-
[quote][i]Originally posted by nathan[/i]@Jun 24 2007, 08:48 PM
[b] פאפי אמי יוצי זה כן אנימה :o
קוד ליוקו אני לא בטוח אבל זה נראה כמו אנימה ;) [/b][/quote]
בפעם האלף : קוד ליוקו כן אנימה !!!!!
עובדה שמצאתי את זה פעם באחד האתרים הרשמיים של הסידרה ...
יש לסידרה גם אתר רשמי יפני ...
-
[quote][i]Originally posted by Diamond[/i]@Jun 24 2007, 09:21 PM
[b] בפעם האלף : קוד ליוקו כן אנימה !!!!!
עובדה שמצאתי את זה פעם באחד האתרים הרשמיים של הסידרה ...
יש לסידרה גם אתר רשמי יפני ... [/b][/quote]
לעזאזל איתכם. תפסיקו להיות נובים ולהתווכח עם אלו שמבינים בזה הרבה יותר Y%&^%*^
קוד ליוקו זאת סדרה צרפתית והיי פאפי אמי יומי היא סדרה הנוצרה בשיתוף אמריקאים עם יפנים, אך אינה אנימה. בדקת בוויקיפדיה אודות הסדרה, וקראו לזה פשוט "סדרת אנימציה" ולא "אנימה", ולכן - זאת איננה אנימה. אגב, רק שתדעו, הסדרה מבוססת על להקה יפנית אם אינני טועה~
ואני מעדיף YGO.
-
[quote][i]Originally posted by Kensei[/i]@Jun 25 2007, 08:14 PM
[b] לעזאזל איתכם. תפסיקו להיות נובים ולהתווכח עם אלו שמבינים בזה הרבה יותר Y%&^%*^
קוד ליוקו זאת סדרה צרפתית והיי פאפי אמי יומי היא סדרה הנוצרה בשיתוף אמריקאים עם יפנים, אך אינה אנימה. בדקת בוויקיפדיה אודות הסדרה, וקראו לזה פשוט "סדרת אנימציה" ולא "אנימה", ולכן - זאת איננה אנימה. אגב, רק שתדעו, הסדרה מבוססת על להקה יפנית אם אינני טועה~
ואני מעדיף YGO. [/b][/quote]
עשו טובה,תקשיבו לבנאדם,הוא מבין 0=
והסקר ננעל מהיות זה שהוא דבילי וששתים מתוך הקטגוריות הן אינן אנימות.
ננעל.
-
[quote][i]Originally posted by Kensei[/i]@Jun 25 2007, 08:14 PM
[b]לעזאזל איתכם. תפסיקו להיות נובים ולהתווכח עם אלו שמבינים בזה הרבה יותר Y%&^%*^
ואני מעדיף YGO.[/b][/quote]
עשו טובה,תקשיבו לבנאדם,הוא מבין 0=
והסקר ננעל מהיות זה שהוא דבילי וששתים מתוך הקטגוריות הן אינן אנימות.
ננעל.
דרך אגב יש עוד שני דברים: אווטר זה לא אנימה ומיקס מאסטר החדש זה גם לא אנימה,זה איזה משהו טורקי עם אני לא טועה. אני יודע אבל שזה לא אנימה.