-
[quote=Chopper;1103569]
מלפיאן
ספינת החלל שמלווה במספר נאמקים סקרנים כמוך, ואתה, נוחתת על כדור הארץ, אתה יוצא מהחללית עם חבריך הנאמקים ורואה את אחד הדברים היותר מוזרים שראית, אחרי המוות כמובן. שמיים בצבע כחול בהיר, דשא בצבע ירוק, והגרוע ביותר, הנחלים כלכך צלולים שהם לא בצבע ירוק. יש מגוון גדול של עצים שלא דומים לעצים שאתה רגיל אליהם בנאמק.
[/quote]
'אה כן...' אביט בנופים המשונים ואנסה להתאים אותם למה שראיתי במהלך שהותי בכדור הארץ בפעם הקודמת. לאחר מכן אסתכל סביב החללית ואחפש אדם שיוכל לכוון אותי עם הוראות נוספות.
-
[quote=Chopper;1103569]
סל
אתה מרגיש כוח, כוח גדול, אתה שובר את החומר שמסביבל שהיית תקוע בו במשך המון זמן, יותר מידי זמן, ויוצא החוצה. מאחורך נוזל חומר ירוק לא מוכר. אתה מסתכל סביבך ומזהה שאתה במעבדה. אתה רואה מסביבך המון דברים שחורים, לא ברור מה זה. "היי סל!" אתה שומע קול צעקה, אתה מסתכל סביבך ולא רואה שום דבר חי, לאחר כמה זמן אתה מבין שזה בראש שלך. הקול בראש שלך, שנשמע כמו קול של איש מבוגר, מתחיל להסביר לך במשך שעות ארוכות על כל דבר שקיים בכדור הארץ, אתה יודע מה זה המכשירים השחורים האלה, קוראים להם מכונות. (הטיימסקיפ הזה זה בשביל שהדמות שלך תדע דברים). אתה קולט את כל מה שנאמר לך. "כדי להתחזק עליך לשאוב יצורים חיים" הוא אומר לך "אם תמצא דברים שיש לך שאלות לגביהם תקרא לי דר. ג'ירו בראש שלך ואני אענה" הוא אומר ואז מפסיק לדבר.[/quote]
"לשאוב יצורים חיים, זה נשמע כל כך מפתה..." אמלמל ואתמתח לי מעט אחרי כל כך הרבה זמן בתוך אותו החומר.
"אז...דוקטור ג'ירו, איפה אני מוצא את היצורים החיים הללו?, ישנם סוגים של יצורים חיים אשר יפתחו אותי יותר מאשר יצור חי רגיל?" אנקוב בשאלות, מיד לאחר מכן, בין אם דוקטור ג'ירו יענה לי או לא, אצא החוצה ואחפש יצורים חיים בכדי לשאוב ולהתחזק.
-
מלפיאן
אתה מזהה ליד הספינה את הקפטן של הצוות. הוא מתחיל לדבר. "כולם אלי!" הוא צועק, לאחר שכולם מתאספים סביבו הוא ממשיך "נשלחנו לכאן על ידי המנהיג שלנו, גורו השלישי, כדי לעזור לגוקו, האיש האגדי שהרג את פריזה והציל את הכוכב שלנו ובעצם את היקום שלנו מאבדון מוחלט!" הוא אומר בפיקוד וכולם, כולל אתה, מריעים לגוקו. "בינתיים אנחנו לא יודעים איפה הוא, אך זו המשימה שלנו: כל אחד מאיתנו יתחיל לחיות את החיים שלו כאן, עדיף שנתפרש בכל העולם, קחו את זה" הוא אומר לכם ומשגר אל כל אחד ממכם מכשיר שמתלבש על היד שלכם. "זה המכשיר קשר שלנו, יש עליו כפתור מצוקה וכפתור שאפשר לדבר איתו וזה יגיע אל כולנו, אל תשתמשו בדברים שלכם סתם, אני חוזר, אל תשתמשו בדברים שלכם סתם" הוא אומר לכם.
