-
[SIZE=2][COLOR=#696969]שם פרטי: אדם[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969]שם במשחק: אדם פרץ[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969]כינוי בפורום: ExtremeStyle[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969]תיאור מראה של הדמות: אדם הוא נער צעיר בן 16, הוא לא שונה משאר בני גילו, הוא גבוה בעל שיער חום ועיניים בהירות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969]אופי: אדם הוא טיפוס מאוד מורכס באופיו, בעברו כאשר אדם נקלע לריב עם אחיו על צעצוע של אריה אדם תמיד היה נחוש בדעתו לקבל אותו ולא משנה מה הוא היה צריך לעשות בשביל זה, גם אם זה אומר לתת מכות לאחיו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969]אדם גם היה בחור מצחיק שתמיד אהב לצחוק ולהתבדח על אנשים אחרים,כל יום שהוא יושב עם החברים הוא תמיד מצחיק אותם, אבל האופי שהכי מאפיין את אדם זה הרגש, כאשר גור האריות של אדם מת ממחלה קשה הוא לא הפסיק לבכות ולהתאבל עליו והוא תמיד יזכור אותו...[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969]רקע: אדם הוא בן 16 מהעיר ביסטיה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969]אדם ביום הגורלי של חייו שיחק עם חיית המחמד שלו לני, אריה שאביו נתן לו ליום הולדתו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969]את האריה אביו של אדם נתן לו אותו בתור גור ואדם גדיל אותו, את הרעיון לחיה זו קיבל מצעצוע שהיה לאדם בצעירותו,אביו של אדם הוא מדען גאון והוא אחראי לכל עינייני הרפואה והמדענות בעירו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969]זה היה עוד יום רגיל של אדם ולני,כל יום הם היו יוצאים לשחק תופסת ותחרות ריצה מחוץ לבית אך היום הזה לא היה יום רגיל כמו שאדם חשב.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969]חיה שאיתה הדמות ממוזגת: אריה [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969]איך התמזגה איתה?:בזמן ששיחק עם לני ,אדם ולני הרגישו רעידת אדמה ושמעו פיצוץ אדיר שכאילו בקע מן האדמה, אדם שלא ידע מה קרה שוגר בשניות[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969]לעולם שלא הכיר ושבכלל לא ידע ע קיומו,זה היה עולם מלא ירוק וחיות יפייפיות...[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969]אדם שם לב שבעת השיגור לני נעלם והוא הבחין בשינוי שהגוף שלו עבר: גופו גדל והתרחב, הוא קיבל שרירים,עינייו השתנו ואפילו ציפורניו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969]אדם שם לב שכל המאפיינים שיש לו מראים לו שהוא התמזג אכשהו עם לני (הוא ידע זאת מכיוון שהוא מכור לחיות ולטבע ונהג לקרוא מידע על חיות ועל מבנה גופן באינטרנט)...[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969]הערות/בקשות/הארות/אחר/שניצל: להרשם D:[/COLOR][/SIZE]
-
[COLOR=black][SIZE=2]שם פרטי:עומר[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=black]שם במשחק:טום רידל[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][SIZE=2]כינוי בפורום:yuma tsukumo[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=black][SIZE=2]תיאור מראה של הדמות:חולצה שחורה,ווסט שחור,נעלי עור שחורות מכנסיי ג'ינס כחולות,עין שמאלית ירוקה עין ימנית כחולה,צלקת קטנה מתחת לעין השמאלית,שיער שחור כלילה,חיוור כמת,שרירי,מטר שבעים,משקל ממוצע.[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=black][SIZE=2]אופי:שקט,חכם,חם מזג,קר רוח.[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=black][SIZE=2]רקע:טום רידל הוא נער שקט שלא אהב להסתובב עם כול הנערים האחרים הוא העדיף להיות עם הציפורים,טום אהב בעיקר את העורבים מכול הציפורים,כולם אמרו לו שהעורבים מביאים מזל רע,שעורבים הם אות למוות אך טום לא הקשיב להם,הוא אהב מאוד להתבודד,רק הוא והטבע,לאחר שהתמזג עם עורב הוא הבין יותר את הציפורים ואת הטבע,טום הבין שעכשיו יש לו עכשיו מטרה,להציל את העולם החדש מציפורניו של הרשע.[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=black][SIZE=2]חיה שאיתה הדמות ממוזגת:עורב [/SIZE][/COLOR]
