-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1148409]פשש ובזמנו שאני הייתי מנהל על חת"מ והחלטנו על חודש בלי משחקי פוקימונים כולם יצאו עלינו.
עכשיו זה בדיוק הפוך...[/QUOTE]
חחחח.... אבל זה באמת לא הגיוני מה שעשיתם...
אם אתה רוצה אתה יכול לפתוח משחק שלא של פוקימון אבל הקהילה פה יותר מידי עצלה בשביל לכתוב רקע טוב...
אם אתה רוצה להירשם לכל המשחקי פוקימון אתה רושם רקע טוב אחד ואז כל פעם משנה קצת את העלילה שלו (יש כאלה שגם את זה מתעצלים לעשות)
זה לא שאני גם אוהב את המשחקי פוקימון גם אני מעדיך משהו קצת שונה... אני מעדיף משחק שהמטרה שלו היא לא להציל את העולם או לנצח איזה צוות או משהו... זה משעמם עד מאוד!
-
[QUOTE=red dd;1148032]טוב,אני רוצה לומר משהוא על פורום חת"ם,אני חושב שהוא שומם ואין בו כבר עיניין.
יש רק משחקי פוקימון,ולא ניראה לי המנהלים או מישו מנסים לעשות משהוא בנגעה לזה,אין אתגרים או דברים מעניינים בפורום,ורק משחקי פוקימון נפתחים,אני חושב שצריך לעשות משהוא בקשר זה,אני פתחתי משחק בסיגנון אחר אך פרשתי מימנו בגלל הלימודים אני אפתח אותו מחדש,אבל משחק צריך עוד משחקים בסיגנון אחר.
אני חושב שמנהלי חת"ם יכולים לעשות משהוא בנוגעה לזה.[/QUOTE]
דן דן דן, אני רק מזכיר לך שפתחתי 3 משחקים שהם לא פוקימון ואתה זוכר מה יצא ?
לא נרשמו בעליל .
-
[quote=טוסטר משולשים;1148898]דן דן דן, אני רק מזכיר לך שפתחתי 3 משחקים שהם לא פוקימון ואתה זוכר מה יצא ?
לא נרשמו בעליל .[/quote]
אם אנחנו רוצים לשנות את פורום חת"ם מפורום משחקי אש קצ'אם צריך להוריד את השם פוקימון משם הפורום וככה יבואו משתמשים נורמאלים
-
או שיחזירו את החוק "אסור לשחק משחקי פוקימון"
-
הי, אם יש כמה שהם רוצים שיהיה משחק לא פוקימון וטוב, הם אולי יכולים לעבוד ביחד כדי ליצר משחק ממש טוב עם רקע מגניב שימשוך אנשים.
מצד שני חשוב לזכור שמן הסתם כל מי שמתעניין בפוקימון יעדיף משחקים עם כוחות מסויימים ולא סתם משחקי תפקידים בלי משהוא רציני שיכול להיחשב כוחות (סליחה עם זה נשמע ילדותי, כל אחד יכול לנסח את המילה הזאת לעצמו איך שהוא רוצה, אבל בראש) וברור שאם הגיעו לכאן עקב תחום עיניין משותף לפוקימון, ברור שפוקימון יתן את המענה האולטימטיבי בשבילם, לא. בשביל ליצר משחק אחר יצטרכו להשקיע בטירוף כדי שה"כוחות" שבמשחק יספקו את כולם.
-
[quote=טוסטר משולשים;1148922]או שיחזירו את החוק "אסור לשחק משחקי פוקימון"[/quote]
אין שום סיכוי שבעולם שזה יקרה כל עוד אני במשמרת. הסברתי כמה פעמים בנושא הזה למה.
-
[quote=טוסטר משולשים;1148922]או שיחזירו את החוק "אסור לשחק משחקי פוקימון"[/quote]
אביעד עשה את זה פעם ..
איש דגול .
-
[quote=ErWiN;1149014]אביעד עשה את זה פעם ..
איש דגול .[/quote]
אני אעמיד אותך על הדיוק: אביעד רק עודד אנשים לפתוח משחקים שאינם על פוקימון, אך לא עשה אף צעד מזעזע שכזה. אלו שנקטו בכך היו Ritsuka Kun וBlackbeard.