סל
"בני האדם הם היצורים שהכי עוזרים לנו להתפתח" עונה לך הקול ואתה משיב בהבנה. אתה יוצא החוצה לשמיים גשומים וסוערים, גשמים וברקים נראים בשמיים בזמן שרעמים מפחידים נשמעים באוויר. אתה מסתכל על הצמחים ורואה שכולם מכופפים מהרוח החזקה שנושבת.
-
[quote=Chopper;1103579]
סל
"בני האדם הם היצורים שהכי עוזרים לנו להתפתח" עונה לך הקול ואתה משיב בהבנה. אתה יוצא החוצה לשמיים גשומים וסוערים, גשמים וברקים נראים בשמיים בזמן שרעמים מפחידים נשמעים באוויר. אתה מסתכל על הצמחים ורואה שכולם מכופפים מהרוח החזקה שנושבת.[/quote]
אני בצורה הראשונה נכון? ז"א לפני שסל שאב את אנדרואיד 17
~~~~~~~~~~~~
"בני אדם, בני אדם, נשמע זן מענייין אם הוא עוזר להתפתח באופן הכי יעיל" אדבר לעצמי.
"בוא נחפש כמה!" אומר לי ולד"ר ג'ירו כאחד ומיד לאחר מכן אעוף למעלה בכדי לחמצוא תצפית טובה לחיפוש בני אדם.
-
[quote=Chopper;1103579]מלפיאן
אתה מזהה ליד הספינה את הקפטן של הצוות. הוא מתחיל לדבר. "כולם אלי!" הוא צועק, לאחר שכולם מתאספים סביבו הוא ממשיך "נשלחנו לכאן על ידי המנהיג שלנו, גורו השלישי, כדי לעזור לגוקו, האיש האגדי שהרג את פריזה והציל את הכוכב שלנו ובעצם את היקום שלנו מאבדון מוחלט!" הוא אומר בפיקוד וכולם, כולל אתה, מריעים לגוקו. "בינתיים אנחנו לא יודעים איפה הוא, אך זו המשימה שלנו: כל אחד מאיתנו יתחיל לחיות את החיים שלו כאן, עדיף שנתפרש בכל העולם, קחו את זה" הוא אומר לכם ומשגר אל כל אחד ממכם מכשיר שמתלבש על היד שלכם. "זה המכשיר קשר שלנו, יש עליו כפתור מצוקה וכפתור שאפשר לדבר איתו וזה יגיע אל כולנו, אל תשתמשו בדברים שלכם סתם, אני חוזר, אל תשתמשו בדברים שלכם סתם" הוא אומר לכם.[/quote]
תחילה אקח את מכשיר הקשר ואוודא שאני בקיא באופן השימוש בו. לאחר מכן אמריא מעלה ואתחיל לטוס נגד הכיוון בו נמצאת השמש (כדי לא להסתנוור) עד שאמצא אזור שנראה כמו עיר.
-
שם משתמש: תסתכל למעלה
שם אמיתי: ניר
שם במשחק: ניסים
שם משפחה: בלוני
מתקפות: כדור אנרגיה, קרן אנרגיה, תעופה
כסף, אוכל וחפצים:1000$
רקע: ניסים בתור ביצה הייתה ביצה מעפנה וגדולה. הוא נמסר ע"י ההורים שלו אשר שנאו אותו למדגרה עם עוד ביצים ולא שמע מהם עוד. לאחר שבועות רבים, בקע. הוא חשב שהביצים של הוריו, לכן הרס את כל שאר הביצים ורצח בדם קר לפחות 200 משני צורה אחרים. מרגע שהוא שבר את הביצים נכנס פנימה יצור ענק . לא עזב אותו לרגע ולא הפסיק להכות בניסים הקטן, וזרק אותו לרחוב . ניסים מאז עבד בתור שודד, רצח אנשים והיה חובב כסף ודם . מאותו הרגע ניסים לא הפסיק להתאמן ולהתחזק במטרה אחת לנקום, לרצוח ולהשמיד כל יצור אשר גרם לו להשפלה ופגיעה בכבוד באותם השנים שהתבגר, שעכשיו גילו הוא 22
גזע: נמנמנמ... משנה צורה
צורה ראשונה:
בעל ברדס, גוף שחור עם קוצים חומים ארוכים המתקפלים ברצון ניסים . זנב גמיש במיוחד, עיניים בצבע אדום בוהק, בעל שרירים גדולים המפחידים את האנשים הרגילים . גלימה שחורה העוטפת את כל אזור הגב- בטן, בעלת חורים בגב המיוחדת לקוצים . הגלימה חצי מחוברת לגוף, ככה שמשנה צבעים וגם מחוברת לברדס (שככה גם הוא משנה צבעים ) נעליים אשר גדלות ביחד עם כפות הרגליים כדי שלא יראו את הרגליים המטופחות של ניסים (אשר עוברות פדיקור ) ובגלל צורתו המאיימת, הוא איננו רוצה שיראו את זאת . הצורה הראשונה כבדת משקל בגלל שרירים, אך לא חסר לא משקל. כפתרון לזה, הצורה יכולה לנפח ולהרזות את עצמה .
