זה קשור לפורום פוקימון כללי ולא לסדרה ולסרטים
ואגב-בסרט לא היה ספוילר על וובט כי לפני שוובט נחשף אנשים חשבו שזה סתם ציור ולא התייחסו לזה
רק בדיעבד אפשר להבין שזה וובט
Printable View
זה קשור לפורום פוקימון כללי ולא לסדרה ולסרטים
ואגב-בסרט לא היה ספוילר על וובט כי לפני שוובט נחשף אנשים חשבו שזה סתם ציור ולא התייחסו לזה
רק בדיעבד אפשר להבין שזה וובט
[QUOTE=kickass;1127255]דבר אחד אתה לא שאלת:
האם אתם חושבים שאש יהיה בן 10 גם כשהיו לכם נכדים?
הסדרה תמיד בצורה מחזורית כך לפעמים גם הפוקימונים.
לדעתי הם חרשו וצריכים להפסיק או להתחיל ליצור תוכן מעניין יותר אבל כמו שהיטמן אמר למה שיהיה להם סיבה להפסיק כאשר הם מרוויחים מלא כסף?[/QUOTE]
אתה צודק.... הם עובדים בשביל כסף...
מועבר לפורום "הסדרה והסרטים".
[QUOTE=kickass;1127255]דבר אחד אתה לא שאלת:
האם אתם חושבים שאש יהיה בן 10 גם כשהיו לכם נכדים?
הסדרה תמיד בצורה מחזורית כך לפעמים גם הפוקימונים.
לדעתי הם חרשו וצריכים להפסיק או להתחיל ליצור תוכן מעניין יותר אבל כמו שהיטמן אמר למה שיהיה להם סיבה להפסיק כאשר הם מרוויחים מלא כסף?[/QUOTE]
אש כבר לא בן 10, בסאגה החדשה ציירו אותו שוב צעיר יותר משום מה, אבל הוא כבר בערך בן 15 לפי החשבון שלי. (ואל תשאלו אותי איך הוא עובד בגלל שהוא לא מדוייק. אם כי הוא די הגיוני. בעצם תשאלו איך הוא עובד).
לדוגמא, בספיישל של הסרט השני אש מזכיר שעברה שנה בדיוק מאז שהוא ופיקצ'ו נפגשו לראשונה. וגם לא הגיוני שסתם ככה יש ליגות. הן חייבות להגיע פעם בזמן מוגדר מראש (נניח שנה). הבנתם?
הם באמת ממשיכים את הסדרה בשביל הכסף. כבר דנו בזה והבעתי את דעתי באשכול שפתחתי פעמיים.(אופס...:sorry:)
[quote=Kakashi;1130372]מועבר לפורום "הסדרה והסרטים".[/quote]
התעלמת מההודעה שלי
זה קשור לפוקימון כללי כי מדובר על גם על פוקימונים בפני עצמם וגם על המשחקים וגם על הסדרה והסרטים
ולכן זה פורום כללי
מועבר חזרה
גלעד2111-שהחבורה הגיעה לעיר ורידיאן פעם הראשונה הם מזכירים את זה שעברה שנה מאז הפעם הראשונה שהיו שם.
בספיישל של הסרט השלישי (לא השני) בג'וטו, ששודר כמה שנים אחרי הפרק הזה, אש אמר לפיקאצ'ו שעברה שנה מאז שהם נפגשו.
אז אין כ"כ היגיון בקטע הזה וזה גם לא משנה.
תאורתית בסדרה יכול להיות מצב שיום הולדת חוגגים כל 3 שנים
בקיצור בפוקימון אין היגיון בשנים אבל חברה תעשו טובה תגיבו לנושה ותענו על השאלות בבקשה
ובקשר לגלעד אש מצוייר בוגר יותר בסאגה הזאת
זה לפי דעה, כי לדעתי אש נראה יותר צעיר ב"שחור ולבן", אבל נראה בוגר יותר בסגאת "יהלום ופנינה".
