-
[QUOTE=Real Pizza;1156036]בסופו של דבר, הספקתי כבר היום.
כינוי בפורום: Real Pizza
שם במשחק: יוקי נאדאמה
תיאור: בחור גבוה יחסית לגילו, שיער שחור קצר הפונה הצידה במעין בלורית משונה, עיניים ירוקות חודרות וצבע עור שזוף בהיר. מאפיין בולט שלו הוא צלקת מתחת לעין כתוצאה ממשחק בקונאי כשהיה קטן. מבנה הגוף שלו חסון, אך הוא לא חזק במיוחד מבחינה פיזית. הוא נוטה להצטננויות מרובות, ולכן כמעט תמיד לובש לפחות שתי שכבות של בגדים.
רקע:
יוקי נולד לשבט נאדאמה.
שבט נאדאמה ידוע כאחד מהשבטים הקטנים ביותר בקונוהא. הוא כמעט ונכחד עד להולדתו והולדת בני דודיו המרובים. יש לו כחמש אחים, אחד גדול וארבע קטנים. כיום השבט כבר גדול יחסית, אבל הוא עדיין זכור בתודעה הציבורית כשבט קטן שהצמיח מספר שינובי עלית. היכולת המיוחדת של שבט נאדאמה הוא אחסון צאקרה.
משמע- כמעט כל חברי השבט יודעים לאחסן את הצאקרה שלהם במאגרי צאקרה בתוך גופם. הם אוגרים מעט מהצאקרה שלהם (שממילא כמעט ותמיד עצומה) מדי יום ביומו ומשתמשים בה בעת קרבות קשים. כמעט ואף פעם לא תמצא בן לשבט נאדאמה שנלחם בקרב בלי מאגר צאקרה אחד מלא לפחות.
אף ביחס לשבט, ליוקי יש כמות צאקרה גדולה. בשילוב עם התבונה הגבוהה שלו הוא הופך להיות משתמש נינג'וסטו כמעט מושלם. למרות שהוא מראה גם יכולות גנג'וסטו וטאיג'וסטו לא רעות.
כפי שנאמר מקודם, ליוקי אח גדול המשמש כצ'ונין ומתלמד בתור נינג'ה רפואית. אחיו הקטן הגדול ביותר החל לא מכבר את לימודיו באקדמיה אף הוא, ושלושת האחרים קטנים מדי.
אביו של יוקי היה ג'ונין ובכיר בכפר, ונמנה עם השינובי האהובים על ידי ההוקאגה הנוכחי. הוא נהרג בעת משימה חשאית בעת הריונה החמישי (והאחרון) של אמו. יוקי הכי אהב אותו מכולם, זה היה זמן קצר לאחר תחילת לימודיו באקדמיה, והוא מאוד התבאס ולא התיידד עם האחרים. כשהבחין בזאת המורה, הוא התקרב ליוקי וקירב אליו את שאר התלמידים. מאז יוקי הספיק להתחבב כמעט על כולם, אבל נשאר זאב בודד במובן מסוים.
מטרותיו של יוקי הן לגלות מהי סיבת מותו של אביו, ולהתעלות עליו.
דרגה: גנין.
נשק: לא לגעת.
סטאטוסים:
חוזק- 2
זריזות-3
צ'אקרה- 4
תבונה- 3
חכמה- 2
כריזמה- 2
התמחות: טבע צ'אקרה-אש ואדמה.
טכניקות: לא לגעת.
הארות, הערות, בקשות, סמיילים: :) נו טוב, דרך אגב, "חכמה" נראה לי קצת מיותר. לדעתי האסרטגיות צריכות להיות תלויות אך ורק במוחו של השחקן ולא בערך מספרי. שחקן יצירתי יהיה אסרטג טוב, אתה לא יכול לאסור עליו לבצע טקטיקה טובה רק כי יש לו 1 חכמה.[/QUOTE]
צודק. אני מבטל את חכמה.
תערוך את הרקע ותמחק את הקטע של ההסבר על השבט שלך, כי אין משמעות לשם השבט
ויכול להיות שאתה מהשבט הזה ולא יהיה לך את היכולת השבטית.
