אז כמו שהיה צפוי הועידה הפכה לנו"ד אחד גדול ולא הסתכמה בשום דבר
Printable View
אז כמו שהיה צפוי הועידה הפכה לנו"ד אחד גדול ולא הסתכמה בשום דבר
לדעתי הועידה מועילה במשו.
אם היא הועילה אז אתה יכול לסכם במה כי אני לא ראיתי שום דבר
המסקנות שלי מהועידה הם:שאסור לעשות צ'אט בפורום ושהיתי צודק שאנשים פה יכולים רק להתלונן
[QUOTE=Golden Boy;1081655]אם היא הועילה אז אתה יכול לסכם במה כי אני לא ראיתי שום דבר
המסקנות שלי מהועידה הם:שאסור לעשות צ'אט בפורום ושהיתי צודק שאנשים פה יכולים רק להתלונן[/QUOTE]
היטמן טוען שיש פה משתמשים שמרגישים שההנהלה מנסה לעשות להם דווקא, מתנכלת להם ובכללי, הם מרגישים רע מלהיות בפורום.
אז זה דבר חשוב שדורש טיפול ואמרתי להיטמן שיפנה אותם למסן שלי ושאני אדבר איתם אישית.
לא שווה את הועידה?
וגם דובר על שינוי חוק משחקים בחת"ם
היתי בועידה ו95% ממנה היה תכינת מיים וללא תוכן
לגבי התלונה של היטמן אני לא מרגיש כך אני חושב שאם האנשים פה יתחילו לצאת מהנו"ד ויגיבו לפחות על כל 10 הודעות שטות 2 הודעות מחושבות בפורומים השונים הפורום יעלו הפעילות ובמצב רוח
אולי אתה לא מספיק מעורה בקהילה, גולדן בוי.
[QUOTE=Golden Boy;1081660]היתי בועידה ו95% ממנה היה תכינת מיים וללא תוכן[/QUOTE]
מה שתגיד,
אם היית במשך כל זמן הועידה היית רואה שמצאנו 15 דברים שכדי לשפר בפורום, לא מספיק?!
מספיק בהחלט, הועידה הפכה להצלחה..
בחודש האחרון אני היתי כל יום כמה שעות בפורום ובחג הייתי עוד יותר וחוץ מזה אני רואה כבר זמן רב שאנשים נהיו עצלנים ולא רוצים להשקיע
זה לא דבר חדש
היום בועידה התנהגתה מאוד בילדתיות חשבתי אתה אדם בוגר הכוונה להיטמן
נכון היה טוב שם חוץ משרותם לא שם עלי ונתן לי להתכתב באנגלית.
כשתבין את הנפשות הפועלות - תבין שלפעמים כדי להשיג את מבוקשך - צריך לרקוע ברגליים.
והרשה לי להיות הפעם הבוגר ולא לענות לההאשמות שלך. אני מסתכל קדימה, לא נשאר במקום.
שבוע שלם דיברתה שיש לך הרבה מה להגיד ובסוף "ההרבה" שלך היה "רותם תתנצל"
הנה הוא התנצל הצלחת להוריד את אלכס עכשיו אתה חושב שהפורום יפרח
אני חושב שאם האנשים כאן לא יתחילו להגיב תגובות תוכן לפחות בנושאים שהם יודעים לא נתקדם
הוועידה הייתה הצלחה, השיחה עבדה באופן מצוין, ורותם בה עם ראש מאוד פתוח וייצא עם מסקנות
אני נורא מצטערת שלא באתי, הייתי בבית חולים כי הייתה לי דלקת ריאות.
ו...רותם, כתבת 'משו', וכותבים 'משהו', לא 'משו', שזה קיצור.
[QUOTE=fire-nel;1083218]אני נורא מצטערת שלא באתי, הייתי בבית חולים כי הייתה לי דלקת ריאות.
ו...רותם, כתבת 'משו', וכותבים 'משהו', לא 'משו', שזה קיצור.[/QUOTE]
אני יודע שכותבים משהו.
אבל זה סגנון דיבור.
טוב, הועידה נגמרה, הנושא ננעל.