צורה 2:
הברדס נעלם והגוף משתנה לצבע אדום עם כתמים סגולים . שני קרניים גדולות צומחות על הראש, הלשון מתפצלת ל-2 חתיכות אשר א+ערסיות ומסריחות מאוד .
בצורה זאת ניסים הרבה הרבה יותר שרירי, הוא רזה ואין לא אפשרות להתנפח . הזנב שלו מקבל את יכולת ההתפחות, ככה שניסים יכול להשתמש בזנב גם לטיפוס וגם להצלפה או לקפיצה . ציפורניים ארוכות צומחות, והסוואה פועלת הרבה יותר טוב . לצורה השנייה ציפורניים גדולות לצייד וגם שורה של מיני כנפיים על הרגלים, המאפשרות קפיצה לגובה 30 מטרים ולצדדים ולגובה מכיוון שהצורה השנייה לא אוהבת לעוף ולהשתגר. השיניים מתחדדות לנגיסה אשר גם תגרום להרעלה . הקוצים שבגב נעלמים, ובמקומם מופיעים שני קוצים בצבע סגול (שמקבלות את הגוון האדום מהדם שדולף עליהם) שבו ניסים יכול להחזיק דברים כבדים מאוד, (אם אפשר, עד איזה 10000 טון ) וגם לשיפוד דברים מהירים. לפי רצונו של ניסים, הקוצים מתחממים וככה יכול לחמם לו אוכל שהוא צד ולהכין אותו . נוצרת חרב סמוראי גדולה ומהירה אשר נוצר נידן ברגל של ניסים שאפשר להכניס את החרב לשם. החרב נקראת חלק מהגוף של ניסים, ורק הוא יכול להוציא אותה .
צורה 3 :
ניסים מתחזק הרבה יותר מהצורה הקודמת אבל השרירים לא נראים לעין . יכולת ההתנפחות חוזרת, והזנב נעלם. לצורה הזאת שני כנפיים ענקיים המשמות לדאייה כדי לצוד דברים ללא לבזבז אנרגיה . לצורה יש פה קטן מאוד, אך יכול להתרחב לגודל של 10 מטרים . לפה יש יכולת שאיבה חזקה, שכך ניסים יכול לצוד בלי לזוז ממש ולהביא את הטרף לפה שלו . בצורה הזאת, הוא מאוד מאוד שמן וגדול והוא נראה כמו חצי בית . אין לו נעליים וגם הדבר הכי חד שבעולם לא יצליח לחדור את הרגליים . יש לו מכנסיים קצרים ושחורים כדי לנצל את הרגל ה"סופגת " שלו מכיוון שבצורה זאת אינו כבר יכול לעשות פדיקור ...
היד שלו יכולה להוציא סוג של חבל ארוך כדי לתפוס דברים מרחוק . צבע עורו ורוד אדום ווגם צורה זאת יכולה לשנות צבע . מכיוון שהדמות גדולה מאוד ורשעה מאוד, היא יכולה לשנות לעצמה את המראה ולהיראות כמו איש רגיל ונחמד. היא רזת, מכניסה את הכנפיים לתוך הגוף ומשנה לצבע אור רגיל. נראת כמו איש עם קרחת .
