוא המפותח של מדיטייט (למיילין היה מדיטייט[/QUOTE]
אני יודע, התבלבלתי...
יש לי מאדיצ'ם...
אז כמו שאמרתי יש לי מדיצאם אני מצטער אבל הם נמחקו לי עכשיו יש לי בעיות אם Ss אז עכשיו נשאר לי רק פיצו זוהר מהאוונט, שלושת הכלבים בזוהר וגרידוס זוהר. אלה היחידים שנארו לי.
[QUOTE=liran cena;1070917]אז כמו שאמרתי יש לי מדיצאם אני מצטער אבל הם נמחקו לי עכשיו יש לי בעיות אם Ss אז עכשיו נשאר לי רק פיצו זוהר מהאוונט, שלושת הכלבים בזוהר וגרידוס זוהר. אלה היחידים שנארו לי.[/QUOTE]
מה אתה רוצה על הפיצ'ו הזוהר?
מי יש לך?
[QUOTE=liran cena;1070925]מי יש לך?[/QUOTE]
יש לי הרבה...
זוהרים יש לי רק מאדיצ'אם ושלושת הכלבים האגדיים...
אני רוצה דרקראי ודרגונייט רמה מאה (שאני יודע שיש לך) על פוניטה ואיוי והפיצ'ו הזוהר שלי יודע Volt Tackle אז תציע עליו בבקשה
[QUOTE=benfabian22;1070985]אני רוצה דרקראי ודרגונייט רמה מאה (שאני יודע שיש לך) על פוניטה ואיוי והפיצ'ו הזוהר שלי יודע Volt Tackle אז תציע עליו בבקשה[/QUOTE]
בסדר...
נעשה את ההחלפה מחר, אוקי?
בסדר אבל מה אני מקבל על הפיצ'ו שלי (הוא מפעיל את האיוונט)
גם לי יש את הפיצ'ו הזוהר מהאיוונט מה אתה מציע?