-
[QUOTE=Artist Ninja;1156051]צודק. אני מבטל את חכמה.
ויכול להיות שאתה מהשבט הזה ולא יהיה לך את היכולת השבטית.[/QUOTE]
אם אתה מבטל את החוכמה אז שים לי 4 בתבונה
לא משנה ערכתי
-
[quote=Artist Ninja;1156051]צודק. אני מבטל את חכמה.
ויכול להיות שאתה מהשבט הזה ולא יהיה לך את היכולת השבטית.[/quote]
מחקתי את ההסבר, חוץ מהקטע על האחים והבני דודים, כי זה גם קצת משפחה.
מקווה שעכשיו זה בסדר.
-
[QUOTE=Real Pizza;1156070]מחקתי את ההסבר, חוץ מהקטע על האחים והבני דודים, כי זה גם קצת משפחה.
מקווה שעכשיו זה בסדר.[/QUOTE]
עכשיו נהדר. אתה הרשום השני.
-
[QUOTE=niv961;1155923]כינוי בפורום:niv961
שם במשחק:נאסקה ימאצי
תיאור: גבוה,שיער ארוך בצבע שחור,עיינים ירוקות,נוהג לילבוש בגדי נינג'ה לבנים.
רקע: ימאצי גדל למשפחה ממוצעת בכפר העל הניסתר, הוריו היו אזרחים רגילים. שימאצי נולד המילה הראשונה שאמר זה:"נינג'ה",כך רצה תמיד להיות נינג'ה, החלום של ימאצי זה להיות הקאגה הבא וכך להיות נינג'ה שמצליח בהכל.
האופי של ימאצי הוא: יש לו ביטחון עצמי,אחראי,בוגר, גאון מטמתיקה,חזק,אוהב בנות(מי לא).
סטאטוסים:
חוזק- 2
זריזות- 2
צ'אקרה- 2
תבונה- 1
חכמה- 4
כריזמה- 1
התמחות:אש ,ברק
הארות, הערות, בקשות, סמיילים:אין[/QUOTE]
מה יש לי לשפר??
-
כינוי בפורום: Shikamaru
שם במשחק: ריקאגו יאמאנאקה.
תיאור: בחור בגובה ממוצע לגילו, בעל שיער שטני (בהיר) קצר, בעל עיניים חומות, נוהג ללבוש חולצה שחורה קצרה ומכנסיים לבנים קצרים באורץ הברכיים.
רקע:
ריקאגו יאמאנקה או ריי בקצרה נולד לחבר מובחר בשבט היאמאנאקה, אחיו הצעיר של יאמאנאקה אינויצ'י.
ריקאגו הוא בן דודה של אינו יאמאנאקה.
כילד ריקאגו לא היה כל כך מקובל אך גם לא מנודה, הוא ניסה להיות נחמד לכולם אך זה לא תמיד הלך לו.
ריקאגו אהב לבקר את בת דודו אינו ותמיד התלהב מהמתקפות שהיא יודעת לעשות, ריקאגו מאוד אהב את המתקפות שרוב השבט שלו מתמחה בהן ותמיד רצה לדעת להשתמש בהן, פעם אחת הוא ביקש מאביו שילמד אותו להשתמש בטכניקת החלפת תודעה וגוף אך לא ממש הצליח, אביו אמר לו שינסה שוב כשיגדל וריקאגו הסכים, הוא רצה שברגע שיהפוך לגנין הוא ילמד להשתמש במתקפה הזאת ולהיות נינג'ה מוכשר.
ריקאגו עשה את מיטב יכולתו באקדמיה לנינג'ות והצליח להוציא ציונים גובהים וכך הגיע לשתים עשר התלמידים שהצליחו להפוך לגנינים והתחיל את מסעו כנינג'ה.
סטאטוסים:
חוזק- 2
זריזות- 3
צ'אקרה- 4
תבונה- 3
כריזמה- 2
התמחות: טכניקת החלפת תודעה וגוף.
הארות, הערות, בקשות, סמיילים: אני מקווה שזה בסדר שההתמחות שלי היא מהשבט הזה מפני שאני ממש רוצה להתמחות במתקפות של השבט.
