-
[QUOTE=LordAbizi;1091946]שימו לב, אני אסביר לכם כעת איך אתם מתמצאים בעיר, וזאת כדי שבעתיד תוכלו לחזור על התהליך בעצמכם.
לי
אתה יוצא מביתך, ועובר ברחובות העיר שאתה מכיר היטב על לכיכר המרכזית של העיר. אתה מסתכל על השלטים ומוצא שלט עם שני עיגולים צבעוניים אחד בתוך השני. אתה עוקב אחרי הכיוון של השלט ומגיע לבניין הכישופייה, שגם עליו יש סמל דומה.
.[/QUOTE]
אני נכנס לכישופיה ושם אומר " המכשף אלבוס אתה פה ?". אתחיל לחפש את המכשף אלבוס
-
צורת פנייה: ריו
שם במשחק: ריו
אופי: חכם רגיש לחוץ עצבני וקר רוח
מחוז: קוטור
רקע: ריו נולד למשפחה בעיר פלטיום שבקוטר ,אבא שלו היה בעל גנגר והיה עוזר במכשפיה.
הוא היה מאמין אדוק של מיו ושמר על כול מצוותיו .
יום אחד אביו טייל ליד הים עם ריו ולפתע גארידוס תקף אותם
אביו שיחרר את גנגר מהפוקרשת והביס עם גנגר את גארידוס במהרה.
הציל את חיי אביו ואת חיו ולכן הבטיח לעצמו כשיוכל לצאת למסע יבחר ב גאסטלי
פוקימון התחלתי: גאסטלי
תמונה: [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/dd7423d810b8840eff560deb5d557dc6.jpg[/IMG][/URL]
בקשות/הערות/הארות: ללכוד מגמר
-
תומר
להסיר ספק: סמל העיגולים זה הסימן המוסכם של כישוף, שאתה, כדמות במשחק, מכיר היטב. אם לא הבהרתי זאת היטב, זו כמובן אשמתי.
--
אתה דופק על דלת הכישופייה, והדלת נפתחת על ידי איש בעל גלימות סגולות שמכסות את כל גופו. אתה מזהה לפי הבגדים שזהו מכשף קוטורי.
"במה אפשר לעזור לך?" הוא שואל.
מייק
אתה נכנס לכישופייה החשוכה המאורת באמצעות לפידים, ואתה מתחיל ללכת בה עד שאיש אחד עם גלימות סגולות שמכסות את כל גופו, אותו אתה מזהה לפי הבגדים כמכשף קוטורי, עוצר אותך.
"עצור. אל לך להסתובב בכישופייה ללא ליווי. מה אתה מחפש כאן?" הוא שואל.
לי
אתה נכנס לכישופייה, וקורא לאלבוס. הכישופייה היא חשוכה יחסית, ומוארת רק באמצעות לפידים על הקירות. איש אחד בגלימות ירוקות שמכסות את כל גופו, אותו אתה מזהה לפי הבגדים כמכשף ג'וטרמי עוצר אותך.
"הס, שמור על שקט במקום כזה." הוא אומר. "בשביל מה אתה מחפש את רב המכשפים אלבוס?"
ריו
הכל בסדר, רק שכחת להוסיף גיל.
-
[QUOTE=LordAbizi;1092298]תומר
להסיר ספק: סמל העיגולים זה הסימן המוסכם של כישוף, שאתה, כדמות במשחק, מכיר היטב. אם לא הבהרתי זאת היטב, זו כמובן אשמתי.
--
אתה דופק על דלת הכישופייה, והדלת נפתחת על ידי איש בעל גלימות סגולות שמכסות את כל גופו. אתה מזהה לפי הבגדים שזהו מכשף קוטורי.
"במה אפשר לעזור לך?" הוא שואל.
[/QUOTE]
"אני חיכיתי לזמן הזה הרבה זמן..." אגיד בקול חלש "אני באתי לקבל את הפוקימון התחלתי שלי שהוא דרטיני!" אוסיף בחיוך לעבר המכשף.