[COLOR=black][SIZE=2]איך התמזגה איתה?:טום הסתובב לו בשטחי העיר ועורב פגעה בציפורניה מתחת לעינו השמאלית מה שגרם לחתך ולדימום קל,טום שם לב לזה שגם לעורב היה פצע ברגלו שפצעה את העור שמתחת לעין,הדם של העורב התמזג עם הדם של טום וככה הם התמזגו.[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=black][SIZE=2]הערות/בקשות/הארות/אחר/שניצל:להירשם.[/SIZE][/COLOR]
-
עומר- תנסה לשפר ניסוח ולהאריך את הרקע, תבחר חיה ספציפית
אדם- החיות הן ללא אלמנטים. תשנה את הרקע, אתה נער רגיל שמשוגר לאנימלנד בעת המיזוג, הרקע אמור להיות של נער רגיל.
-
-
אתה אמור לרשום לפני המיזוג, לא אחרי
בכל מקרה תנסח טוב את איך הם התמזגו
-
[quote=DarkTiger;1100325]אתה אמור לרשום לפני המיזוג, לא אחרי
בכל מקרה תנסח טוב את איך הם התמזגו[/quote]
ניסתי מחדש
-
[SIZE=2][COLOR=#696969]שם פרטי:מור[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969]שם במשחק:דיוויס ג'ונסון[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969]כינוי בפורום:mor15[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969]תיאור מראה של הדמות:איך אני נראה?, אמנם אני לא כמו כל המטומטמים האלה באתרי דייטים שמחשיבים את עצמם בחורים שרירים בעלי שיער בלונדיני ומטר שמונים אבל אני נראה די טוב לטעמי:שיערי האפור והקוצני מתפרע לכל עבר ומכסה במקצת את עיניי הריקניות אשר צבען אדום כאש.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969]אני די מתקשה להעריך את הגובה שלי, אני מעט נמוך לגילי אבל לא גמד, משהו כמו מטר שישים ושמונה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969]אני די רזה, לא יותר מדי, אבל אני מוכרח להעלות במשקל בזמן הקרוב, לכן השרירים היחדים שיש בגופי הם בידי המצולקת(תקרא התמזגות עם החיה) ועורי הצחור מבליט אותם עד מאוד.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969]אופי:כאחד שגדל במשפחת אצולה, למדתי שצריך לשתוק הרבה בחיים ולהיות מנומס, מה שגורם לי להצטייר אצל הרבה אנשים כבן אדם צנוע, במיוחד אצל חברותיה של אמי אשר תמיד העניקו לה מחמאות עלי אם כי אני לא כזה תמיד, אני יודע להיות גס רוח כשצריך אך רק כשצריך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969]לרוב אני שומר על קור רוח, כמעט תמיד, וצריך מקרים קיצוניים במיוחד בכדי להוציא אותי משלוותי, אפילו בהלוויה של אבי נותרתי רגוע ולא הצלחתי להזיל דמעה אחת קטנה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969]ואני לא רוצה להתגאות יותר מדי אבל אני לרוב לא מפחד מדברים, למען האמת ה"אומץ" הזה הוא לא בדיוק אומץ, כמו שזה מצטייר אצל הרוב. האומץ אצלי הוא תוצאה של פזיזות וחוסר מחשבה אם כי כשאני רוצה אני יכול להיות אסטרטג מצויין אך זה רק כשהיריב רציני.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969]רקע:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969]חיה שאיתה הדמות ממוזגת:קרוקודיל[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969]איך התמזגה איתה?:סיפור מוזר והזוי למדי, זה קרה לפני כמה זמן, יצאתי לטייל באגם הקרוב לביתי בכדי לבקר את חברי דנדי, היחסים בינינו הם די קרירים ואנחנו רבים הרבה בכדי לקבוע מי יותר חזק, רק רגע?, חשבתם שדנדי הוא בן אדם?, לא בדיוק, דנדי הוא קרוקודיל אשר הכרתי עוד כשהייתי בן חמש.