-
[quote=ErWiN 其他;1081126]אתה טועה..
אין לך דרך לדעת מה היה קורה אז
אבל במקרה שלי אני אוהד בארסה וזה לגיטימי שהמוח שלי והתת מודע יגן ויפסול כל הערה שלילית עליה .
לא צודק?[/quote]
אולי לא אתה,
אבל אני מאמין שיהיו כאלה.
אתה מודה שאתה יודע שזה נכון, פשוט אתה מגן שלא בצדק.
-
[QUOTE=SportMan;1081132]אולי לא אתה,
אבל אני מאמין שיהיו כאלה.
אתה מודה שאתה יודע שזה נכון, פשוט אתה מגן שלא בצדק.[/QUOTE]
אני יודע שאוהדי בארסה יותר עצבניים ואגרסיביים ,יש יותר אוהדי בארסה משאר ריאל
בארסה לקחה לעצמה את תואר "ה-קבוצה" ואלה הסיבות לכך
-
די נו,אני אוהד את שני הקבוצות ואני יודע שיש יותר אוהדים לבארסה,אבל זה לא קשור לככה ש[i]חלק [/i]מהמשחק היה לא הוגן
-
ארווין, די מריה עשה את עצמו ?!, אתה רציני?
-
[quote=Druddigon man;1081147]די נו,אני אוהד את שני הקבוצות ואני יודע שיש יותר אוהדים לבארסה,אבל זה לא קשור לככה ש[I]חלק [/I]מהמשחק היה לא הוגן[/quote]
מזה אוהד את שתי הקבוצות אתה רציני? O_O
-
[QUOTE=NapTime;1081200]מזה אוהד את שתי הקבוצות אתה רציני? O_O[/QUOTE]
כן אני רציני
-
איך זה יכול להיות?
זה פשוט לא הגיוני לאהוד גם את ריאל וגם את ברצלנוה משום בחינה.
הם שני אויבים של ההיסטוריה גם בתור דת ( קטאלונים נגד מדרידאים )
-
שמע,אני אוהב יותר את ברצלונה אם אתה רוצה לדעת את האמת,אבל אני גם יודע שגם מה שהיה על המגרש לא היה הוגן!
-
-
[QUOTE=SexStyle;1081256]שופט גרמני...
מה לעשות?[/QUOTE]
מה זאת האפליה -גזענות הזאת?
זה לא קשור ,יכול להיות שהוא פשוט "נמשך" למסי
-
-
[QUOTE=SexStyle;1081256]שופט גרמני...
מה לעשות?[/QUOTE]
היי מה אתה מערב את הגרמנים בזה,אז מה אם יום הזכרון לשואה ולגבורה מתקרב?
"נמשך למסי" חח......
אחלה חתימה ניצן...
-
איך לעזעזל אפשר לאהוד גם את ריאל וגם את בארסה? זה לא הגיוני!
-
[QUOTE=SportMan;1081079]בכיינים?,
תגידו תודה ל"שופטים" שלכם, אני ידעתי שזה מה שיקרה, השופט הגרמני אוהד בארסה ואת ה"בכיין" מסי, ראינו כולנו את זה מתי שאנחנו צ'לסי היינו במשחק בקאמפ נו שהוא שפט בצורה "מוצלחת".
אגב פדרו היה צריך לקבל צהוב, מסי היה צריך לקבל צהוב מדחיפה על ראמוס שראמוס קיבל צהוב, אלבס היה צריך לקבל צהוב על העבירות שלו.
ההרחקה של פפה ומוריניו לא מחויבת למציאות, כמו שאתה ידעת מבית"ר שלך במשחק מול הפועל.
אפילו שגיא כהן ונדב יעקובי שנחשבים כאוהבים של המשחק של בארסה, אמרו שהשופט מכר את המשחק. אני מקווה שירחיקו אותו ממשחקי אלופות לצמיתות, כי זה לא פעם ראשונה.
בארסה לא ניצחה את ריאל, זה השופט שניצח.
ואני יודע כאוהד צ'לסי על זה.
מתי?, רק אולי אדבאיור, וגם זה היה אחרי שריאל היה ב10 שחקנים, מי יחזיר לריאל את התיקו, כי זו הייתה עבירה מתסכול.[/QUOTE]
דאמממממממממממממממ שיט זה לא הגיוני לכמה רמות אוהדי ריאל יורדים!!
שהגיע האדום לפפה והצהוב לרמוס לא הבנתי מאיפה זה בא וריחמתי על ריאל הבכיינית, שברסה הפסידה בגביע לא אמרו כלוםםםםם הם שתקוווווו כי הם יודעים להפסייייידדדד אתם ישר "משחק מכור" יאאלה כבר איתכם מעלים לבנאדם את העצבים, יותר טוב שהפסדתם, גם עם היה מכור המשחק הכי טוב שהפסדתם, להחזיק גביע אתם לא יודעים, עוד שניה היו דורסים את הגביע המסכן שקיבלתם בגלל ראמוס, יותר טוב גם בגומלין בארסה תקרע אותכם, יותר מזה אני מאוד מקווה ל6-0 ושכל הגולים יהיו של מסי, אחרי הגול השני מסי בא לרונלדו ואמר לו איימ' נאמבר וואן (אני מספר אחת) והוא צודק! מגיע לכם שאין לכם את ראמוס בגומלין! ברסה אלופההההההה!!!!!!!!
-
[quote=Randy Orton;1081505]דאמממממממממממממממ שיט זה לא הגיוני לכמה רמות אוהדי ריאל יורדים!!
שהגיע האדום לפפה והצהוב לרמוס לא הבנתי מאיפה זה בא וריחמתי על ריאל הבכיינית, שברסה הפסידה בגביע לא אמרו כלוםםםםם הם שתקוווווו כי הם יודעים להפסייייידדדד אתם ישר "משחק מכור" יאאלה כבר איתכם מעלים לבנאדם את העצבים, יותר טוב שהפסדתם, גם עם היה מכור המשחק הכי טוב שהפסדתם, להחזיק גביע אתם לא יודעים, עוד שניה היו דורסים את הגביע המסכן שקיבלתם בגלל ראמוס, יותר טוב גם בגומלין בארסה תקרע אותכם, יותר מזה אני מאוד מקווה ל6-0 ושכל הגולים יהיו של מסי, אחרי הגול השני מסי בא לרונלדו ואמר לו איימ' נאמבר וואן (אני מספר אחת) והוא צודק! מגיע לכם שאין לכם את ראמוס בגומלין! ברסה אלופההההההה!!!!!!!![/quote]
+1 מסכים לגמרי,
מה יש לכם כל היום מתלוננים אתם באים בכל המשחקים האחרונים כדי לכסח!!!
הורחק לכם שחקן בצדק ואני מתפלא שאפילו לא שניים!
קרבליו כל שני שניות מוריד את פדרו בניסיון לצאת למתפרצת!
לא עשיתם משחק אלא הגנה!בארסה שלטה לאורך כל המשחק ותודו פשוט שלריאל ול"מיוחד" לא היו תשובות!!!!