-
[QUOTE=LordAbizi;1149088]חסרים לך כמה פוקימונים ברשימת הארבע-עשר.
לי רשום.
יונתן
בחרת פוקימון אחד עודף ברשימה (צריך רק 14!) אגב, מה זה "פר וטורן"?
ניר
רשום. (כמובן שיהיה מתחכם שינסה לא לכתוב את הכינוי).
אני לא קובע אילו פוקימונים יהיו, זו הגרלה ממוחשבת לפי האתר הידוע שעושה הגרלות, [URL="http://www.random.org"]www.random.org[/URL].[/QUOTE]
הורדתי פוקימון אחד..
-
[quote=Gaara;1149107]הורדתי פוקימון אחד..[/quote]
וגם אתה רשום!
-
[COLOR=red][B]כינוי בפורום:[/B] lucario[/COLOR]
[COLOR=red][B]צורת פנייה[/B]: איתי (עשיתי 4 אותיות זה בסדר?)[/COLOR]
[COLOR=red][B]פוקימון לשישייה:[/B] lucario[/COLOR]
[COLOR=red][B]ארבע-עשר פוקימונים להגרלה:[/B] צ'אריזרד, וויבייל, רייפיריור, גנגר, אלקטרוס, אלקטרבייר, סוואמפרט, דראגונייט, גלייסקור, סטיליקס, זורוראק (לא נראה לי שהוא אגדי), גארצ'ומפ, מגמורטאר, סיזור.[/COLOR]
[COLOR=red][B]הערות\הארות\בקשות\משהואחר[/B]: שלא יהיה לי כפל סוגים.[/COLOR]
-
[QUOTE=lucario;1149115][COLOR=red][B]כינוי בפורום:[/B] lucario[/COLOR]
[COLOR=red][B]צורת פנייה[/B]: איתי (עשיתי 4 אותיות זה בסדר?)[/COLOR]
[COLOR=red][B]פוקימון לשישייה:[/B] lucario[/COLOR]
[COLOR=red][B]ארבע-עשר פוקימונים להגרלה:[/B] צ'אריזרד, וויבייל, רייפיריור, גנגר, אלקטרוס, אלקטרבייר, סוואמפרט, דראגונייט, גלייסקור, סטיליקס, זורוראק (לא נראה לי שהוא אגדי), גארצ'ומפ, מגמורטאר, סיזור.[/COLOR]
[COLOR=red][B]הערות\הארות\בקשות\משהואחר[/B]: שלא יהיה לי כפל סוגים.[/COLOR][/QUOTE]
רשום!
-
[QUOTE=LordAbizi;1149105]רשום. בנוגע לכפל סוגים ראה את ההערה שלי לניר.
בוויזל וניב - אה, סליחה. טעות שלי. אבל לדעתי ככה יש לכתוב ארבעה-עשר, עם המקף. טוב ליתר בטחון אני גם אכתוב עכשיו מספר.
בוויזל - גם אתה רשום.[/QUOTE]
ערכתי
-
יש לי שאלה קטנה,מצד אחד אתם אומרים שככל שהמהלך יהיה יותר יצירתי ופיקחי אתם תשפיעו לטובה (כלומר שילובים של מתקפות)
אך לאחר מכן אתם כותבים שמהלכים הבלתי אפשרים במשחקים ואפשרים בסדרה לא יהיהו אפשרים במשחק שזה גם שילובים של מתקפות,זאת השאלה..
אז-אפשר לשלב מתקפות באופן יצרתי או שרק מתקפות מהמשחקים?
-
כינוי בפורום: scizor-x
צורת פנייה: יונתן
פוקימון אחד שאתם רוצים שיהיה בוודאות בשישייה שלכם: סיזור
רשימה של ארבע-עשר פוקימונים מתוכם נגריל חמישה שיהיו שאר השישייה שלכם: בליסי,ארודקטייל,טיירניטאר,סלאמאנס,ניג'סק,ראמפרדוס,שאקל,פוריגון-z,הרקרוס,סטיליקס,סלאקינג,אבומסנו,דרגונייט,אלקטיוויר,
הערות\הארות\בקשות\כל דבר אחר שאין לו מקום בטופס ההרשמה: :)
-
[quote=Gaara;1149125]יש לי שאלה קטנה,מצד אחד אתם אומרים שככל שהמהלך יהיה יותר יצירתי ופיקחי אתם תשפיעו לטובה (כלומר שילובים של מתקפות)
אך לאחר מכן אתם כותבים שמהלכים הבלתי אפשרים במשחקים ואפשרים בסדרה לא יהיהו אפשרים במשחק שזה גם שילובים של מתקפות,זאת השאלה..
