-
[QUOTE=bugoji1;1106992][i]קיבלת...[/i]
בדרך ליער הצהוב,אתה רואה שיח זז.אתה מסתכל יותר קרוב כשלפתע פוקימון פראי קופץ מן השיח ומתחיל לתקוף אותך."טאור!!!"הוא רועם.אתה בודק בפוקדקס ומגלה שזה הוא טאורוס,פוקימון השור."הפעל,סטיילר באטונאז'!"אתה קורא ומנסה ללכוד את הטאורוס.זה לא מצליח ואתה מנסה שוב ושוב כשלפתע אתה מרגיש משהו זז בתיק.הביצה שלך בוקעת וממנה יוצא אלקיד!מה תעשה?[/QUOTE]
"מעולה! זה אלקיד! אלקיד, תשתמש באגרוף רעם על טאורוס!" אני אומר בשמחה ומחכה לראות מה יקרה
-
[quote=bugoji1;1099258]נשארו עוד שלוש מקומות פנויים!
החזיקו חזק,כי אנחנו [SIZE=4]מ-ת-ח-י-ל-י-ם!!![/SIZE]
extremestyle:
"אז אני מבין שאתה אדם..""אז אני מבין שאתה מייקל..."הפרופסור מסתכל,ניגש ואומר לך."הנה הפוקדקס,הסטיילר והמפה שלך.אם אתה מחפש מקום להתחיל,אני ממליץ על היער הצהוב..."אתה ניגש לחפש הרפתקאות,כאשר פרופסור אוק עוצר אותך."כמעט שכחתי...הנה ביצת פוקימונים."אתה מקבל לידך את הביצה.
"תשמור עליה עד שתבקע..."הוא אומר."תוכל לאמן אותה בתור שותף."אתה הולך ומסתכל על הביצה."אתה תהיה שותף נהדר."אתה אומר.
בהצלחה לשחקנים הרשומים ותזכרו,[SIZE=4]יש עוד מקומות,אז הירשמו בהמוניכם![/SIZE][/quote]
"קדימה בואו נתחיל" אגיד בשמחה ואכניס את הביצה לתיק
אני אחזור לפורופסור ואגיד לו:" פרופסור? איפה נמצא היער הצהוב בכלל?" ואחייך במבוכה
-
cladino:
אתה אומר לאלקיד להשתמש על טאורוס באגרוף רעם,אך כל מה שיוצא ממנו הוא שוק חשמלי שפוגע בטאורוס בצורה חזקה,וכך אתה מגלה שהמתקפה הסודית של אלקיד היא שוק חשמלי.טאורוס מתעלף."הפעל סטיילר באטונאז'!"אתה קורא,ושם לב שמטאורוס יוצאת קרן אנרגיה שחורה שנלכדת לתוך הסטיילר."טאורוס נוקה."לפתע אתה שם לב שקרן לבנה מושך את טאורוס לפוקדקס."טאורוס נשלח לפרופסור."הפוקדקס קורא בקול מתכתי.
extremestyle:
"איפה זה היער הצהוב?"אתה מסתובב לשאול את הפרופסור אך מגלה שהוא לא נמצא שם כבר.לפתע משהו נופל ואתה מתכופף להרים אותו.אתה מתכופף ורואה שזאת המפה,אותה אתה בודק ומגלה היכן נמצא היער הצהוב.
-
[QUOTE=bugoji1;1107862]cladino:
אתה אומר לאלקיד להשתמש על טאורוס באגרוף רעם,אך כל מה שיוצא ממנו הוא שוק חשמלי שפוגע בטאורוס בצורה חזקה,וכך אתה מגלה שהמתקפה הסודית של אלקיד היא שוק חשמלי.טאורוס מתעלף."הפעל סטיילר באטונאז'!"אתה קורא,ושם לב שמטאורוס יוצאת קרן אנרגיה שחורה שנלכדת לתוך הסטיילר."טאורוס נוקה."לפתע אתה שם לב שקרן לבנה מושך את טאורוס לפוקדקס."טאורוס נשלח לפרופסור."הפוקדקס קורא בקול מתכתי.