-
[QUOTE=LordAbizi;1092298]
לי
אתה נכנס לכישופייה, וקורא לאלבוס. הכישופייה היא חשוכה יחסית, ומוארת רק באמצעות לפידים על הקירות. איש אחד בגלימות ירוקות שמכסות את כל גופו, אותו אתה מזהה לפי הבגדים כמכשף ג'וטרמי עוצר אותך.
"הס, שמור על שקט במקום כזה." הוא אומר. "בשביל מה אתה מחפש את רב המכשפים אלבוס?"
[/QUOTE]
אני אומר לאיש " אני מחפש את המכשף אלבוס כדי לקבל את התחלתי שלי למסע שלי במחוז ג'וטרמו
-
[QUOTE=LordAbizi;1092298]
מייק
אתה נכנס לכישופייה החשוכה המאורת באמצעות לפידים, ואתה מתחיל ללכת בה עד שאיש אחד עם גלימות סגולות שמכסות את כל גופו, אותו אתה מזהה לפי הבגדים כמכשף קוטורי, עוצר אותך.
"עצור. אל לך להסתובב בכישופייה ללא ליווי. מה אתה מחפש כאן?" הוא שואל.
[/QUOTE]
"היי, אתה בטח המכשף קוטורי. אני מיק ובאתי לקבל את הפוקימון הראשון שלי." אני אומר בחיוך ומחכה לתשובתו
-
תומר
"לשם כך, עליך לראות את רב המכשפים אוקוס. עקוב אחרי" הוא אומר ונכנס פנימה לתוך הכישופייה.
לי
"בסדר גמור. אוביל אותך אליו." אומר המכשף הג'וטרמי ומתחיל ללכת לאנשהו בכישופייה.
מייק
"בוודאי שאני מכשף קוטורי, אני מכשף ואני בקוטור" הוא רוטן. "כדי לקבל פוקימון יהיה עליך לראות את רב המכשפים אוקוס. עקוב אחריי" הוא אומר ומתחיל ללכת לאנשהו בכישופייה.
ריו
רשום. אתה מתעורר בביתך שבעיר פלאטיום. השמש קצת נמוכה, והשעה עוד שעת בוקר.
-
[QUOTE=LordAbizi;1092800]
מייק
"בוודאי שאני מכשף קוטורי, אני מכשף ואני בקוטור" הוא רוטן. "כדי לקבל פוקימון יהיה עליך לראות את רב המכשפים אוקוס. עקוב אחריי" הוא אומר ומתחיל ללכת לאנשהו בכישופייה.[/QUOTE]
"אוקיי." אני אומר בחיוך והולך אחרי המכשף אל תוך הכישופיה
-
לי
"בסדר גמור. אוביל אותך אליו." אומר המכשף הג'וטרמי ומתחיל ללכת לאנשהו בכישופייה.
.[/QUOTE]
אני אומר לבחור , אוקי תודה על העזרה ". אני עקוב אחרי הבחור עד שיביא אותי למכשף אלבוס
-
ריו
רשום. אתה מתעורר בביתך שבעיר פלאטיום. השמש קצת נמוכה, והשעה עוד שעת בוקר.[/QUOTE]
'' שונא תבוקר שקמים ב7
אני הולך לכיוון הכישופיה כדי להפגש עם המכשף שיתן לי פוקימון ראשון ''
-
[QUOTE=LordAbizi;1092800]תומר
"לשם כך, עליך לראות את רב המכשפים אוקוס. עקוב אחרי" הוא אומר ונכנס פנימה לתוך הכישופייה.
[/QUOTE]
אני אכנס עם האיש לתוך הכישופייה לקבלת הפוקימון התחלתי שלי.
-
צורת פנייה: עילי
שם במשחק: וויליאם ליאופויד|William Leupoid
אופי: בד"כ צחקן ונחמד, אבל כשמגיעים למשהו רציני הוא עובר למצב רוח קודר ורציני, חושב בהיגיון, מבין את המצב וחושב על פתרון, או לפחות מפנים אותו.