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969]כאשר הגעתי לאגם הבחנתי במשהו מוזר על פניו של דנדי, מבטו הקריר משאר הפעמים שנפגשנו הפך למבט רציני וקודר, הוא הביט בי כאילו רצה להגיד לי משהו אך לא היה יכול.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969]"מה יש דנדי?!" שאלתי וקימצתי את אגרופי שפגע בפרצופו בחוזקה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969]נראה היה שדנדי לקח זאת ברצינות, הוא זינק עליי בזעם ונשך את ידי בחוזקה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969]זעקתי מכאבים עד שלפתע, דנדי זהר באור מיחד וכך גם אני למשך שניה מה שסנוור אותי, וכשפקחתי את עיניי דנדי כבר לא היה שם, הוא היה-בתוכי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#696969]הערות/בקשות/הארות/אחר/שניצל:[/COLOR][/SIZE]
-
עומר- למרות שהטופס לא נראלי כל כך, רשום
מור- ברור שרשום, אהבתי את הטופס
[SIZE=3][COLOR=blue][B]יש עוד מקום אחד פנוי!![/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=2][COLOR=dimgray]בתגובה הבאה התחלות [קודם אעדכן את כולכם][/COLOR][/SIZE][/B]
-
-
[quote=DarkTiger;1100318]אתה נער רגיל שמשוגר לאנימלנד בעת המיזוג, הרקע אמור להיות של נער רגיל.[/quote]
תקרא שוב את הרקע ותתייחס למשפט הזה, אדם.
-
-
[SIZE=4][U][B]התחלות!![/B][/U][/SIZE]
[SIZE=2]אדם רשום, יש לך כאן התחלה.[/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue][B]תומר~דרייק הנרי[/B]- אתה הולך לג'ונגל הקרוב לביתך, מצפה לפגוש את חברך הטיגריס.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue]"מה שלומך?" אתה שואל אותו בשמחה כאשר אתה מוצא אותו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#0000ff]הוא מתקרב אליך, פרוותו הנעימה מתחככת בגופך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#0000ff]לפתע אתה רואה אור לבן מתחיל להתפשט ברחבי הג'ונגל, עשרות בעלי חיים בורחים ממנו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#0000ff]אתה לא מספיק לקלוט מה קורה סביב והעולם מחשיך, אתה מאבד את ההכרה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#0000ff]אתה מתעורר בתוך ביקתה קטנה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#0000ff]"[COLOR=blue]אווו..." אתה שומע מישהו פונה אליך במבטע צרפתי "התעוררת? אתה מרגיש טוב? תענה לי דרייק הנרי.."[/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red][B]עמית~קיבה ג'ונסון[/B]- אתה שומע רעש מוזר במהלך הטיול המשפחתי שלך, אתה חושד והולך בעקבות הקול.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff0000]אתה רואה זאב מצולק בעל פצע בגבה, אתה מזהה אותו כזאב כסוף.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff0000]לפתע אור מתחיל להתפשט מסביבך, אתה עוצם את עינייך בחוזקה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff0000]אתה מרגיש שאתה באוויר, אתה מרגיש שאתה נופל, ובזעזוע חזק אתה נוחת על האדמה הקשה בקרחת יער.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff0000]אתה רואה עינים זוהרות מציצות מבין השיחים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff0000]מה תעשה? *שים לב שאתה עדיין בן אדם רגיל*[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן[/B]- אתה הולך לאיבוד ביער ומטפס על עץ, אתה מאבד את האחיזה ונופל על בעל חיים גדול.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400]אתה מגלה שאתה נמצא על פיל.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400]לפתע אור לבן מתחיל להתפשט ואתה מרגיש שאתה מתערבל במהירות בריק.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400]אתה נוחת בתוך חוף ים, לפי שלט שנמצא באזור הוא נקרא 'חוף ים הפחד'.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400]אתה מביט שוב על השלט ורשום[/COLOR][/SIZE]
