-
imagine, בכל זאת לא שלחת לי את הקישור.
נכון שאין בעייה עם זה שהיה ליריב של אש לאטיוס. באמת ישנם יותר מפוקימון אגדי אחד מכל סוג למרות שבדרך כלל יש רק אחד שנועד לשמור על התפקיד של האגדה. (יש רק לוגיה אחד שמשגיח על האיזור בין הקרח אש וברק, אבל יש יותר מלוגיה אחד. וגם בג'וטו הוזכר שהיה יותר מהוואוו אחד, אולי כל פעם נולד הוואוו חדש ואז באמת יכול להיות שתמיד נשאר רק הוואוו אחד).
ודרך אגב, מרבית הרעיונות המגניבים בסינו היו ממוחזרים מהסרטים.
-
ואם משהו עדיין לא הבין את התיאוריה שלי, הסדרה אמורה להיות עם "פואנטה". זה כמו כשרוצים להסביר משהו, אם תימרך ותיתקע עם דוגמאות, כולם ישתעממו. (מה שאני מקווה שלא קרה במקרה שלי אבל אני לא בטוח).
ראיתם לדוגמא את הסדרה "אווטאר". זו דוגמא לסדרה עם רעיון מרכזי, זאת גם סדרה נהדרת שלא מפסיקה לעניין אפילו בפעם העשרים (מניסיון ומאחרים שראו).
וגם מה שהתיאוריה שלי מתבססת לגביו זה פיתגם (שלקוח מצרפתית (או לםחות זה מה שאמרו לי) למרות שאין לי מושג איך אומרים אותו בצרפתית) שבתרגום חופשי אומר: "אם בסצנה הראשונה ראיתה אקדח, כנראה שבסצנה השלישית יבוא רצח". גם לי לקח זמן להבין מה זה אומר.
בכללי, הצגות מסוגים מסויימים מחולקות לארבעה סצנות והמשפט מסביר שרוב הדברים שרואים בהתחלה לא מופיעים סתם כך אלא יהיה להם משמעות בהמשך (מה שלא קורה בפוקימון).
דומא מעולה לסדרה שמיישמת נהדר את העיקרון הזה היא הסדרה הארי פוטר (לא אמרתי שזה חייב להיות בטלוויזיה). אני לא רוצה להרוס למי שעוד לא קרא.ראה את הסדרה (לא שאני חושב באמת שנשארו כאלה) אבל זו סידרה שברצינות חשבו עלייה קדימה.
ו imagine אם הם רוצים להתפרנס בכבוד מהסדרה הם יכולים לסגור אותה, לעשות חוזה על שידורים של התחלת כל הסדרה מהתחלה ולעשות סידרת המשך או (רעיון טוב יותר) להתחיל סדרה חדשה שגם תהיה עם סוף מסויים וכך היפנים בהחלט יכולים להעשיר את חיינו בסדרות מושקעות עם רעיונות נהדרים שעומדים מאחורי הסדרות.
-
[quote=גלעד2111;1109473]ואם משהו עדיין לא הבין את התיאוריה שלי, הסדרה אמורה להיות עם "פואנטה". זה כמו כשרוצים להסביר משהו, אם תימרך ותיתקע עם דוגמאות, כולם ישתעממו. (מה שאני מקווה שלא קרה במקרה שלי אבל אני לא בטוח).
ראיתם לדוגמא את הסדרה "אווטאר". זו דוגמא לסדרה עם רעיון מרכזי, זאת גם סדרה נהדרת שלא מפסיקה לעניין אפילו בפעם העשרים (מניסיון ומאחרים שראו).
וגם מה שהתיאוריה שלי מתבססת לגביו זה פיתגם (שלקוח מצרפתית (או לםחות זה מה שאמרו לי) למרות שאין לי מושג איך אומרים אותו בצרפתית) שבתרגום חופשי אומר: "אם בסצנה הראשונה ראיתה אקדח, כנראה שבסצנה השלישית יבוא רצח". גם לי לקח זמן להבין מה זה אומר.
בכללי, הצגות מסוגים מסויימים מחולקות לארבעה סצנות והמשפט מסביר שרוב הדברים שרואים בהתחלה לא מופיעים סתם כך אלא יהיה להם משמעות בהמשך (מה שלא קורה בפוקימון).
דומא מעולה לסדרה שמיישמת נהדר את העיקרון הזה היא הסדרה הארי פוטר (לא אמרתי שזה חייב להיות בטלוויזיה). אני לא רוצה להרוס למי שעוד לא קרא.ראה את הסדרה (לא שאני חושב באמת שנשארו כאלה) אבל זו סידרה שברצינות חשבו עלייה קדימה.
ו imagine אם הם רוצים להתפרנס בכבוד מהסדרה הם יכולים לסגור אותה, לעשות חוזה על שידורים של התחלת כל הסדרה מהתחלה ולעשות סידרת המשך או (רעיון טוב יותר) להתחיל סדרה חדשה שגם תהיה עם סוף מסויים וכך היפנים בהחלט יכולים להעשיר את חיינו בסדרות מושקעות עם רעיונות נהדרים שעומדים מאחורי הסדרות.[/quote]
מתוך [URL="http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=39882"]חוקי פורום הסדרה והסרטים:[/URL]
[QUOTE]
3. אם פרסמתם נושא שאלה ולא ענו לכם, מותר לפתוח נושא חדש רק אחרי 4 ימים על אותה השאלה.
[B]אסור בכל מקרה לעשות דאבל פוסט (2 הודעות[/B] [B]רצופות).[/B]
אם תפרסמו עוד נושא לאחר מ-4 ימים, או תכתבו תגובה של "למה אף אחד לא עונה" שתגרום לדאבל פוסט הנושא (או הנושאים) ינעלו מיד.
אם אבל אתם חושבים שזה מקרה חריג, מותר לכם לשלוח למנהל הפורום או למי שמעליו בקשה להודעה כפולה או פתיחת נושא חדש לפני מגבלת הזמן.
[/QUOTE]
חבל שיש פה דיון מעניין אני צריך לנעול בגלל דבר כזה.
קרא חוקים!