[QUOTE=SexStyle;1079129]אני לא מסכים עם זה...
אם אין אף מנהל מתאים לפורום מסוים לא צריכים למנות.
אם המנהל מתאים זה כבר סיפור אחר...[/QUOTE]
לכל פורום אני יכול להביא לך מנהל טוב. בכל פורום יש משתמשים שמשקיעים בפורום ומפתחים אותו
Printable View
לכל פורום אני יכול להביא לך מנהל טוב. בכל פורום יש משתמשים שמשקיעים בפורום ומפתחים אותו
אני לא אוהב את זה שבכול דבר מאשימים פה את המשתמשים..(לארווין)
זה הכי קל לעשות.
סוף סוף אתה מתחיל להבין שגם למשתמשים יש זכויות.
חבל שהבנת את זה אחרי שהועפת מניהול :(
[quote=idos055;1079195]סוף סוף אתה מתחיל להבין שגם למשתמשים יש זכויות.
חבל שהבנת את זה אחרי שהועפת מניהול :([/quote]
הועפתי?><
[QUOTE=idos055;1079195]סוף סוף אתה מתחיל להבין שגם למשתמשים יש זכויות.
חבל שהבנת את זה אחרי שהועפת מניהול :([/QUOTE]
הוא פרש
[SIZE=2][COLOR=black]לא נראה לי שכדי שהפורום יהפוך לכללי, שמנהל ראשי מנהג כמו ילד בין חמש.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]לא מגדיל ראש, לא נחמד, לא אדיב, והכי גרוע: התפקיד שלו הוא לנהל ו[B]לסדר[/B] את הפורום ובמקום זה, הגולשים רק מתלוננים עליו ונוצר בלאגן.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]אם אלכס היה עם ראש פתוח,קצת להיות נחמד, לנסות לגרום לכל עניין להיגמר בטוב . זה אומר שאם מישהו חדש הגיע לפורום ומאחל לכולם חג שמח, זה לענות באופן נחמד ולהסביר לו מה אסור ומה מותר(זה נראה לי ממש לגיטימי שמשתמש מנהל ראשי עם וותק של שלוש שנים יסביר את החוקים לילד עם וותק של 5 דקות).[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]ועל הדרך גם לאחל לו חג שמח והצלחה בפורום.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]זה אומר שעם מישהו תרם ופתח פעילות בשביל [B]לתרום לפורום [/B]להגיד לעזאזל :[/COLOR] [COLOR=magenta][B][U][SIZE=3]תודה[/SIZE] [/U][/B][/COLOR][COLOR=black]באמת! מה קרה? לא מכובד בשבילכם להגיד תודה? תפרגנו קצת. כשמנהל ראשי אומר לך כל הכבוד ותודה זה נותן לך סיבה טובה להמשיך, אבל אם במקום זה אתה רב איתו על "כמה ימים יהייה הווינר על המשתמש שזכה בדבר שהשקעתי בו" זה סתם מעצבן. אז מתנהגים באדיבות, מאפשרים למשתמש להיות שבעה ימים צהוב ולא שלושה, ומונעים ריב!!![/COLOR][/SIZE]
שבת שלום לכולם.
אשמח אם בפעם הבאה שאתם פותחים נושא משוב, באמת יהיה לכם איכפת מהטיפול בנושא.
כי תמיד אתם פותחים את הנושאים האלה בימי שבת? אז מי אתם מצפים שיענה לכם?? אתם יודעים שאני שומר שבת!
או שאתם סתם אוהבים להתלונן.
בעוד כמה דקות אני אפתח צ'אט שנוכל לדון על זה בדרך נוחה יותר.
אני מסכים עם הרבה דברים ממה שאמרת אבל מה שמצחיק הוא שעשית את זה רק שאלכס עשה לך משהו
טוב.
אני יגמור עם הסיפור הארוך הזה, ואני אבקש שינוי כינוי כמו קודאק.
היינו בתיקו (אני וקודאק) ופרס ששווה אותו הדבר ביני לבין קודאק נשמע לי פייר.
אפשרי?