-
[COLOR=blue]סנו[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה נכנס למעבדה, ורואה את הפרופסור.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"שלום!" הוא אומר לך וניגש אליך.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"אתה בטח סנו נכון? אז, אם מי תתחיל את המסע שלך?" הפרופסור שואל אותך ומביט אליך.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=red]לוקאס[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה נכנס למעבדה, ורואה את הפרופסור.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"שלום!" הוא אומר לך וניגש אליך.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"פוקימון טוב מפיפלאפ? תבחר אחד!" הוא אומר.[/COLOR]
-
אני אומר לו:"ברור שאלקיד! הוא יקרע את פיפלאפ!!!!!!!!!!!11"
""
-
[COLOR=blue]סנו[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]לצטט![/COLOR]
[COLOR=#0000ff]________[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"טוב אז קח אותו!" הפרופסור אומר לך ומוסר לידיך פוכדור.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"קח גם פוקדע נשיונלי ו5 פוכדורים." הפרופסור אומר, נותן לך ואתה שם את הכל בתיק.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה יוצא מהמעבדה ומתקדם לכיוון דרך 1, ואתה רואה סטארלי קטן. [IMG]http://www.serebii.net/diamondpearl/pokemon/396-m.png[/IMG][/COLOR]
-
[quote]לוקאס
אתה נכנס למעבדה, ורואה את הפרופסור.
"שלום!" הוא אומר לך וניגש אליך.
"פוקימון טוב מפיפלאפ? תבחר אחד!" הוא אומר[/quote].
"טוב אני לא רואה הרבה אבל אני חושב שלבריטר יהיה מצויין לפתיחת המסע שלי!" אומר לפרופסור ואקח את הפוקדור
"טוב קדימה!" אומר ואלך "ביי פרופסור!" אומר לו ואמשיך בדרכי "תא לאבריטר!" אומ ואוציא את הפוקימון החדש שלי "בו לאבריטר נתפוס לנו איזה פוקימון נחמד" אומר לו ואתחיל לרוץ לדרך אחד
-
[quote]אתם קמים בבוקר, מתארגנים, מצחצחים שיניים, מכינים את התיק והכל, והולכים לכיוון המעבדה, כשאתם עומדים להיכנס אתם רואים את רוי יוצא משם ואומר: "שלום! סוף סוף הגעת לכאן? אני כבר בחרתי את הפוקימון הטוב ביותר, פיפלאפ! אבל אתה לא תצליח לנצח אותו!" הוא אומר וממשיך לכיוון הדרך הראשונה- דרך מ'ס 1.
מה תעשו?[/quote]
"כן בטח!אני אנצח אותך!אתה עוד תראה!"אני אומר."רק חבל שכרגע אין לי אם מה לנצח אותו..."אני נכנס למעבדה.
-
[COLOR=red]לוקאס[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה מוציא את לארביטר ומחפש איתו פוקימון פראי.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה רואה שם טיילו קטן, שמנסה לעוף אך קשה לו ואתה מרגיש שאתה חייב לעזור לו.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/8e/Spr_4d_276.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=darkorange]גולד[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"שלום לך, אתה בטח גולד!" הפרופסור אומר.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"טוב, אתה היום מתחיל את המסע שלך, במי תבחר כפוקימון התחלתי?" הפרופסור שואל אותך ומביט אליך.[/COLOR]
-
[quote]"שלום לך, אתה בטח גולד!" הפרופסור אומר.
"טוב, אתה היום מתחיל את המסע שלך, במי תבחר כפוקימון התחלתי?" הפרופסור שואל אותך ומביט אליך.[/quote]
"אני בוחר ב...ראלטס!"אני לוקח את הפוקדור של ראלטס,הפוקדע ויוצא מהמעבדה.