צורה רביעית:
לצורה הרביעית אין אפשרות לתאר את הכוח . היא דמות הרסנית מאוד, בעל זנב ארוך מאוד ואפילו מדי היכול להרוס בתים בקלות. הגודל של הצורה הרביעית הוא גדול פי שניים מהצורה השלישית, בגודל בית של ארבעה קומות . היא בצבע שחור בוהק, ויש לה יכולת להחליט מה היה אורך הזנב שלה ואפילו להעלים אותו ( ואז להחזיר אותו ) . גם צורה זאת יכולה להיראות כמו איש רגיל, אך זה לוקח לה מעט יותר זמן . היא שמנה במיוחד ואם היא תקפוץ "פצצה " על איש או מבנה, חייו-
צורה זאת יכולה לעשות כדורי אנרגיה ענקיים וחזקים במיוחד . נוצרות לה עוד 8 ידיים , ועם 10 הידיים ניסים כמעט יכול להחריב כל מה שנראה בעיניו .
צורה חמישית :
הצורה החמישית היא צורה בגודל אדם . יש לה מעיין משקפיים על העיניים, אך זה חלק מהצורה . המשקפיים יכולות לראות את האנרגיה שיש לאיש אשר הדמות נחלמת נגדה, ומה הדברים שיודעת להפעיל, וכל המידע השימושי נגד הדמות שהוא נלחם בה. הדמות חזקה כ"כ, שדחיפה של האצבע יכולה להעיף איש את כל העולם תוך כמה שניות . לדמות יש זנב רגיל, קוצים רגילים וגם קוצים ארוכים של הצורה השנייה. היא בעלת כל היכולות של כל שאר הצורות (חוץ מהשישית) וגם לדמות יש רובה קשת בתור חלק מגופה על הגב שלה . היא יודעת לדייק איתו ממרחק של 200 קמ"ר .
היא בצבע אדום כחול זוהר, ותמיד שואפת לעוד כוח ואנרגיה .
הצורה השישית:
כמו הצורה החמישית, אך הרבה הרבה יותר חזקה . קמהמה שלה, יכולה להחריב רבע עולם . היא בצבע אדום שחור, כמו צבע השטן ובעלת קרניים חדות וחזקות במיוחד . מכה של האצבע של הצורה השישית יכולה לשבור יהלום .
(אין אפשרות לפרט על הצורה השישית, מכיוון שהיא החמישית עם שיפורים)
סטטוסים:
כוח: 1
הגנה: 1
מהירות: 23
אנרגיה: 20
דיוק: 20
בקשות\הערות\הארות:עבדתי הרבה על הטופס ...
-
דור וניר רשומים
דור
הנדידות שלך הביאו אותך לתחרות אומניות הלחימה העולמית. אתה עומד מול 3 זירות העשויות מחתיכות אבן החצובות באופן מושלם, אתה מסתכל טוב ומחשב שבערך כל זירה היא 7 מטר על 7 מטר, ריבוע. אתה מסתכל מסביב ורואה המון אנשים, הם כנראה גם מתחרים, מסביב לאזור יש שערים העשויים מברזל עם המון אנשים מאחוריהם, אתה משער שאלה הקרובים של המתחרים במוקדמות. אתה מרגיש טיפת זיעה נוזלת על פניך אך המתח נפסק כשהקריין מתחיל בצעקותיו.
"בזירה מצד ימין יתחרו דרייק היברינייטו וג'ון היבורן, בבקשה תעלו אל הזירה השמאלית, אני החוזר, הזירה הימנית". לאחר המשפט אתה מפסיק להקשיב לצעקותיו של הקריין, אתה עולה לזירה, שם יש שופט ואיש גדול ושרירי שקופץ מרגל לרגל. "המפסיד הוא זה שיגע באובקייט מחוץ לזירה או שרותק לרצפה במשך 30 שניות, בוא נשמור על הקרב נקי, תתחילו!" צועק השופט.
סל - בוודאי.
