מזל טוב
Printable View
מזל טוב
אוקיי אני הבנתי את המסר הסודי שבככככככל האשכול הזה....
זה שכדי שתזכור אותי אני צריך לפרוש..:) כמובן שאני לא רוצה שתפרוש וכל זה....
בהצלחה בהמשך החיים, היית חבר טוב לדבר איתו..:)
מי שרע לו פה , שלא יהיה פה
היית משתמש טוב וחבר נאמן בפורום לרבים מכאן.
תשוב במהרה.
[quote=scizor-x;1154722]על מה מזל טוב? אוקיי,אתם לא קראתם על מה הוא מדבר פה,נכון? אתם מגיבים על אוטומט[/quote]
אנחנו לא מבינים?
אין לנו מה לומר לו, זו ההחלטה שלו, ואנחנו מכבדים אותה.
מה אנחנו יכולים כבר לומר? הוא בחר, וזהו.
[QUOTE=ZiGzAg;1159215]אנחנו לא מבינים?
אין לנו מה לומר לו, זו ההחלטה שלו, ואנחנו מכבדים אותה.
מה אנחנו יכולים כבר לומר? הוא בחר, וזהו.[/QUOTE]
לתגובה הזאת אני יכול לקרוא ספאם, סתם הגבת בנושא שאמור להיות רציני והבעת זלזול .
[QUOTE=ErWiN;1154948]מי שרע לו פה , שלא יהיה פה
היית משתמש טוב וחבר נאמן בפורום לרבים מכאן.
תשוב במהרה.[/QUOTE]
הבעיה היחידה שכל מי שהייתי מחובר איתו או פרש או נעלם ..
[quote=טוסטר משולשים;1159217]לתגובה הזאת אני יכול לקרוא ספאם, סתם הגבת בנושא שאמור להיות רציני והבעת זלזול .
[/quote]
התגובה לא הייתה ספאם.
אני רשמתי "מזל טוב", ואחרי זה הוא התלונן שאנחנו לא מבינים.
אני רק רציתי לומר שאנחנו מבינים אותך, אבל אין לנו מה לומר על הפרישה, רצית לפרוש תפרוש, אף אחד לא מונע בעדך.
ולכן התגובה לא הייתה ספאם.
כמו שדניס אמר-אני לא אנעל כי זו גם הקדשה.
גם לי היו שיקולים לפרוש, אבל רק בגלל שאני התחלתי בפקחות אני לא.
זו החלטה שלך לפרוש חלקית מהפורום ואני מכבד אותה.
באמת מה שנשאר פה מהקהילה הישנה זה רותם,מור,אלכס ואני.(כן אני נחשב,אני הייתי פה מ-2009) כמובן שגם stm אבל הוא בחיים לא יפרוש התוכנת מחשב הזאת XD
אני באמת מצדיק את ההחלטה שלך, כי למען האמת נשארו פה רק נובים שלא יודעים איפה זה שינו ביהלום ופנינה וחוקים מעצבנים(לפעמים כן ולפעמים לא) שאי אפשר לערער.
אני מכבד את ההחלטה שלך ובהצלחה בהמשך הדרך.
נ"ב-אני עדיין זוכר את הימים שאח שלך הקטן ואתה הייתם באותו משתמש..אחח היו זמנים..
[QUOTE=Sasuke Kun;1159813]כמו שדניס אמר-אני לא אנעל כי זו גם הקדשה.
גם לי היו שיקולים לפרוש, אבל רק בגלל שאני התחלתי בפקחות אני לא.
זו החלטה שלך לפרוש חלקית מהפורום ואני מכבד אותה.
באמת מה שנשאר פה מהקהילה הישנה זה רותם,מור,אלכס ואני.(כן אני נחשב,אני הייתי פה מ-2009) כמובן שגם stm אבל הוא בחיים לא יפרוש התוכנת מחשב הזאת XD
אני באמת מצדיק את ההחלטה שלך, כי למען האמת נשארו פה רק נובים שלא יודעים איפה זה שינו ביהלום ופנינה וחוקים מעצבנים(לפעמים כן ולפעמים לא) שאי אפשר לערער.
אני מכבד את ההחלטה שלך ובהצלחה בהמשך הדרך.
נ"ב-אני עדיין זוכר את הימים שאח שלך הקטן ואתה הייתם באותו משתמש..אחח היו זמנים..[/QUOTE]
אתה צודק .. יש עוד כמה שיחסית ותיקים, אבל ספאמרים בלי מחשבה .
כל אלה שלא היו ספאמרים או שיהיו ספאמרים אבל במידה (רועי לא היה ספאמר ועדיין יש את "תמונה 1 שווה 1000 מילים") כל הספאמרים השתנו לאנשים החדשים, מה שבהחלט מזוויע
בכל מקרה אתה חשוב לפורום, אם אתה תפרוש זה יהיה רציני...
אם אני אפרוש, ההנהלה תוכל לנוח כי לא יהיה את המשתמש המציק והמעצבן .
נ.ב
אתה יורד "אלי"!.. כל פעם שקראתי את מה שהוא כתב מתתי מצחוק שוב.. XD
[QUOTE=ZiGzAg;1159220]התגובה לא הייתה ספאם.
אני רשמתי "מזל טוב", ואחרי זה הוא התלונן שאנחנו לא מבינים.