[RIGHT][SIZE=2][COLOR=#006400]'-----------------חוף ים הפחד-----------------[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400]-----------היכונו למות תושבים!!!------------'[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#006400]מה תעשה? *תזכור שבמשחק אתה לא יודע כלום על אותו מקום*[/COLOR][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=2][COLOR=purple][B]עומר~טום רידל-[/B] אתה מסתובב בשטחי העיר, לפתע עורב פוגע בעורך מתחת לעיניך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#800080]ברגע שנוצר מגע בין שניכם אתה רואה מעין גל של אור לבן שמתפשט ברחבי העיר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#800080]אתה מתעורר בתוך עיר, עיר- טבעית כזאת.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#800080]הבתים בה היה עשויים מקש וצמחים, אתה נמצא בתוך שוק.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#800080]מה תעשה? *תזכור שאתה עדיין אדם רגיל ושאתה לא יודע איפה אתה במשחק*[/COLOR][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=2][COLOR=sienna][B]מור~דיוויס ג'ונסון[/B]- אתה הולך ברחבי האגם, מחפש את הקרוקודיל האהוב עליך- דנדי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#a0522d]אתה קומץ את אגרופיך, דנדי מזנק ונושך אותך, אתה עוצם עיניים אך מופתע שאתה לא חש כאב.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#a0522d]אתה פוקח את עינייך ואתה נמצא ליד אגם, בעצם יותר נהר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#a0522d]בתוך הנהר שוחים דגים מוזרים אשר יודעים לעוף, אתה רואה כתובת על האדמה 'אייס היה כאן, בנהר הפלישים'.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#a0522d]מה תעשה? *תזכור שאתה עדיין בן אדם רגיל, ושאתה לא יודע כלום על אותו מקום*[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=sienna][COLOR=sienna][SPOILER]
[SIZE=2][COLOR=sienna][COLOR=sienna]הדגים המעופפים:[IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1009/d04/1038/5cbe358.png[/IMG][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[/SPOILER][/COLOR][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#a0522d][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkorange][B]אדם~אדם פרץ-[/B] *אעדיף שתשנה את השם לשם אנגלי/אמריקאי*[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff8c00]בעוד אתה משחק עם לני, אתה חש את האדמה רועדת, זעזוע עובר בגופך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff8c00]אור לבן בוהק כל כך עד כדי שאינך יכול לראות מכסה אותך ואת העולם.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff8c00]אתה מופיע פתאום משומקום על לוע הר געש, אתה מתחיל ליפול לתוך ההר מהאוויר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff8c00]אתה נאחז בסלעים ומגלה להפתעתך שיש לך טפרים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff8c00]אתה מרגיש חום צורם בידיך האוחזות בהר, ההר לוהט מחום.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff8c00]מה תעשה? *שים לב שלא השתנת לגמרי וגם שהדמות לא יודעת למה יש לה טפרים פתאום*[/COLOR][/SIZE][/RIGHT]
