[B]Chapter 6: The Fortress of the Ghosts[/B]
[SPOILER][RIGHT]"א-א-איני מ-מסוגל לקום!" אמר מרטין כשהוא נאבק כדי לדבר
"א-א-איני מצליח ל-ל-לזוז!" אמר ברנז. כדור האבק צחקק לו והלך לעומק היער. בזמן שהחבורה מנסה לזוז ללא הצלחה, כדור האבק פגש שני אנשי דוב. הכדור דיבר איתם ואז אנשי הדוב עקבו אחרי הכדור.
"ב-ברנז, ח-חתיכת אידיוט!" צעקה ג'אוורה "ל-למה את-תה נתקע כ-ככה בע-עצים!". ברנז לא השיב, כי ידע שאם יסביר את הסיבה האמיתית, אף על פי שאין היא יכולה לזוז, היא תרצח אותו.
"ת-תראו!" אמר אנבסיל. כולם התאמצו להזיז את הראש לכוון שאליו סימן אנבסיל. הם ראו כדור אבק מעופף שמלווה בשני אנשי דוב.
"אז אלה האנשים שנכנסו לשטחנו? טוב מאוד, קדימה" אמר אחד הדובים. כדור האבק צרח צריחה קצת שונה. הצריחה השפיעה על המוחות שלהם וגרמה להם לאבד את ההכרה. כל דוב העמיס על עצמו שניים מתוך החבורה. הדובים וכדור האבק הלכו לעומר היער. בסוף הם הגיעו לאחוזה ענקית בתוך היער. הדובים נכנסו עם כדור האבק. הם פרקו את החבורה מנשקיהם. הדובים שמו את הנשקים ליד קיר, בזמן ששני אנשי דוב אחרים לקחו אותם וחברו אותם לקיר. שני הדובים הראשונים הגיעו לכסא. על הכסא לא ישב אף אחד הנראה לעין.
"אז מי הם אלה אשר חדרו למבצרנו?!" אמר, לכאורה, הכסא בקול רם מאוד
"אלה ארבעת הנוכלים הארורים המחוברים לקיר, אדוני" אמר אחד הדובים. קולו של הכסא גרם לג'אוורה להתעורר. היא שמה לב שידיה היו מחוברות לקיר בחבל שהיה קשור קשר מסובך מאוד. היא הייתה בגובה שלושה מטרים בערך מעל האדמה. רגליה היו חופשיות. היא בעטה ברגלם של אלה שהיו לידה. היו אלה אנבסיל ומרטין. מרטין ואנבסיל התעוררו.
"מרטין, תבעט בברנז!" לחשה לו ג'אוורה. מרטין בעט בברנז וגם הוא התעורר. כולם שמו לב שהם היו תלויים בקיר באוויר. עובדה זו גם לא נעלמה מעיני הכיסא.
"שלום רב לכם, אתם הגעתם למבצר הרוחות ובתור פולשים גזר דינכם יהיה מוות על ידי אכילה של כל האיברים הפנימיים!" אמר הכסא
"מי מדבר?" שאל ברנז בפחד
"אף אחד לא אמר לנו שיש כאן מבצר! זה הכל בגלל האידיוט ההוא שנתקע בעץ!" אמרה ג'אוורה, לא ממש יודעת אל מי היא אומרת את זה.
"שתקי ילדה פה גדול!" אמר איש דוב שעמד מתחתיהם.
"חתיכת..." החלה להתרגז ג'אוורה, אבל אז נזכרה שכשהיא קשורה שם זה לא יכול לעזור לה בכלל.
"זה נכון שאף אחד לא אמר לכם שיש כאן מבצר, כי אף אחד לא חזר מפה בחיים כדי לאמר את זה." אמר הכסא "בזמנך הפנוי הוצא מהם את האיברים החיוניים" הורה הכסא לאיש דוב.