[/QUOTE]
"היית גדול אלקיד! עכשיו, בוא נחפש לנו פוקימונים לרפא." אני אומר והולך עם אלקיד לכיוון האגם
-
[quote=bugoji1;1107862]:
extremestyle:
"איפה זה היער הצהוב?"אתה מסתובב לשאול את הפרופסור אך מגלה שהוא לא נמצא שם כבר.לפתע משהו נופל ואתה מתכופף להרים אותו.אתה מתכופף ורואה שזאת המפה,אותה אתה בודק ומגלה היכן נמצא היער הצהוב.[/quote]
"אוקיי אז עכשיו אני יודע לאן ללכת" אגיד ואצא מהמעבדה ואתחיל ללכת לכיוון היער הצהוב
'מעניין איזה פוקימונים יש שם' אחשוב בהתרגשות
-
caldino:
אתה מודה לאלקיד על הקרב הנהדר,כשלפתע הוא קופץ על כתפיך ומושך בשעריך."אתה רוצה שאקח אותך?"אתה שואל את אלקיד,והוא שמח ומחייך.אתה הולך עד שאתה מגיע לשלט.אתה מתקרב וקורא:"הגעתם אל היער הצהוב.אנא אל תשאירו זבל על הדשא."אתה נכנס כשלפתע אתה מרגיש מים,מסתכל לרגליך ורואה שנכנסת לאגם.ביבארל ענקי קופץ עליך ומשתמש בניב על.מה תעשה?
extremestyle:
אתה הולך מאושר עם הביצה כשלפתע אתה מרגיש כבד יותר ויותר.אתה בודק את התיק ו...מזל טוב!הביצה שלך בקעה,וממנה יוצא צ'רמנדר!צ'רמנדר רץ אליך ומחבק ומרוב שמחה משתמש בגחלת ועל ידי כך אתה מגלה את המתקפה המיוחדת שלו,שלפתע קופץ עליך סידוט!מה תעשה?
-
[QUOTE=bugoji1;1108731]caldino:
אתה מודה לאלקיד על הקרב הנהדר,כשלפתע הוא קופץ על כתפיך ומושך בשעריך."אתה רוצה שאקח אותך?"אתה שואל את אלקיד,והוא שמח ומחייך.אתה הולך עד שאתה מגיע לשלט.אתה מתקרב וקורא:"הגעתם אל היער הצהוב.אנא אל תשאירו זבל על הדשא."אתה נכנס כשלפתע אתה מרגיש מים,מסתכל לרגליך ורואה שנכנסת לאגם.ביבארל ענקי קופץ עליך ומשתמש בניב על.מה תעשה?
[/QUOTE]
"צא אלקיד, תשתמש בהלם רעם ואז בעיטה נמוכה על ביבארל!" אני אומר בהתלהבות ומחכה לראות מה יקרה
-
[quote]"צא אלקיד, תשתמש בהלם רעם ואז בעיטה נמוכה על ביבארל!" אני אומר בהתלהבות ומחכה לראות מה יקרה[/quote]
אני מבין שדי שכחת את החוקים אבל הפעם אני אוותר לך.לכל פוקימון-שותף יש מתקפה מיוחדת משלו וזהו.
נ.ב:נחש מה של טאורוס...
-
[quote=bugoji1;1108731]:
extremestyle:
אתה הולך מאושר עם הביצה כשלפתע אתה מרגיש כבד יותר ויותר.אתה בודק את התיק ו...מזל טוב!הביצה שלך בקעה,וממנה יוצא צ'רמנדר!צ'רמנדר רץ אליך ומחבק ומרוב שמחה משתמש בגחלת ועל ידי כך אתה מגלה את המתקפה המיוחדת שלו,שלפתע קופץ עליך סידוט!מה תעשה?[/quote]
הכינוי שלי התשנה ל-VipNick
ואחי תביא ספרייטים של הפוקימונים
-----------------
"הגיע הזמן שננסה להלחם בקרב הראשון שלי" אגיד בחיוך
"צ'רמנדר צא! תשתמש בגחלת על סידוט!" אצעק ואצביע על סידוט שנראה נחוש לקרב
-
cladino:
אלקיד משתמש בשוק חשמלי על ביבארל בשוק חשמלי,ובעקבות יתרון הסוגים,מעלף אותו.אתה שואב את ביבארל והוא נשלח לפרופסור."הצילו!" אתה שומע צעקה.
vipnick:
צ'ארמנדר משתמש בגחלת על סידוט ומעלף אותו.אתה שואב את סידוט,ונוא נשלח לפרופסור."הצילו!" אתה שומע צעקה.