אז-אפשר לשלב מתקפות באופן יצרתי או שרק מתקפות מהמשחקים?[/quote]
אפשר לבצע סדרה של מתקפו תזה אחרי זה שמשתלבו טוב אחת עם השנייה (סוג של קומבו).
הכוונה בהיגיון לפי הסדרה, זה שאם למשל גראצ'ומפ יכול "לעוף" או משהו כזה לפי הסדרה, אך במשחקים זה בלתי אפשרי, אז אם מישהו יכתוב "גראצ'ומפ תעוף למעלה" זה ייחשב כשטויות במיץ עגבניות.
-
[QUOTE=scizor-x;1149128]כינוי בפורום: scizor-x
צורת פנייה: יונתן
פוקימון אחד שאתם רוצים שיהיה בוודאות בשישייה שלכם: סיזור
רשימה של ארבע-עשר פוקימונים מתוכם נגריל חמישה שיהיו שאר השישייה שלכם: בליסי,ארודקטייל,טיירניטאר,סלאמאנס,ניג'סק,ראמפרדוס,שאקל,פוריגון-z,הרקרוס,סטיליקס,סלאקינג,אבומסנו,דרגונייט,אלקטיוויר,סנורלאקס
הערות\הארות\בקשות\כל דבר אחר שאין לו מקום בטופס ההרשמה: :)[/QUOTE]
ברשימה של הפוקימונים שאנחנו מגרילים רשמת 15 במקום 14,תערוך
ניב-מי זה Gig alith?
-
ניב, ייתכן מאוד ואני משתגע, אך כתבת 13, כשצריך 14. (אולי חשבת שצריך 14 יחד עם הפוקימון הקבוע?)
-
[QUOTE=LordAbizi;1149134]ניב, ייתכן מאוד ואני משתגע, אך כתבת 13, כשצריך 14. (אולי חשבת שצריך 14 יחד עם הפוקימון הקבוע?)[/QUOTE]
לא טעות לא ספרתי טוב
תוקן
-
[quote=niv961;1149137]לא טעות לא ספרתי טוב
תוקן[/quote]
מצויין, רשום.
יצורים חיים! יש עוד די מקומות, אז אתם מוזמנים להמשיך בהרשמות!
-
-
[QUOTE=scizor-x;1149150]ערכתי[/QUOTE]
רשום!
-
[B][COLOR=#4d528c]כינוי בפורום[/COLOR][COLOR=#4d528c]:[/COLOR][/B][COLOR=#4d528c] NivX10[/COLOR].
[B][COLOR=#4d528c]צורת פנייה[/COLOR][COLOR=#4d528c]:[/COLOR][/B][COLOR=#4d528c] ניב.[/COLOR]
[B][COLOR=#4d528c]פוקימון לשישייה[/COLOR][COLOR=#4d528c]:[/COLOR][/B][COLOR=#4d528c] בלייזקאן.[/COLOR]
[B][COLOR=#4d528c]ארבע[/COLOR][COLOR=#4d528c]-[/COLOR][COLOR=#4d528c]עשר פוקימונים להגרלה[/COLOR][COLOR=#4d528c]:[/COLOR][/B][COLOR=#4d528c] סיזור, אמבריון, הונצ'קרו, פלייגון, גנגר, סלוברו, גולדאק, אלאזקאם, גאבייט, אלאקטיוויר, ג'ולטיאון, ריידון, גליילי, אלאטריה.[/COLOR]
[B][COLOR=#4d528c]הערות[/COLOR][COLOR=#4d528c]\[/COLOR][COLOR=#4d528c]הארות[/COLOR][COLOR=#4d528c]\[/COLOR][COLOR=#4d528c]בקשות[/COLOR][COLOR=#4d528c]\[/COLOR][COLOR=#4d528c]משהו[/COLOR][COLOR=#4d528c]אחר[/COLOR][COLOR=#4d528c]:[/COLOR][/B][COLOR=#4d528c] שלא יהיה כפל סוגים, זה באמת חשוב לאסטרטגיות שאני מתכנן!
ונתתי 15 פוקימונים, אשמח עם תתחשב, עם זה לא אפשרי וותר על האחרון...
[/COLOR]