"בשמחה, אבל אפשר קודם לאנוס את הילדה?" שאל איש הדוב
"אם תרצה. אבל אז תדע לך שאני אשמיד אותך!" ענה הכסא. איש הדוב התעצב. בזמן שהם דברו, ברנז עשה תרגילי אקרובטיקה ושם את נעליו בידיו. אז עם אצבעות הרגליים ניסה לשחרר את הקשר. החבל קצת השתחרר וחלק מהחבל הגיע לפיו. ברנז החל למשוך את חבל עם הרגל ועם הפה ויד שמאל שלו השתחררה. אז הוא עשה אותו דבר עם יד ימין. איש הדוב החל ללחשש לחש קסמים ואז הוא זהר בהילה סגולה.
"ואאא!" צרח ברנז כשהוא קופץ אל איש הדוב ובעט בו "קחו את זה!" ברנז זרק על שני אנשי דוב את נעליו.
"תפסו אותו ותשרפו אותו!" צווה הכסא על אנשי הדוב. בזמן שברנז נאבק עם אנשי הדוב, ג'אוורה הרגישה שהקיר בנוי בצורה מאוד לא איכותית, וניסתה למוטט אותו. היא החלה למשוך את ידיה ולעשות תנועות חדות. מרטין ואנבסיל הבינו מה ניסתה לעשות, והתחקו אחריה. ברנז לא הצליח להחזיק מעמד זמן רב מול אנשי הדוב. ברנז נפצע בהרבה מקומות מהגרזנים של אנשי הדוב. אנשי הדוב דחקו אותו לפינה. מרטין אנבסיל וג'אוורה המשיכו למשוך את הקיר, והוא התחיל להסדק, ולהתפורר, ולא עבר יותר מדי זמן עד שהוא התפרק לגמרי. השלושה נפלו יחד עם הקיר.
"איך?!" שאל הכסא "איך מישהו הרס לי את המבצר?!" חלק מאנשי הדוב עזבו את ברנז והתנפלו על השאר.
מרטין ואנבסיל נאבקו באנשי הדוב. ג'אוורה לעומת זאת, נקטה בגישה מחוכמת יותר. איש הדוב הניף את גרנזו עליה וג'אוורה התחמקה בקלות היא רצה מאחורי איש הדוב. היא החלקה לחנוק אותו. כמה דובים אחרים רצו כדי לנסות לשחרר אותו, אבל ג'אוורה השתמשה בדוב כמגן 'אנושי', והדובים לא עשו דבר מלבד להרוג את המגן ה'אנושי' של ג'אוורה. ג'אוורה לקחה את הגרזן שלו, ובמהרה חיסלה את שאר הדובים שתקפו אותה.
'את מי אני אציל ראשון? את האידיוט, אמנם הוא אידיוט אבל הוא גוסס' הרהרה ג'אוורה. היא קפצה על שתי אנשי דוב ,שעמדו ליד ברנז והרביצו לו, ועם הגרזן הרגה את שניהם. "לפחות יש לך יותר כח סיבולת מחכמה" אמרה ג'אוורה והלכה הלאה. היא הרגה גם את אלה שנלחמו במרטין ובאנבסיל.
"שם... קיר... חור... ציוד...." אמר בקושי רב ברנז. מרטין הסתכל לכוון שאליו ברנז הצביע הוא ראה באמת חור בקיר. הוא הביא לחור מכה והחור התרחב. מרטין ראה שם את הציוד שלהם. הוא הוציא משם את כל מה שהיה וזרק למי שזה היה שייך לו.
"קדימה כסא, מה עוד נשאר לך?" התגרה בו מרטין
"שקט! צאו כדורי אבק!" אמר הכסא ובקירות שעדיין נשארו הופיעו הרבה אשנבים. מתוכם יצאו מאות כדורי אבק.
