אני מצטער אבל למרות שאתה מנהל החידון אסור לך לעשות דאבל,פעם הבאה אני אנעל את האשכול
Printable View
אני מצטער אבל למרות שאתה מנהל החידון אסור לך לעשות דאבל,פעם הבאה אני אנעל את האשכול
3.פטיליל וקוטוני
משתמש רשום התשובה שלך נכונה הקשר הוא מקבילים (שלח בקשה לגליטר בפרטי)
עומר סליחה על הדאבל אני פשוט מכיר פורומים שזה חוקי:sorry: וגם אם הייתי פשוט עורך את ההודעה האחרונה זה היה נחשב דאבל?
ובאופן כללי חשוב שתדעו: המחשב הרגיל שלי כרגע בתיקון, מה שאומר שאין פוטושופ ושיש סבירות גדולה שהוא יחזור בלי השמירות שלי בלבן, פינבול רובי ספיר,ובקירבי:um_face:
בכל אופן נותרה חידת התמונה הלא פטורה והפרסים המעוצבים יכולים לחקות:wink:
המחשב חזר עם הפוטושופ וכל השמירות:) והוספתי רמזים לחידת התמונה כדי להקל על הפותרים.
אחרי שהחידה תיפתר וכל הפרסים יישלחו נעבור לסבב הבא שיכלול
1. חידת דמיון נוספת
2. סוג חדש של חידה
3. וחידת קשר בין פוקמונים מאתגרת
אז יאללה לפתוח בולבפדיה ולהתחיל להסתכל על איך נראים פוקמונים!!
חידה 1
ונונאט + ?
? + ?
פליגון + ריקוזה
דרקודק לא חסר לך הרבה:wink:
בינתיים זה נכון רק תוסיף את אחד מהניחושים שלך לזוג השני ששלחת לי בפרטי
ולגבי הראשון תנסה להסתכל מעבר לעין
אתה יכול לשתף פעולה עם עוד מישהו ותקבלו שניכם כל אחד פרס של חידה שנייה (או חתימה משותפת)
אבל אני עדיין חושב שיש לך סיכוי גדול לבד ואני יודע שחידת הדמיון הבאה תהיה בצבע כדי להקל על הפותרים
ממחר עד יום שלישי בלילה אני אהיה בטיול כך שאם עד אז לא תהיה לאף אחד תשובה אני אגלה ואעבור לסבב הבא כדי למנוע שקיעה של הנושא.
סליחה עם אני הורס עכשיו למישהו שצריך יותר זמן:sorry:
דארך אגב.
הזוג השני הם גולדאק ופרסיאן.
בהשלמה לקודאק
ווינונט + אנורית'
גולדאק+ פרסיאן
רייקויזה+ פלייגון
ג'וליאן וקודק אני גאה בשניכם על זה שלא ויתרתם ופתרתם את החידה הלא קלה בכלל הזו למרות הכל!!
ג'וליאן מכיוון שכתבת שאתה משלים את קודאק אז כל אחד מכם זכאי לחתימה ולעשרים נקודת אצל עומר
(תשתדלו לשלוח בקשות כמה שיותר מהר כדי שנוכל להתקדם לסבב הבא:))
אחרי שהחתימות שלכם יהיו מוכנות אני אשלח לעומר את סיכום הנקודות של הסבב הזה ונעבור לסבב הבא.
חידת הדמיון הבא תהיה בצבע כי הבנתי שבאמת קשה לפתור אותם Xd
בחידה הראשונה עניתי על 5\6 בחידה, לא פשוט חח..
בכל מקרה,
אני לא רוצה חתימה.
הסבב השלישי שלנו יוצא לדרך!
חלק מהחידות קלות יותר וחלק קשות יותר! תנסו לפתור את כולם עד שבת בבוקר כי בראשון אני לא אהיה פה עשרה ימים ואני מעדיף שהכל יהיה פתור כשאני יוצא.
וכשאחזור אפרסם את סבב מספר ארבע(אני עוד לא סגור על מה יהיה שם בדיוק:sorry:)
חידה 1
?+ ראפידש
אורסרינג+ סנטרנט
פרולאס+ סלבי
חידה 1 בהמשך לג'וליאן
הראשון זה: סיקינג +ראפידאש
חידה 2
1. להתפתחויות של איווי שנחשפו בדור 1 יש צווארונים
2. להתפתחויות של איווי שנחשפו בדור 4 יש קצות רגליים צבועים בצבע שונה משאר הרגל
3. להתפתחויות של איווי שנחשפו בדור 2 יש סימנים על המצח
עודכנו הנקודות של מי שזכה,תוכלו לממש אותם ואם מישהו זכה ושכחתי את שמו שיודיע.
כל הכבוד למגיבים המהירים:big_wink:
ג'וליאן אני רואה שממש הולך לך עם חידות הדמיון D: (אתה מוזמן לבקש חתימה או עוד אנימצייה)
נרוטו כבר מהפעם הראשונה שהשתתפת בחידון ביקשתי ממך לענות רק על שאלה אחת!
בכל אופן אתה רשאי לבחור בין הפרס הראשון לשני (עם ממש בא לך אתה יכול לקחת את השלישי)
ולגבי נקודות נראה לי הוגן שתקבל את העשרים על החידה השנייה שפתרת וג'וליאן יקבל 35 על זה שהוא פתר את רוב הראשונה (אם יש התנגדות נא להביא אותה יחד עם הבקשה בפרטי)
נותרה עוד חידה שלישית ומי שיפתור אותה יזכה בגליטר:)
נ.ב תנסו להציע לאנשים שעוד לא ביקרו כאן לפתור את החידה השלישית ולעקוב אחרי הסבב הבא.
[COLOR="Red"]חשוב[/COLOR]: למי שעוד לא יודע מיום ראשון אני לא אהיה פה עשרה ימים, אני בקורס מדצ"ים מתקדמים (האיחוד אימפריה). ולכן אני מעביר את השליטה בחידון לעומר(PIKAREVOLUTION)
הוא יפרסם את כל הסבבים שאני אספיק להכין עד שבת (מקווה שיהיו לפחות שניים) וכשאני אחזור הוא יעביר לי את כל הפרסים שצריך להכין XD בהצלחה לכל הפותרים במידה וזו תהיה התגובה האחרונה שלי לפני הקורס
אני מקווה שהחידה השלישית תיפטר לפני כן.
3. הואו ולוגיה