-
[COLOR=darkorange]"אין בעיה!" הפרופסור אומר, מושיט לך פוכדור, 5 פוכדורים ופוקדע נשיונלי.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה יוצא מהמעבדה, ולפתע אתה רואה פידג'י קטן, שתוקף ספינראק מסכן.[/COLOR]
[IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/hgss/016.png[/IMG] [IMG]http://upokecenter.com/pictures/dp/front/normal/167.png[/IMG]
-
[COLOR=#ff0000][QUOTE]
[COLOR=#ff0000]לוקאס
אתה מוציא את לארביטר ומחפש איתו פוקימון פראי.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה רואה שם טיילו קטן, שמנסה לעוף אך קשה לו ואתה מרגיש שאתה חייב לעזור לו.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/8e/Spr_4d_276.png[/IMG][/COLOR]
[/QUOTE]
[/COLOR][COLOR=black]אני אתפוס (בידיים) את טיילו ואז אתפס על עץ ואשים אותו למעלה "אוקיי חבר קטן, תעוף עכשיו!" אומר לו ואסתכל איך הוא עף "תראה לאבריטר חייבים לעזור לפוקימונים אחרים!"[/COLOR]
-
[quote]"אין בעיה!" הפרופסור אומר, מושיט לך פוכדור, 5 פוכדורים ופוקדע נשיונלי.
אתה יוצא מהמעבדה, ולפתע אתה רואה פידג'י קטן, שתוקף ספינראק מסכן.[/quote]
"היי פידג'י!"אני קורא ושם לב שפידג'י מסתובב אלי."אם אתה רוצה לפגוע בספינראק הזה,אתה תצטרך לפגוע בי קודם!ראלטס צא!אני לא יודע מה המתקפות שלך,אז תנסה להשתמש בבלבול!"
-
[COLOR=red]לוקאס[/COLOR]
[COLOR=red]תשתדל להשקיע קצת יותר בתגובות[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]______________________________[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה מתכוון לתפוס אותו, אבל מהפחד הוא בורח ממך ועף! טיילו אומר לך: "טיי טיילו! (תודה שעזרת לי!)"[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]הוא עף לכיוון התיק שלך שבו נמצאים הפוכדורים והפוקדע, ומוציא אחד מהם, אתה מבין שהוא רוצה שתתפוס אותו![/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]שכחתי, אני צריך להוסיף אותך, המתקפות הן: צוות כפול, נהמה, בלבול וטלפתיה.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]__________________[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00][/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]ראלטס יוצא, מקשיב לך ומשתמש בבלבול, פידג'י מתעצבן, ויוצא במתקפת כנף על ראלטס, ראלטס מנסה להתחמק אך פידג'י פוגע בו.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]שניהם נפגעים.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]ספינראק מנצל את זמנו לתקוף ומשתמש ביריית חוטים על פידג'י, פידג'י קשור![/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]ראלטס מחכה לפקודה נוספת ממך.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00][/COLOR]
-
-
[i]תודה על ההמשך...[/i]
[quote]ראלטס יוצא, מקשיב לך ומשתמש בבלבול, פידג'י מתעצבן, ויוצא במתקפת כנף על ראלטס, ראלטס מנסה להתחמק אך פידג'י פוגע בו.
שניהם נפגעים.
ספינראק מנצל את זמנו לתקוף ומשתמש ביריית חוטים על פידג'י, פידג'י קשור!
ראלטס מחכה לפקודה נוספת ממך.[/quote]
"ראלטס,תשתמש בצוות כפול ואז בנהמה!תגרום לתדר הנהמה שלך לעלף את פידג'י!"
-
[COLOR=darkorange]לא לעשות דאבל פוסט! תערוך[/COLOR][COLOR=darkorange]![/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]ואיך נהמה תעלף את פידג'י?! נהמה מחלישה התקפה, אין לה נזק![/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]________________[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]פידג'י משתחרר מהחוטים באמצעות ניקור.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]ראלטס משתמש בצוות כפול, ואז משתמש בנהמה.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]פידג'י לא יודע מיהו ראלטס האמיתי, אז פוגע בכל השורה במתקפת כנף, ורק ראלטס האחרון נפגע, אבל לא ממש, בגלל שהנהמה החלישה את ההתקפה שלו.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]ספינראק משתמש בעוקץ רעל, ומרעיל את פידג'י![/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]פידג'י נפגע מהרעל, וספינראק משתמש בנשיכת חרק, שפידג'י לא נפגע ממנה כל כך...[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]ראלטס מחכה לפקודה שלך.[/COLOR]
-
[quote]לוקאס
תשתדל להשקיע קצת יותר בתגובות
"טוב אבל מה דעתך שנילחם לפני זה טיילו?" אשאל אותו אם הוא רוצה להילחם "אני אצרף אותך לחבורה בכל מקרה, אבל אסור לך לפחד!" אומר לו בקול אימתני ומלא עוצמה "אתה צריך להיות גאה בכוח שלך ולנצח כל אחד אפילו אם הוא חזק ממך!"