אורי חזקיה, ג'רי סיינפלד.
Printable View
אורי חזקיה, ג'רי סיינפלד.
אורי חיזקיה.
שחר חסון הוא טוב, אבל פחות. וחוץ מזה יש לשחר חסון עוד חיסרון שהוא גס מדי. אורי חזקיה יש לו יתרון שהוא תמיד נקי ועדיין מצחיק יותר משחר חסון בהרבה.
חוץ מזה אני אוהב גם את ג'קי לוי, הוא גם מצחיק בטירוף, אבל קשה למצוא אותו מצולם, צריך ללכת להופעה שלו בשביל לשמוע אותו.
אורי חזקיה ושחר חסון
אבל שחר חסון יותר ד"א בעיני הרבה כשסטנדאפיסט גס זה לא חיסרון להפך
[QUOTE=mor15;1155504]אורי חזקיה ושחר חסון
אבל שחר חסון יותר ד"א בעיני הרבה כשסטנדאפיסט גס זה לא חיסרון להפך[/QUOTE]
ברור שסטדאפיסט גס זה חיסרון. קודם כל, זהמצמצם את הקהל יעד שלו. דבר שני, ברגע שמתחילים לבנות בדיחות על דברים שהם מוגזמים, כמו גסויות, בכל פעם צריך להעלות את רמת ההגזמה כדי שזה ימשיך להיות מצחיק. התוצאה הסופית: הסטנאפים יהיו אוסף של גסיות לא מצחיקות וכבדות.
ממש לא Xd כל הדברים הגסים הם הרבה הרבה הרבה הרבה יותר מצחיקים
[QUOTE=mor15;1155541]ממש לא Xd כל הדברים הגסים הם הרבה הרבה הרבה הרבה יותר מצחיקים[/QUOTE]
רק אם אתה כבר כל כך בפנים עד שרק דברים גסים מצליחים לגרום לך לצחוק. קוראים לתהליך הזה התרגלות או דסנסיטיזציה בלועזית. יענו כל פעם צריך משהו יותר חזק (או במקרה הזה יותר גס) כדי ליצר אותו ריגוש שהיה קודם (או במקרה הזה אותו צחוק שהיה מקודם) וזה ממש לא בריא. חוץ מזה זו גם די דעה אישית בגלל שאני דתי וגסויות די מפריעות לי.
אני אוהב כל סטנאפיסט שיעלה לי חיוך על השפתיים.
כל עוד הוא מצחיק, לא אכפת לי מי הוא.
[quote=גלעד2111;1155546]רק אם אתה כבר כל כך בפנים עד שרק דברים גסים מצליחים לגרום לך לצחוק. קוראים לתהליך הזה התרגלות או דסנסיטיזציה בלועזית. יענו כל פעם צריך משהו יותר חזק (או במקרה הזה יותר גס) כדי ליצר אותו ריגוש שהיה קודם (או במקרה הזה אותו צחוק שהיה מקודם) וזה ממש לא בריא. חוץ מזה זו גם די דעה אישית בגלל שאני דתי וגסויות די מפריעות לי.[/quote]
הוא אחלה סטאנדאפיסט לא משנה מה תגיד, והגסויות רק משפרות עוד יותר את האיכות שלו,
זה שאתה עכשיו מתנהג כמו תינוק זאת בעיה שלך, אתה לא מוכן לשמוע מישהו מלכלך את הפה טיפה אז אתה נמנע.
מי שלא נמנע יכול להנות, אתה שולל את ההזדמנות הזאת,
אז אין ויכוח זאת דעתך הגרועה וזהו..
הקפצה גדולה מאוד.
ננעל.
רותם-איך לא שמת לב שזה נושא מוקפץ?