-
אין לי הרבה מה להגיד, לדעתי היו פתיחים טובים מהשיר הזה, אבל טוב..גם פתיח נחמד ם:
נממ...לתחרות הבאה אתה תכניס את הפתיח של darker than black? אולי הוא כבר השתתף כאן אבל דיי דילגת עליו ומנעת ממנו להתקדם לשלבים גבוהים יותר, לדעתי זה יהיה פייר שתיתן לו עוד היזדמנות.
ועוד משהו, התחרות היא לפתיחים בלבד? כי בתחרות הזו היו גם כמב סיומות XP
ולדעתי עדיף שהפתיח יהיה הגירסא הקצרה של הדקה-דקה וחצי ולא השיר המלא כי לפעמים צריך לשמוע את השירים יותר מפעם אחת כדי להחליט באיזה שיר לבחור, ואם אחד מהם יהיה 3-4 דק' ולפעמים גם יותר זה ייקח זמן.
-
[QUOTE=Starmie;1148214]אין לי הרבה מה להגיד, לדעתי היו פתיחים טובים מהשיר הזה, אבל טוב..גם פתיח נחמד ם:
נממ...לתחרות הבאה אתה תכניס את הפתיח של darker than black? אולי הוא כבר השתתף כאן אבל דיי דילגת עליו ומנעת ממנו להתקדם לשלבים גבוהים יותר, לדעתי זה יהיה פייר שתיתן לו עוד היזדמנות.
ועוד משהו, התחרות היא לפתיחים בלבד? כי בתחרות הזו היו גם כמב סיומות XP
ולדעתי עדיף שהפתיח יהיה הגירסא הקצרה של הדקה-דקה וחצי ולא השיר המלא כי לפעמים צריך לשמוע את השירים יותר מפעם אחת כדי להחליט באיזה שיר לבחור, ואם אחד מהם יהיה 3-4 דק' ולפעמים גם יותר זה ייקח זמן.[/QUOTE]
אל תדאג, כבר יש לי חוקים יותר טובים כמו למשל הקטע של הזמן.... אני לא אסכים לשיר שהוא יותר מ2 דקות... אם זה חורג קצת אז זה בסדר... כי שמתי לב שהשירים הארוכים מיבשים...
-
מותר שירים שהם לא פתיחים? O:
-
כן אבל שלו יהיו ארוכים מידי.... לא יותר מ2 דקות... אולי 2 וחצי...
-
אבל כל הפתיחים בגרסה המלאה שלהם הם יותר מ-2 דקות, אז למה להגביל את אלה שהם לא פתיחים?
-
[QUOTE=Naruto;1148418]אבל כל הפתיחים בגרסה המלאה שלהם הם יותר מ-2 דקות, אז למה להגביל את אלה שהם לא פתיחים?[/QUOTE]
אז זהו, שלא מביאים גרסה מלאה כי זה מיבש, אתה מאוד אוהב את השיר כי שמעת אותו כבר כמה פעמים ואתה רגיל אליו, בן אדם שאין לו מושג איזה שיר זה לא ישב 8 דקות (4 לכל שיר) רק כדי להצביע בסקר....
אם יש לאלה שהם לא פתיחים גרסה מקוצרת אז בסדר..
-
אני חושב שכולם כן יישבו 4 דקות כדי לשמוע שיר..
למה אתה חושב שאני התחלתי לשמוע אותו..?
ישבתי 4 דקות ושמעתי..
אז שיעשו אותו הדבר O:
ואתה בחלק מהמקרים כן הבאת גרסאות מלאות O:
-
[QUOTE=Naruto;1148425]אני חושב שכולם כן יישבו 4 דקות כדי לשמוע שיר..
למה אתה חושב שאני התחלתי לשמוע אותו..?
ישבתי 4 דקות ושמעתי..
אז שיעשו אותו הדבר O:
ואתה בחלק מהמקרים כן הבאת גרסאות מלאות O:[/QUOTE]
אני יודע ובגלל זה אני מבטל את זה עכשיו.... התחרות הראשונה לא הייתה משהו ואני רוצה לשפר את זה...
ואתה שמעת את השיר דרך אנימה..
-
[quote=buizel שולט;1148460]אני יודע ובגלל זה אני מבטל את זה עכשיו.... התחרות הראשונה לא הייתה משהו ואני רוצה לשפר את זה...
ואתה שמעת את השיר דרך אנימה..[/quote]
תרשום לעצך את התוצאות בקובץ TXT על המחשב, ככה תזכור..
ואני לא שעמתי את השירים שהם לא פתיחים דרך אנימה כי הם לא פתיחים..
רוצה דוגמה?
הנה:
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=vESziPzK-v4[/YOUTUBE]