אתה עף למעלה אך לא רואה שום יצור חי, אתה מניח שכולם כרגע מסתתרים מהגשם, אף אחד, גם לא אתה, אוהב את ההרגשה הרטובה של הגשם.
מלפיאן
אתה מסתכל על מכשיר הקשר ורואה כפתור גדול אדום באמצע שמסביבו יש רמקולים ומקרופונים כאחד. הרצועה שמתלפפת על ידך בצבע אדום, מסביב למכשיר יש כפתור עם סימן של מיקרופון עליו.
אתה מתחיל לעוף לכיוון של נגד השמש בלי להסתכל לאחור. אתה עף... ועף... ועף... עד שאתה מגיע לעיירה שנראית לא מאיימת עם הטכנולוגיה והמגדלים שלה.
ניר
הנדידות שלך הביאו אותך לתחרות אומניות הלחימה העולמית. אתה עומד מול 3 זירות העשויות מחתיכות אבן החצובות באופן מושלם, אתה מסתכל טוב ומחשב שבערך כל זירה היא 7 מטר על 7 מטר, ריבוע. אתה מסתכל מסביב ורואה המון אנשים, הם כנראה גם מתחרים, מסביב לאזור יש שערים העשויים מברזל עם המון אנשים מאחוריהם, אתה משער שאלה הקרובים של המתחרים במוקדמות. אתה מרגיש טיפת זיעה נוזלת על פניך אך המתח נפסק כשהקריין מתחיל בצעקותיו.
"בזירה מצד ימין יתחרו ניסים בלוני וג'ק ספירו, בבקשה תעלו אל הזירה השמאלית, אני החוזר, הזירה הימנית". לאחר המשפט אתה מפסיק להקשיב לצעקותיו של הקריין, אתה עולה לזירה, שם יש שופט ואיש גדול ושרירי שקופץ מרגל לרגל. "המפסיד הוא זה שיגע באובקייט מחוץ לזירה או שרותק לרצפה במשך 30 שניות, בוא נשמור על הקרב נקי, תתחילו!" צועק השופט.
-
[quote=Chopper;1103620]
סל - בוודאי.
אתה עף למעלה אך לא רואה שום יצור חי, אתה מניח שכולם כרגע מסתתרים מהגשם, אף אחד, גם לא אתה, אוהב את ההרגשה הרטובה של הגשם.
[/quote]
'לעזאזל עם הגשם הזה, עדיף לחכות שהוא יעבור, או שאולי לבצע תרגל קטן?' אחשוב לעצמי.
אחפש לי בית כלשהו, לא משנה איזה, כשאמצא אחד אעוף לעברו במהירות ואנקוש בדלת מיד לאחר מכן אשאב במהירות את האדם הראשון שיצא משם.
-
[quote=Chopper;1103620]
מלפיאן
אתה מסתכל על מכשיר הקשר ורואה כפתור גדול אדום באמצע שמסביבו יש רמקולים ומקרופונים כאחד. הרצועה שמתלפפת על ידך בצבע אדום, מסביב למכשיר יש כפתור עם סימן של מיקרופון עליו.
אתה מתחיל לעוף לכיוון של נגד השמש בלי להסתכל לאחור. אתה עף... ועף... ועף... עד שאתה מגיע לעיירה שנראית לא מאיימת עם הטכנולוגיה והמגדלים שלה.
[/quote]
'אוקיי, אתחיל כאן.' אחשוב ואז אטוס מטה ואנחת מחוץ לגבולות העיר, שהרי אני זוכר שבני האדם בדרך כלל מביעים פליאה מיצורים מעופפים, ובטח אם הם בצבע ירוק. לכן אטפל בצד אחד של הבעיה על ידי זה שלפחות אגיע בהליכה לעיר. לכן כשאנחת מחוץ לעיר, אני אלך אליה, וכשאהיה בתוכה אני אביט בתשומת לב לכל מיני שלטים ומודעות כדי לאסוף מידע על העיר הזו כדי שאוכל לגבש החלטה בנוגע למה אעשה בה.
