[QUOTE=Randy Orton;1079971]אני בכלל חושב שצריך להוריד את דרגת הפקחות מהפורום ולעשות "פקח קטגוריה" זה ישפר בצורה יותר משמעותית את הפורום.[/QUOTE]
זה באמת יכול לעזור..
Printable View
[QUOTE=Randy Orton;1079971]אני בכלל חושב שצריך להוריד את דרגת הפקחות מהפורום ולעשות "פקח קטגוריה" זה ישפר בצורה יותר משמעותית את הפורום.[/QUOTE]
זה באמת יכול לעזור..
[quote=Lord Voldemort;1079995]את הסיבה לכך כתבתי בתחתית ההודעה.
רותם - תודה על ההתייחסות, פורום ירוק באמת מתאים לדניס, וגם ספרות לאדם אבל הכפל הזה קצת מעצבן...
ולגבי שינוי העיצוב אם אתה רוצה תדבר איתי, אני אשמח לתרום את חלקי (:[/quote]
אם היה מישהו מתאים,כנראה שהמקום היה מתפנה-אבל זה לא קורה...
כנ"ל בחת"מ,זה לא פשוט לאשר משחקים בצורה טובה שמצד אחד תשמור על רמת הפורום ומצד שני תשאיר את מי ששלח את המשחק לאישור מרוצה.
[QUOTE=SexStyle;1080119]אם היה מישהו מתאים,כנראה שהמקום היה מתפנה-אבל זה לא קורה...
כנ"ל בחת"מ,זה לא פשוט לאשר משחקים בצורה טובה שמצד אחד תשמור על רמת הפורום ומצד שני תשאיר את מי ששלח את המשחק לאישור מרוצה.[/QUOTE]
ובתור מה אתה אומר את הדברים הללו? לא ידעתי שאתה מייסד. :what:
[QUOTE=idos055;1080126]ובתור מה אתה אומר את הדברים הללו? לא ידעתי שאתה מייסד. :what:[/QUOTE]
בשביל מה מועילה לך ההודעה הזו?
אני מוכן להיות בנוסף לניב מנה"ל חתם זמני עד שימצאו נוסף (לניב, אם צריך)...
[quote=תסתכל למעלה;1080130]אני מוכן להיות בנוסף לניב מנה"ל חתם זמני עד שימצאו נוסף (לניב, אם צריך)...[/quote]
אני אומר בחירות. שלא יתלוננו אח"כ יותר מדיי....
אתם יכולים להפסיק להגיב, זה לא עומד לשנות כלום בפורום..
ביום חמישי תהיה וועידה, תשמרו את כל התלונות שלכם לוועידה
[QUOTE=~JustDor~;1080173]אתם יכולים להפסיק להגיב, זה לא עומד לשנות כלום בפורום..
ביום חמישי תהיה וועידה, תשמרו את כל התלונות שלכם לוועידה[/QUOTE]
הדבר הראשון שכתבתי באשכול הוא שהנושא הזה נועד לציע את מה שלא אוכל להציע בועידה, כי אני לא אהיה בה.
הועידה לא תהיה במסן אז אולי תוכל להיות.
לגבי פורום ספרות ,לי אין בעיה לקחת עליו פיקוד ,אדם סתם מתעקש גם אחרי שנולדה לו בת ולא יהיה לו זמן לפורום להישאר בתפקיד הזה.
[quote=idos055;1080126]ובתור מה אתה אומר את הדברים הללו? לא ידעתי שאתה מייסד. :what:[/quote]
אני לא מייסד,אבל הייתי בהנהלה עד לא מזמן ואני יודע למה לא ממנים מנהלים חדשים.
[QUOTE=ErWiN 其他;1080332]לגבי פורום ספרות ,לי אין בעיה לקחת עליו פיקוד ,אדם סתם מתעקש גם אחרי שנולדה לו בת ולא יהיה לו זמן לפורום להישאר בתפקיד הזה.[/QUOTE]
מה נראה לך. אתה אמור להיות פקח אם לא יותר מזה -_-"
תודה :O
עדיף שארווין ישאר כמנהל לא רוצה להזכר מה קרה לו בתור פקח :\
לטובתך ארווין
זה לא קרה לי בפקחות ,זה קרה לי בראשי ..