אני רק רציתי לומר שאנחנו מבינים אותך, אבל אין לנו מה לומר על הפרישה, רצית לפרוש תפרוש, אף אחד לא מונע בעדך.
ולכן התגובה לא הייתה ספאם.[/QUOTE]
אתה ממשיך לעשות ספאם, זה לא בהחלט מועיל לכבוד שלי לגביך.
מקווה שתגיב פה מידיי פעם..היה לי כיף לדבר איתך פה ושם..
ובהצלחה בהמשך..:)
[QUOTE=ErWiN;1154948]מי שרע לו פה , שלא יהיה פה
[/QUOTE]
בגלל משפטים כאלה אף אחד מהרשימות שלי ושל ניר לא נשאר פה.
ניר אתה כמובן צודק ב100%(וזה ממש לא קשור לזה שאני מסכים כי ערכת את המכתב שלי חח)
ועוד דוגמא אשכרה מגרשים את המשתמשים מפה
אדם שאמר בציור ממוחשב אני רוצה לפרוש והביא דוגמאות של מה שהוא עשה ואומר שזה חשוב לו לקבל תגובות בונות ומה שהוא מקבל זה "לא נתגעגע אליך" זה פשוט גועל נפש שלא יתואר.
אני לא יודע באמת למה אני פה ולכן אקח את עצתו של ארוין ואלך פשוט ככה כי זה הרי מה שפקח אומר אז למה שנתווכח עם הוד רוממותו(ארווין אחי כלום לא אישי אתה יודע שחולון אימפריה).
[QUOTE=Krauser;1160162]בגלל משפטים כאלה אף אחד מהרשימות שלי ושל ניר לא נשאר פה.
ניר אתה כמובן צודק ב100%(וזה ממש לא קשור לזה שאני מסכים כי ערכת את המכתב שלי חח)
ועוד דוגמא אשכרה מגרשים את המשתמשים מפה
אדם שאמר בציור ממוחשב אני רוצה לפרוש והביא דוגמאות של מה שהוא עשה ואומר שזה חשוב לו לקבל תגובות בונות ומה שהוא מקבל זה "לא נתגעגע אליך" זה פשוט גועל נפש שלא יתואר.
אני לא יודע באמת למה אני פה ולכן אקח את עצתו של ארוין ואלך פשוט ככה כי זה הרי מה שפקח אומר אז למה שנתווכח עם הוד רוממותו(ארווין אחי כלום לא אישי אתה יודע שחולון אימפריה).[/QUOTE]
אם אתה רוצה לדעת
אותו משתמש הוא אחד החברים הכי טובים שלי ואנחנו כל הזמן צוחקים ככה אחד עם השני
אז קודם תברר O.O
[QUOTE=I'm No SuperMan;1160163]אם אתה רוצה לדעת
אותו משתמש הוא אחד החברים הכי טובים שלי ואנחנו כל הזמן צוחקים ככה אחד עם השני
אז קודם תברר O.O[/QUOTE]
אתה רוצה להגיד לו שטויות כאלה תגיד לו במסן פה זה ממש לא צורה עובדה שקיבלת אזהרה על ספאם.
אבל עזוב את זה,העובדה שאנשים פה כותבים מזל טוב בלי להתסכל בכלל על כל ההודעה הם לא מבינים שזה ששני משתמשים כתבו מכתב כזה זה תעודת עניות לפורום וזה שהם אומרים מזל טוב זה ממש כמו שבת יענה תוקעת את הראש בחול.
בוא נסביר שאחד מהמשתמשים בקבוצת "בריטני ספירס וליידי גאגא המלכות" ככה שלהגיד מזל טוב על אוטומאט לא מפתיע אותי, אז אני מבקש שאל תריבו פה, אני באמת לא רוצה שהאשכול ינעל .
אני לא יכול להגיד שהייתי "חבר" של אנשים, אז כל מי שחשב שאני חבר שלו תתפלאו שלא, חוץ מכמה אנשים מאוד מסויימים שאיתם יש לי קשר חזק יותר אך הוא לא "חברות" .
אני לא רוצה להגיע למצב שנניח וחברים שלי יראו שאני פה, וילדים בני 9-12 יחשבו שאני חבר שלהם . באמת, פאשלות .
[QUOTE=Krauser;1160164]אתה רוצה להגיד לו שטויות כאלה תגיד לו במסן פה זה ממש לא צורה עובדה שקיבלת אזהרה על ספאם.
אבל עזוב את זה,העובדה שאנשים פה כותבים מזל טוב בלי להתסכל בכלל על כל ההודעה הם לא מבינים שזה ששני משתמשים כתבו מכתב כזה זה תעודת עניות לפורום וזה שהם אומרים מזל טוב זה ממש כמו שבת יענה תוקעת את הראש בחול.[/QUOTE]
לא קיבלתי אזהרה על ספאם
ובפורום זה הכי סטייל D:
[QUOTE=neLipion;1154843]מזל טוב[/QUOTE]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזו מפגרת
[QUOTE=I'm No SuperMan;1160172]לא קיבלתי אזהרה על ספאם
ובפורום זה הכי סטייל D:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזו מפגרת[/QUOTE]
אתה לא רוצה עוד אזהרה של העלבת משתמש אחר, נכון?אז בבקשה אל תקרא לה מפגרת.תגיד שלה שזו לא תגובה מתאימה לנושא כמו משתמשים אחרים פה, לא להעליב ישר.