-
[quote]ניר
"בזירה מצד ימין יתחרו ניסים בלוני וג'ק ספירו, בבקשה תעלו אל הזירה השמאלית, אני החוזר, הזירה הימנית". לאחר המשפט אתה מפסיק להקשיב לצעקותיו של הקריין, אתה עולה לזירה, שם יש שופט ואיש גדול ושרירי שקופץ מרגל לרגל. "המפסיד הוא זה שיגע באובקייט מחוץ לזירה או שרותק לרצפה במשך 30 שניות, בוא נשמור על הקרב נקי, תתחילו!" צועק השופט. [/quote]
אני מסתכל על השופט ואומר : "אני לא חושב שזה היה קרב נקי ... ילדים לא צריכים לצפות בזה "
אני טוען קרן אנרגיה בידי ואומר לאיש שמולי: "פחדניקו, בוא תתפוס אותי ובוא תתפוס אותי! למה אתה מחכה, י'פחדן ! " אני מחכה עד שהוא יתקרב מספיק, הופך לכמה שיותר שמן ומחכה שהוא יתקע בי אגרוף, שהוא מנסה אני מתחמק במהירות ומשגר על גבו את קרן האנרגיה שטענתי .
-
[QUOTE=Chopper;1103620]
דור
"בזירה מצד ימין יתחרו דרייק היברינייטו וג'ון היבורן, בבקשה תעלו אל הזירה השמאלית, אני החוזר, הזירה הימנית". לאחר המשפט אתה מפסיק להקשיב לצעקותיו של הקריין, אתה עולה לזירה, שם יש שופט ואיש גדול ושרירי שקופץ מרגל לרגל. "המפסיד הוא זה שיגע באובקייט מחוץ לזירה או שרותק לרצפה במשך 30 שניות, בוא נשמור על הקרב נקי, תתחילו!" צועק השופט.
[/QUOTE]
"אל תדאג, אני אהיה קליל איתך" אומר בבטחון וגבי יהיה ישר כסרגל. כשאשמע את הכרזת השופט "התחילו" אתחיל לרוץ בזריזות לעבר הבחור השרירי שמולי ואתן לו אגרוף עוצמתי לחזה.
-
[quote=Chopper;1103569]אדם
אתה עומד מול 3 זירות העשויות מחתיכות אבן החצובות באופן מושלם, אתה מסתכל טוב ומחשב שבערך כל זירה היא 7 מטר על 7 מטר, ריבוע. אתה מסתכל מסביב ורואה המון אנשים, הם כנראה גם מתחרים, מסביב לאזור יש שערים העשויים מברזל עם המון אנשים מאחוריהם, אתה משער שאלה הקרובים של המתחרים במוקדמות. אתה מרגיש טיפת זיעה נוזלת על פניך אך המתח נפסק כשהקריין מתחיל בצעקותיו.
"בזירה מצד שמאל יתחרו אדם, שסירב לתת לנו את שם משפחתו (אצטרך שתגיד לי אותו) וג'יימס קומפלנקס, בבקשה תעלו אל הזירה השמאלית, אני החוזר, הזירה השמאלית". לאחר המשפט אתה מפסיק להקשיב לצעקותיו של הקריין, אתה עולה לזירה, שם יש שופט ואיש גדול ושרירי שקופץ מרגל לרגל. "המפסיד הוא זה שיגע באובקייט מחוץ לזירה או שרותק לרצפה במשך 30 שניות, בוא נשמור על הקרב נקי, תתחילו!" צועק השופט.
.[/quote]
אדם פרץ זה השם המלא
זו פעם ראשונה שלי במחשק כזה חח D:
------------
'אני חושב שזה מתחיל, טוב לפי ממדיו אני רואה שהאיש הזה איטי אך חזק, אני צריך להמנע ממגע איתו כי אני חושב שמכה שלו תשתק אותי' אחשוב בלחץ
"קדימה בוא נתחיל!" אצעק ואעוף לכיוון האיש הענק ובשניה לפני שאגיע אליו אשתמש בשיגור כדי להיות מאחוריו ואז אפגע בו עם אגרוף ובעיטה
-
מור
אתה מסתכל סביב ובאותו הזמן גם עף למעלה וקדימה בשביל למצוא בתים, לאחר 10 דקות של תעופה אתה מוצא עיירה קטנה עם מספר בתים. אך המזל לא מאיר לך פנים, אתה התעופפת גבוה מידי והשמיים שלחו עליך ברק מלווה ברעמים שפגע בגבך וגורם לך להתחיל להתרסק למטה, הכאב מפלח את גבך הירוק. הפעם הראשונה שאתה מרגיש כאב בכללי, הרגשה כלל לא נעימה.
