-
[QUOTE=sigal123;1106048] אם הוא חזק סטטאים גבוהים חלש נמוכים רגיל בינונים, וגם צריך להתאים תסטטאים בנוגע להתקפה הגנה מהירות וכול זה[/QUOTE]
תודה זה מאוד עוזר אבל אפשר להגדיר מזה סטטאים גבוהים בינוניים וחלשים?
וגם יש איזה תוכנת עזר או דרך נוכה לכתוב את הפוקימון?
-
נגיד התקפה מיוחדת 80 ורגילה 60 אם הוא תוקף מיוחחד..
-
-
-
תודה.
הנה משהוא שהכנתי לפי מה שאמרו לי:
תריגו
מראה: עץ רקוב בלי עלים ואפל איפה שהוא עובר הוא משאיר שובל של ריקבון.
סוגים: רוח עשב
יכולת מיוחדת: ריקבון: שתוקפים אותו או שהוא תוקף במתקפת מגע יש סיכוי של45% שהפוקימון היריב מורעל.
סטאטוסים: חיים: 60* התקפה: 45* הגנה: 50* התקפה מיוחדת: 65* הגנה מיוחדת: 90* מהירות: 48*
* בסיסי בלבד לא כולל את הדרגה ונתונים אחרים.
מתקפות: עשיתי רק עד רמה 15: רמה 0: סריטה (scratch'), מחליש הגנה (leer) רמה 5: היפנוזה רמה 7: זרע עלוקה רמה 10: curse רמה 13: עלי תער רמה 15: צל לילה (night shade).
-
תעלה לו קצת את ההתקפה המיוחדת
תוסיף לו עלי טער כדי שהיה לו עוד מתקפת עשב...
הוא אמור להיות התחלתי?
-
כן הוא דומה להתחלתי ו אני הוספתי עלי תער
-
התחלתי לא יכול להיות 2 סוגים.. אולי תעשה שהוא התפתחות להתחלתי?
-
אוקי אז הוא היפתחות (יכול להיות התפתחות ברמה נמוכה) מתפתח מוודי גדם עץ מוזר בעל שלוש עיניים מסוג עשב.
תודה על הכל דרך אגב
-
[quote=כינוי מקורי;1106214]התחלתי לא יכול להיות 2 סוגים.. אולי תעשה שהוא התפתחות להתחלתי?[/quote]
בלבאזור, ההתחלתי הראשון ולמעשה הפוקימון הראשון בפוקדע הכללית הוא 2 סוגים-רעל/עשב.
-
[QUOTE=stm;1106217]בלבאזור, ההתחלתי הראשון ולמעשה הפוקימון הראשון בפוקדע הכללית הוא 2 סוגים-רעל/עשב.[/QUOTE]
אהה כן שחכתי את זה..
פוקפוק
אוקי עכשיו תתחיל לצייר אותו..
צריך עוד עזרה?
-
אני מצייר ברמה של בית שעשוי מריבוע ומשולש :big_wink: כלומר [B][I][U]כלום[/U][/I][/B]
אז [B][U][I]ברור[/I][/U][/B] שאני צריך עזרה :sorry:
-
זה כבר מתאים לפורום ציור ממוחשב,אז אני מעביר לך לשם. גלישה מהנה~
-
[QUOTE=פוקפוק;1106269]אני מצייר ברמה של בית שעשוי מריבוע ומשולש :big_wink: כלומר [B][I][U]כלום[/U][/I][/B]
אז [B][U][I]ברור[/I][/U][/B] שאני צריך עזרה :sorry:[/QUOTE]
תקרא מדריכים בלינקיה (מדריכים ועזרים)