מחוז: ג'טרמו
רקע: וויליאם היה ילד צעיר ומפונק שמאוד אהב את הוריו. כשוויליאם היה קטן, הוא טייל ופתאום פגש הרקרוס שאיים עליו עם הקרן הגדולה שלו. לפתע, צץ בין השיחים פילוסווין גדול שהביס את הרקרוס. וויליאם החליט שכשיתחיל את מסעו ייקח סווינאב. יום אחד, כשוויליאם היה בן 16, הוא החליט לצאת למסע. הוא החליט שזה רעיון מצוין. הוא נפרד מן הוריו והלך לכיוון הכישופייה, לקבל סווינאב, הפוקימון שתמיד רצה.
פוקימון התחלתי: סווינאב זכר
תמונה: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr130.png[/IMG]
בקשות/הערות/הארות: לתפוס דיטו או איווי, להשיג קסטפורם או קיקליאון.
----------------------
שם הדמות: דרסט סלפט|Drest Slaft
מחוז: ג'טרמו
קורות חיים: לוחם מצוין בפוקימונים, לאחר שאביו נפטר ממחלת לב קשה המשפחה שלו התחלקה בפוקימונים של אביו והוא קיבל רלטס.
פוקימונים: קירליה, פוצ'יינה.
תמונה: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr158.png[/IMG]
לא יצא לי טוב, נראה לי, אבל אני מקווה להתקבל...
-
מייק
המכשף מוביל אותך אל מקום בו יש כיסא שנמצא כמה מדרגות מעל לרצפה. על הכיסא יושב איש שגם רוב גופו מכוסה בגלימות סגולות.
"אדוני רב המכשפים, האיש הזה רוצה פוקימון" אומר המכשף שהוביל אותך.
"זה הגיוני. אמור לי, איזה פוקימון אתה רוצה?" פונה רב המכשפים אוקוס אליך.
לי
אתם ממשיכים ללכת עד שאתם מגיעים למקום בו יש כיסא שנמצא כמה מדרגות מעל לרצפה. על כיסא זה יושב איש שהוא גם כן לבוש בגלימות ירוקות רבות.
"רב המכשפים אלבוס, האיש הזה רוצה פוקימון" אומר המכשף שהוביל אותך.
"זה הגיוני... אמור לי, איזה פוקימון אתה רוצה?" שואל אותך אלבוס.
ריו
אתה בבאן, אם תחזור אי פעם אני אחשוב אם להגיב לך.
תומר
אתה הולך בכישופייה החשוכה המוארת רק באמצעות לפידים על קירות. אתה מגיע לבסוף לכיסא שנמצא כמה מדרגות מעל הרצפה. על הכיסא יושב איש הלבוש בגלימות סגולות רבות.
"אדוני רב המכשפים, האיש הזה רוצה לקבל פוקימון" אומר האחד שהוביל אותך.
"זה מאוד הגיוני..." הוא אומר, "איזה פוקימון תרצה?" הוא שואל אותך.
עילי
תקלה ברקע: עליך לקבל פוקימון התחלתי מהמכשף, ולכן אסור לך לצאת למסע עם ה"סווינאב [b]שלך[/b]".
-
[QUOTE=LordAbizi;1094137
לי
אתם ממשיכים ללכת עד שאתם מגיעים למקום בו יש כיסא שנמצא כמה מדרגות מעל לרצפה. על כיסא זה יושב איש שהוא גם כן לבוש בגלימות ירוקות רבות.
"רב המכשפים אלבוס, האיש הזה רוצה פוקימון" אומר המכשף שהוביל אותך.
"זה הגיוני... אמור לי, איזה פוקימון אתה רוצה?" שואל אותך אלבוס.
[/b]".[/QUOTE]
אני אמר לאלבווס "אני רוצה להתחיל את המסע שלי עם מגבי "
-
[quote]תומר
אתה הולך בכישופייה החשוכה המוארת רק באמצעות לפידים על קירות. אתה מגיע לבסוף לכיסא שנמצא כמה מדרגות מעל הרצפה. על הכיסא יושב איש הלבוש בגלימות סגולות רבות.
"אדוני רב המכשפים, האיש הזה רוצה לקבל פוקימון" אומר האחד שהוביל אותך.
"זה מאוד הגיוני..." הוא אומר, "איזה פוקימון תרצה?" הוא שואל אותך.[/quote]
"אני רוצה את דריטני כי הוא הפוקימון הכי טוב שיש בעולם!" אגיד לאדון רב המכשפים בשמחה.