"לאא!" צעק אנבסיל ועשה פצצת קסם. הופיעו הרבה פצצות קסם ואנבסיל המשיך לייצר אותם "לאאאא כדורי אבק ארורים אתם לא תתפסו אותי, לא היום ולא אותי!!" המאמץ שנדרש כדי לייצר כל הרבה קסם בו זמנית כמעט ופיצח את מוחו של אנבסיל לשתיים. לבסוף אנבסיל שלח את כל פצצות הקסם, והן פגעו בכל כדורי האבק. כשכל הכדורים הושמדו אנבסיל התנשף בכבדות, וראייתו הטשטשה מעט. הוא התיישב כדי שיוכל לנשום שוב.
"נו כסא, מה יש לך עוד, כסא לא יוכל להרוג אותנו, אנחנו עכשיו נצא בשקט מהטירה שלך ונגמור עניין!" אמרה ג'אוורה
"טפשה! אני אומנם בלתי נראה אבל זה רק כשאני יושב. למעשה מתתי לפני יותר ממאה שנה. אבל הטלתי על עצמי כישוף, שאני אמשיך להזדקן אחרי מותי אבל אם אני אוכל איברים חיוניים של משהו צעיר אני אאבד 5 שנים. מגילי, וכאשר אני אגיע לגיל 30 אני אקום לתחיה! מגיל 200 ירדתי לגיל 65. אני אוכל את האיברים שלכם ואני אהיה בין 45" האיש בכסא קם והוא הפך לנראה. הוא היה אדם די זקן. הוא הושיט את ידיו קדימה ושתי חרבות גדולות שהיו על הרצפה עפו אליו. "אתם שלי טפשים!" הזקן טס לאדמה. אנבסיל קם באי רצון. מרטין וג'אוורה רצו לכוונו. מרטין הביא לו מספר מכות עם הפטיש וג'אוורה עשתה כמה פצצות שנסווי. הזקן הדף את כל המכות עם החרבות שלו. אז הוא הביא מכה עם חרבו לפטיש של מרטין ומרטין נהדף אחורה. עם שתי חרבותיו הוא תקף את כתפיה של ג'אוורה והביא לה בעיטה. ג'אוורה נהדפה אחורה. ברנז הסתכל בג'אוורה שנפגעה, וזה עורר במידה מסויימת כעס אצלו. מרטין וג'אוורה קמו והמשיכו לתקוף. כל פעם זה נגמר אותו הדבר. שניהם עפו אחורה. הזקן עף לכוונה של ג'אוורה. הוא נחת לידה. ברנז זחל לכוון הציוד שלו. הוא לא יכל להזיז את יד ימין שלו, היא נפגעה יותר מדי.
'בסדר, אז אני לא יכול לירות חץ עם שני הידיים, אבל עדיין יש לי את הפה' חשב ברנז. הוא לקח בפה שלו חץ ואת הקשת שלו לקח ביד שמאל. הוא מתח עם הפה שלו את הקשת. מרטין קם והסתער על הזקן, וזה העיף עליו את החרב, שננעצה בשריון של מרטין וגרמה לו להדבק אל קיר.
"עכשיו אני אהרוג אותך ראשונה! ילדה!" אמר הזקן. הוא דרך על בטנה של ג'אוורה והוא התכוון לערוף לה את הראש. הוא הזיז את החרב על הרצפה ולפתע חץ נתקע בצוואר שלו. מרטין אנבסיל וג'אוורה הסתכלו לעבר ברנז.
'קשה להשיג בחורה אם היא מתה' תרץ ברנז במחשבותיו את מעשיו. הזקן הוציא את החץ מגרונו.
"אתם לא יכולים להרוג את אלה שכבר מתים, אבל אלה שכבר מתים יכולים להרוג אותכם, כפי שמיד תוכלו לראות!" הוא צעק בזעם ועף לכוון ברנז. אנבסיל ניסה ליירט אותו במכת קרח אך הוא החטיא. הוא עמד לשסף את גרונו של ברנז כשלפתע חרבו של הזקן נתקעה בגבו.
"תלמד שכשאתה מעיף את החרב שלך על משהו, קח אותה אחר כך" אמר מרטין, שהצליח להוציא משריונו את החרב.
"תודה על החרב" אמר הזקן. הוא דחף את החרב דרך גבו והיא עברה בגוף שלו ויצאה מהבטן. הזקן לקח אותה.