גם בעוד המון סדרות אין בכלל הגיון בין השנים, לא רק בפוקימון.
[QUOTE=stm;1130958]התעלמת מההודעה שלי
זה קשור לפוקימון כללי כי מדובר על גם על פוקימונים בפני עצמם וגם על המשחקים וגם על הסדרה והסרטים
ולכן זה פורום כללי
מועבר חזרה
גלעד2111-שהחבורה הגיעה לעיר ורידיאן פעם הראשונה הם מזכירים את זה שעברה שנה מאז הפעם הראשונה שהיו שם.
בספיישל של הסרט השלישי (לא השני) בג'וטו, ששודר כמה שנים אחרי הפרק הזה, אש אמר לפיקאצ'ו שעברה שנה מאז שהם נפגשו.
אז אין כ"כ היגיון בקטע הזה וזה גם לא משנה.
תאורתית בסדרה יכול להיות מצב שיום הולדת חוגגים כל 3 שנים[/QUOTE]
אני דיי בטוח שהוא אומר לפיקצ'ו שעברה שנה מאז שהם נפגשו בפוקימון 2000. אני זוכר את זה בגלל שלא ראיתי את ההסרטים כמעט בכלל, ואז התחלתי לראות מהשני כי את הראשון כבר ראיתי ואני די בטוח שהספיישל של האחים פיצ'ו ואז המסיבה שאש הכין לפיקצ'ו היו בסרט הראשון שראיתי.
חוץ מזה אם הסרט השלישי הוא של סלבי וסוויקון (אני לא זוכר אם זה זה ואין לי כוח לבדוק) אז אין סיכוי שזה הסרט הזה בגלל שהוא כן היה מהסרטים שראיתי קודם ודילגתי עליו.
ודרך אגב, קוראים לי פשוט גלעד. קראתי לעצמי בכינוי הזה כשנרשמתי פעם אחת סתם כי היו כאן קישורים לסרטים לצפייה ישירה ולא ממש היה לי אכפת מה יהיה השם משתמש שלי.
[quote=גלעד2111;1135355]אני דיי בטוח שהוא אומר לפיקצ'ו שעברה שנה מאז שהם נפגשו בפוקימון 2000. אני זוכר את זה בגלל שלא ראיתי את ההסרטים כמעט בכלל, ואז התחלתי לראות מהשני כי את הראשון כבר ראיתי ואני די בטוח שהספיישל של האחים פיצ'ו ואז המסיבה שאש הכין לפיקצ'ו היו בסרט הראשון שראיתי.
חוץ מזה אם הסרט השלישי הוא של סלבי וסוויקון (אני לא זוכר אם זה זה ואין לי כוח לבדוק) אז אין סיכוי שזה הסרט הזה בגלל שהוא כן היה מהסרטים שראיתי קודם ודילגתי עליו.[/quote]
אתה מתבלבל לגמרי
הסרט הראשון: מיוטו נגד מיו
הסרט השני: פוקימון 2000 (עם לוגיה והציפורים)
הסרט השלישי: סוד האנון (עם אנון ואנטי שהאנון יצרו), בסרט הזה היה את הסרטון של פיקאצ'ו ופיצ'ו.
הסרט הרביעי: פוקימון לעד (משחק מילים באנגלית, כי זה גם אומר "פוקימון 4") עם סויקון וסלבי
תשמע, הסרטים/ספיישלים (לרוב) לא קשורים לסדרה בכלל.
אני לא יודע איך לבטא את זה ואני לא יודע אם זה קאנון, אבל הסרטים והספיישלים אף פעם לא מתייחסים לעלילה עצמה של האנימה. אש אמר שהוא נפגש עם פיקאצ'ו לפני שנה כדי שיהיה יותר חגיגי ויותר אווירה שתתאים לספיישל.