מלפיאן
אתה נוחת על הדשא הירוק, יש לו את אותה הרגשה כמו הדשא הכחול שהכרת בנאמק. אתה הולך באיטיות אל העיירה בתקווה שאנשים לא יצרחו כשהם יראו אותך. אתה מסתכל על שלטים שליד העיירה, על אחד כתוב "גרינדוויל". על השני יש כתם ירוק שמסתיר את כל מה שכתוב. כשאתה מתקרב יותר אל העיר אתה רואה שהבתים שם חומים וקטנים, לכל בית יש מדשאה. באמצע העיר יש המון אנשים שמסתירים את הדבר שהם סביבו.
דור
אתה רץ אל האיש הגדול עם אגרוף מושט קדימה. האיש נראה לא מבולבל ומגן על האזור. אך הכוח שלך מפתיע אותו והוא מאבד שיווי משקל, אך הוא מצליח להעמד, מתנשף ומתאשף.
ניסים
אתה טוען אנרגיה בכף היד שלך ומתגרה באיש שבתגובה רץ אליך עם אגרוף מושט. ברגע שהוא פוגע בך אתה הופך לשמן והודף את האגרוף בקלילות. אתה שולח עליו את הקרן אנרגיה ומרסק אותו על הרצפה. להפתעתך, הרצפה לא נשברה כלל, אפילו סדק אין עליה. "27... 28... 29..." סופר השופט "30! הקרב נגמר! ניסים בלוני ריתק את יריבו לרצפה ל30 שניות! ניסים הוא המנצח!" צועק השופט ומכריז על הניצחון. "יש לך שעה לעשות מה שבא לך בעיר, אחרי שעה תחזור לפה לקרב הבא שלך" הוא אומר לך בשקט ומחכה שתרד מהזירה.
אדם
אתה הוספת מתקפות כשאמרתי לא להוסיף, המתקפות שיש לך זה תעופה, כדור אנרגיה וקרן אנרגיה. [b]וזהו[/b] (לבינתיים)
-
[quote=Chopper;1103731]
מלפיאן
אתה נוחת על הדשא הירוק, יש לו את אותה הרגשה כמו הדשא הכחול שהכרת בנאמק. אתה הולך באיטיות אל העיירה בתקווה שאנשים לא יצרחו כשהם יראו אותך. אתה מסתכל על שלטים שליד העיירה, על אחד כתוב "גרינדוויל". על השני יש כתם ירוק שמסתיר את כל מה שכתוב. כשאתה מתקרב יותר אל העיר אתה רואה שהבתים שם חומים וקטנים, לכל בית יש מדשאה. באמצע העיר יש המון אנשים שמסתירים את הדבר שהם סביבו.
[/quote]
מה זאת אומרת "מסתירים את הדבר שהם סביבו"?
--
'טוב, אני צריך קצת לאסוף מידע בנוגע למה שקורה כאן כדי שאוכל לתשתש את הזרות שלי' אחשוב, ואז אחפש דוכן עיתונים כדי לקנות עיתון. אם אצליח, אקרא את העיתון.
-
מלפיאן - הם מתאספים סביב משהו, זה משתמע. :סנוב:
אתה מתהלך בעיר ורואה 3 פיצוציות למיניהן שאפשר לקנות בהם עיתונים, אתה נכנס פנימה לאחת מהן, אך היא רכה לגמרי, גם אין שם מוכר. אתה נכנס לאחרות וגם הן ריקות. לפתע אתה שומע צעקות. "מ-כות! מ-כות! מ-כות!" זה מגיע מהקבוצה העצומה של האנשים (כידוע לנאמקים יש שמיעה מאוד חזקה).