-
[quote=DarkTiger;1100590][SIZE=4][U][B]התחלות!![/B][/U][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=sienna][B]מור~דיוויס ג'ונסון[/B]- אתה הולך ברחבי האגם, מחפש את הקרוקודיל האהוב עליך- דנדי.[/COLOR][/SIZE]
[RIGHT][SIZE=2][COLOR=#a0522d]אתה קומץ את אגרופיך, דנדי מזנק ונושך אותך, אתה עוצם עיניים אך מופתע שאתה לא חש כאב.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#a0522d]אתה פוקח את עינייך ואתה נמצא ליד אגם, בעצם יותר נהר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#a0522d]בתוך הנהר שוחים דגים מוזרים אשר יודעים לעוף, אתה רואה כתובת על האדמה 'אייס היה כאן, בנהר הפלישים'.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#a0522d]מה תעשה? *תזכור שאתה עדיין בן אדם רגיל, ושאתה לא יודע כלום על אותו מקום*[/COLOR][/SIZE][/RIGHT]
[COLOR=sienna][spoiler]
[RIGHT][SIZE=2][COLOR=sienna][SIZE=2][COLOR=sienna][COLOR=sienna]הדגים המעופפים:[IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1009/d04/1038/5cbe358.png[/IMG][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=sienna][/RIGHT]
[/COLOR][/SIZE][/spoiler][/COLOR]
[/quote]
"דגים מעופפים?" אתפלא.
"מהו המקום הזה?, מי זה אייס?" אמלמל לעצמי ואשקיע מחשבה רבה במה שקרה מאז נשיכתו של דנדי.
"אולי אם אמצא פה איזה מישהו הוא יוכל להסביר לי מה קורה, ומי זה האייס הזה..." אומר ואקום על רגליי, מיד לאחר מכן אלך ואחפש נפש חיה כלשהי במקום.
-
[COLOR=sienna][B]מור~דיוויס ג'ונסון-[/B] "שלום" אתה רואה אדם משונה נוחת לפניך אחרי שיטוט מועט לאורך הנהר.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]האדם עוטה כנפיי ינשוף גדולות, טפריי עופות דורסים, בעל שיער כחול ועיניים אפורות זוהרות, השעה שעת בוקר, העולם עדיין חשוך מעט מן הלילה, אך גם מואר.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"אתה בסדר?" הוא שואל בדאגה, אתה מתחיל לחבב את האדם.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"הפלישים לא טרפו אותך?" הוא מגחך, לנוכח פרצופך הוא אומר "הדגים המעופפים ההם, אומרים שהם יכולים לדבר בטלפתיה".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"אני אייס" הוא מציג את עצמו "נשלחתי כדי להגיע לפני שליחי דינאקס".[/COLOR]
[spoiler][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1009/d04/0451/66b3729.png[/IMG][/spoiler]
-
[quote=DarkTiger;1100603][COLOR=sienna][B]מור~דיוויס ג'ונסון-[/B] "שלום" אתה רואה אדם משונה נוחת לפניך אחרי שיטוט מועט לאורך הנהר.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]האדם עוטה כנפיי ינשוף גדולות, טפריי עופות דורסים, בעל שיער כחול ועיניים אפורות זוהרות, השעה שעת בוקר, העולם עדיין חשוך מעט מן הלילה, אך גם מואר.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"אתה בסדר?" הוא שואל בדאגה, אתה מתחיל לחבב את האדם.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"הפלישים לא טרפו אותך?" הוא מגחך, לנוכח פרצופך הוא אומר "הדגים המעופפים ההם, אומרים שהם יכולים לדבר בטלפתיה".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"אני אייס" הוא מציג את עצמו "נשלחתי כדי להגיע לפני שליחי דינאקס".[/COLOR]
[spoiler][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1009/d04/0451/66b3729.png[/IMG][/spoiler][/quote]
"אותו אייס מן הכתוב נכון?" אגחך.
"אז, אתה נראה אדם אמין, מי אלה שליחי דינאקס, איפה אני נמצא, ומהם הכנפיים האלו" אנקוב בשאלות ולא אתרגש יותר מדי ממראו של האדם.