"מה..מה... זה?!" שאל מרטין בפחד. נראה היה שהמשפט הקודם של הזקן לא ממש נקלט אצלו.
"אני כבר מת!" אמר הזקן.
"אתה, אתה חי באמצעות כשף, אז צריך לבטל את הכשף" אמר אנבסיל לפתע "מרטין, ג'אוורה, אמנם אני אבדתי די הרבה כח בטיל הקסם אבל עדיין יש לי מספיק, תעשו לי טובה ותעסיקו אותו בסדר?". מרטין וג'אוורה הנהנו. אנבסיל התמקד באווירה המאגית באזור. אנבסיל דרבן את עצמו למצוא קסם של חיים. אנבסיל המשיך להתרכז. הזקן הניף את חרבותיו במהירות כשהוא עוצר את המכות של מרטין וג'אוורה. ג'אוורה קפצה לאחור ועמדה לדקור אותו בגב אבל הזקן העביר את החרב דרך גופו ודקר את ג'אוורה בזרוע. הוא העביר את כל החרב שלו דרך זרועה של ג'אוורה ועשה בה חור. ג'אוורה השמיטה את הסכין שלה ונפלה על האדמה. ג'אוורה נאנקה מכאבים.
"ג'אוורה הכל בסדר?" שאל מרטין
"אל תדאג לי, זה פציעה קטנה!" אמרה ג'אוורה, מאוד לא בטוחה בנכונות דבריה. מרטין המשיך להלחם בזקן. אנבסיל לפתע חש פס של קסם חיים.
'כן! מצאתי את הכשף שגורם לו לחיות!'חשב אנבסיל "מרטין חדשות טובות, עוד שלוש דקות הוא ימות!"
"מצוין, כי אני חשבתי שאני אצליח להחזיק מעמד רק ארבע!" אמר מרטין, שגילה את היכולת המפולאה להתלוצץ במהלך קרב אבוד מראש. הזקן העיף את פטישו של מרטין ואחת מחרבותיו על קיר.
"אז אתה תהייה הראשון שתמות!" איים הזקן על מרטין תוך כדי שהוא דוחק את מרטין לפינה. החרב של הזקן נכנסה דרך גופו של מרטין ויצאה מהצד השני. אך מרטין עדיין היה חי. נראה היה שהזקן החטיא את ליבו במעט. הזקן התחיל להיות כעוס מאוד.
"חצי דקה!" צעק אנבסיל.
"טוב, אתה תמות כאן מכאבים אז אין טעם להשאר כאן" הזקן הרים את ידו הפנויה ואז החרב עפה לידו. הזקן שלף את חרבו השני מתוך מרטין ומרטין התמוטט על האדמה כשדם רב מתחיל לצאת מגופו.הזקן התעופף לעבר אנבסיל "תמות!!" צעק הזקן.
"סיימתי!!" צעק אנבסיל בעוד הוא מסיים לחתוך את קו הקסם, מטאפורית כמובן, והזקן רגע לפני ששיפד את אנבסיל נעצר ואז הוא נפל על האדמה.
"מה אני היחידי שלא נפצעתי?" שאל אנבסיל, כשגילה גם הוא את הכשרון שמרטין עלה עליו לפני כמה רגעים.
"מרטין וברנז פצועים קשה, שנינו פצועים פחות, חייבים לחזור לעיר" אמרה ג'אוורה. אנבסיל לקח את מרטין וג'אוורה לקחה את ברנז. הארבעה התאספו.
"אני לא אוכל להשתגר לעיר אבל אני אוכל להשתגר קרוב מספיק" אמר אנבסיל. הם השתגרו לכניסה של יער המוות והחבורה חזרה לעיר והגיעה למרפאה אקראית שהייתה שמה. שני כמרים החלו לרפאות את ברנז ומרטין. וביום למחרת, הם שוב היו מוכנים לצאת לדרך שוב.[/RIGHT]
[/SPOILER]