-
[QUOTE=bugoji1;1109968]cladino:
אלקיד משתמש בשוק חשמלי על ביבארל בשוק חשמלי,ובעקבות יתרון הסוגים,מעלף אותו.אתה שואב את ביבארל והוא נשלח לפרופסור."הצילו!" אתה שומע צעקה.[/QUOTE]
"וואו, מה זה הדבר הזה?" אני שואל בתימהון והולך אל עבר מקור הקול
-
שם בפורום:Riolu
שם במשחק:סאסורי
תמונה או תיאור:[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/tc5odtayz0wi.png[/IMG][/URL]
רקע:אבא שלו נפטר בגלל איום של צוות אלפא הוא עצוב כל פעם כשהוא נזכר באבא שלו
המילה האחרונה שהוא אמר לו היתה אני יחזור סאסורי הוא היה שקט כעסן קשה להתידד איתו והוא כל הזמן חייב רק לנצח
פוקימון ריינג'ר או שומר פוקימונים:פוקימון ריינג'ר
הערות:אין אין אין כמו במבה!
-
[QUOTE=bugoji1;1109968]:
vipnick:
צ'ארמנדר משתמש בגחלת על סידוט ומעלף אותו.אתה שואב את סידוט,ונוא נשלח לפרופסור."הצילו!" אתה שומע צעקה.[/QUOTE]
אחי אולי תשקיע טיפה יותר בתגובות הם משעממו קצת
ומה קורה עם הפוקימונים שאני שולח לפרופ'
-------------------
אחרי השליחה של סידוט לפרופסור אני שומע צעקה ומנסה לשמוע מאיפה היא מגעה
"צ'ארמנדר אתה יודע אולי מאיפה הצעקה מגיעה?" אשאל את צ'רמנדר ואקווה שאמצא את הכיוון
-
שימו לב,cladino ו-vipnick,אתה מוזמנים בפעם הראשונה בהיסטוריית משחקי הפורום,לשתף פעולה אחד עם השני במהלך הקרב הזה!בהצלחה!
cladino:
אתה הולך בעקבות הצעקה כשאתה רואה נערה קשורה לעץ ולידה איש עם האונדור,מדים שחורים ועליהם האות A באדום."הצילו!"הנערה צורחת."מי אתה?"אתה שואל את החייל,והוא מסתכל עליך."זה לא עניינך,ילד!תחזור לאיפה שבאת ממנו!"
vipnick:
[I]כשאלקיד יתעלף{וזה יקרה מתישהו,אני כבר אומר}אתה תוכל לשלוח אותו להתרפא אצל הפרופסור ולקבל אחד מן הפוקימונים ששאבת.[/I]
צ'ארמנדר רץ בתוך היער ואתה בעקבותיו.לפתע אתה רואה נערה קשורה לעץ,נער עם אלקיד,ואיש עם האונדור,מדים שחורים וA אדומה על חולצתו של האיש במדים השחורים."מי אתה?"אתה שואל את האיש במדים."עוד נער שזה לא העסק שלו..."האיש אומר.
-
[quote=bugoji1;1111072]שימו לב,cladino ו-vipnick,אתה מוזמנים בפעם הראשונה בהיסטוריית משחקי הפורום,לשתף פעולה אחד עם השני במהלך הקרב הזה!בהצלחה!
vipnick:
[I]כשאלקיד יתעלף{וזה יקרה מתישהו,אני כבר אומר}אתה תוכל לשלוח אותו להתרפא אצל הפרופסור ולקבל אחד מן הפוקימונים ששאבת.[/I]
צ'ארמנדר רץ בתוך היער ואתה בעקבותיו.לפתע אתה רואה נערה קשורה לעץ,נער עם אלקיד,ואיש עם האונדור,מדים שחורים וA אדומה על חולצתו של האיש במדים השחורים."מי אתה?"אתה שואל את האיש במדים."עוד נער שזה לא העסק שלו..."האיש אומר.[/quote]
ואיך אני אמור לשתף איתו פעולה?
ולמה אתה לא נותן ספרייטים בתגובות שלך זה יותר יפה(ככה זו נראת תגובה עלובה,.. בלי לפגוע)
---------------------------------
'אם אני יעצבן אותם הם יחשפו את הזהות שלהם בשנייה' אחשוב בערמומיות
"וואו וואו תוריד את הדיבור אחי אני לא חבר שלך, אני כולה שאלתי מי אתה" אגיד בעצבים
'מי הוא חושב שהוא בכלל' אחשוב לעצמי בעוד שארגיש את הזעם בגופי
"צ'רמנדר תיהיה מוכן הם יכולים להפתיע אותנו" אלחש לצ'רמנדר
"אתה מוכן להגיד לי מי אתה עכשיו? לפני שאני יגמור אותך כאן" אגיד ואתכונן לתת הוראה לצ'רמנדר