[quote=גלעד2111;1135355]אני דיי בטוח שהוא אומר לפיקצ'ו שעברה שנה מאז שהם נפגשו בפוקימון 2000. אני זוכר את זה בגלל שלא ראיתי את ההסרטים כמעט בכלל, ואז התחלתי לראות מהשני כי את הראשון כבר ראיתי ואני די בטוח שהספיישל של האחים פיצ'ו ואז המסיבה שאש הכין לפיקצ'ו היו בסרט הראשון שראיתי.
חוץ מזה אם הסרט השלישי הוא של סלבי וסוויקון (אני לא זוכר אם זה זה ואין לי כוח לבדוק) אז אין סיכוי שזה הסרט הזה בגלל שהוא כן היה מהסרטים שראיתי קודם ודילגתי עליו.
ודרך אגב, קוראים לי פשוט גלעד. קראתי לעצמי בכינוי הזה כשנרשמתי פעם אחת סתם כי היו כאן קישורים לסרטים לצפייה ישירה ולא ממש היה לי אכפת מה יהיה השם משתמש שלי.[/quote]
[quote=Dia;1135389]תשמע, הסרטים/ספיישלים (לרוב) לא קשורים לסדרה בכלל.
אני לא יודע איך לבטא את זה ואני לא יודע אם זה קאנון, אבל הסרטים והספיישלים אף פעם לא מתייחסים לעלילה עצמה של האנימה. אש אמר שהוא נפגש עם פיקאצ'ו לפני שנה כדי שיהיה יותר חגיגי ויותר אווירה שתתאים לספיישל.[/quote]
"אף פעם" לא ממש מדויק
למשל באיי המערבולות בג'וטו, אש אמר שהם פגשו את לוגיה באיי תפוז, כלומר הוא מתייחס לסרט השני
הסרטים קשורים לסדרה ועוד איזה דוגמה: היה פרק ביהלום פנינה ששיימין הופיע ואש זיהה אותו...
כמעט אף פעם, רשמתי לרוב.
אבל כאש פגש את שיימן, הוא זיהה אותו מסיבה אחרת, הוא לא אמר שהוא פגש אותו בעבר.
אבל בכל שאר הסרטים העכשווים, אין קשר בין העלילה בסרטים לעלילה המקורית.
אם ככה מאיזה סיבה הוא זיהה אותו?
[QUOTE=stm;1135361]אתה מתבלבל לגמרי
הסרט הראשון: מיוטו נגד מיו
הסרט השני: פוקימון 2000 (עם לוגיה והציפורים)
[B]הסרט השלישי: סוד האנון (עם אנון ואנטי שהאנון יצרו), בסרט הזה היה את הסרטון של פיקאצ'ו ופיצ'ו.[/B]הסרט הרביעי: פוקימון לעד (משחק מילים באנגלית, כי זה גם אומר "פוקימון 4") עם סויקון וסלבי[/QUOTE]
אתה בטוח? כי זה לא ממש מתחבר לי לעלילה שם.
[QUOTE=Dia;1135425]כמעט אף פעם, רשמתי לרוב.
אבל כאש פגש את שיימן, הוא זיהה אותו מסיבה אחרת, הוא לא אמר שהוא פגש אותו בעבר.
אבל בכל שאר הסרטים העכשווים, אין קשר בין העלילה בסרטים לעלילה המקורית.[/QUOTE]
זה נכון, אבל לדעתי זה רק כדי שהם יוכלו למחזר חומרים בשינויים קלים מהסדרה.
לדוגמה מהסרט עם לוקאריו שלאש הייתה הילה זהה בדיוק לגיבור ההוא הם לקחו לסדרה את הקטע עם הקטן של לוקאריו ואמרו שלאש יש הילה זהה דווקה לפוקימון הזה הפעם.
זה לדעתי מצביע על כך שהסרטים לא קשורים לעלילה של הסדרה רק בשביל שיוכלו למחזר.
לעומת זאת, לסרט עם סלבי וסוויקון יש קשר עם הסדרה בזה שרואים שיש קשר מסויים בין ש וסוויקון כמו שגם רואים בעיקר בתחילת סאגת ג'וטו.