-
כינוי בפורום: Sasuke Kun
שם במשחק: ריוג'ינקי קיריה.(משבט הריוג'ינקי).
תיאור: נער בעל שיער חום,עם משקפיים.מגן המצח שלו לא נמצא במצח, אלא כחגורה.לובש מכנסי חאקי ארוכים וחולצה קצרה עם סמל שבט הריוג'ינקי מאחורה.לובש גם כפפות-חצי חומות.
רקע: קיריה בא משבט הריוג'ינקי, והוא נולד לאבא ג'ונין ולאמא נינג'ה רפואית.כשקיריה היה קטן, הוא גילה שיש לו גקגנקאי מיוחד-צ'אקרת דרקון.בימיו באקדמית הנינג'ות,אבא שלו ראה שהוא לא ממש טוב בג'וטסויים בסיסיים, ולכן הראה לו טכניקה מיוחדת-זימון.קיריה למד במקביל ללימודי האקדמיה שלו את טכניקת הזימון והצליח לזמן את החיה המזוהה עם השבט שלו-דרקון.הדרקון שקיריה זימן, אבונארה, נהיה חברו הטוב ביותר והדרקון הבטיח שהוא ילמד את קיריה איך להיות סאנין דרקון ביום שהוא יסיים את לימודיו.קיריה השקיע שבועיים על לימודי סאנין הדרקון, שבעזרת טכניקה זו המשתמש והדרקון מותאמים במהלכיהם.קיריה ואבונארה היו כ"כ מתאימים, עד כדי כך שהיו יכולים לקרוא את המחשבות אחד של השני.עכשיו, קיריה יוצא להגשים את החלום שלו ולהיות ההוקאגה החזק מכולם, אפילו יותר מנארוטו אוזומאקי, ההוקאגה השביעי.
סטאטוסים:
חוזק- 2
זריזות- 3
צ'אקרה- 4
תבונה- 3
כריזמה- 2
התמחות: זימוני חיות(דרקונים),טבע אש.
הארות, הערות, בקשות, סמיילים:תיתן למנהיג שלך להירשם.ואם אפשר כנשק חרב המוליכה צ'אקרה.בנוסף,יש משהו לא בסדר ברקע שלך, שג'יראיה מת..
-
כינוי בפורום:mor15
שם במשחק:ריי טסוקי
תיאור:שיער שחור קוצני, עיניים לבנות וריקניות, גובה ממוצא לגילו(מטר חמישים) גוף חסון ושרירי, בעל חולצה שחורה ומכנס קצר ושחור גם כן.
רקע: אני זוכר זאת היטב, אז הייתי אותו ילד בכיין מכפר העלה, גייל היה המורה שלי, ובנוסף לכל אחי הגדול, הוא היה אחד מהג'ונינים הכי מוכשרים בכל הכפר והיה בין הראשונים שהצליח לשלב אלמנט כלשהו עם ג'וטסו.
אבל כפי שאמרתי, הוא היה, גייל יצא למשימה בכפר הערפל הנסתר לפני שנה ומאז הוא לעולם לא חזר, העדפתי לחשוב שהוא שכח ממני מאשר שהוא...אתם יודעים.
מאז אני לא אותו ילד בכיין, אני חזק, קר רוח, בודד, ומעדיף לא לסמוך על אף אחד מלבדי, אני ימצא את גיל יום אחד, אני מאמין שהוא עדיין חיי, איפה שהוא.
סטאטוסים:
חוזק- 3
זריזות- 2
צ'אקרה- 3
תבונה- 4
כריזמה- 2
התמחות:אדמה וברק
הארות, הערות, בקשות, סמיילים:להתקבל =] וגם ללמוד טכניקות די מגניבות D:
-
שלשתכם לא רשומים.
רונאל, אינו כבר מזמן נפטרה ואתה צריך לבחור התמחות מהרשימה.
אם לא קראת כבר אין משמעות לשם השבט, ככה שאין לך אפשרות לבחור יכולת שבטית.
עמית, אין משמעות לשם השבט, אתה לא צריך להסביר על השבט שלך בתור רקע.
מור, 'הנינג'ה הבלונדיני' כבר פוצץ את עצמו בקרב נגד סאסקה לפני שנים. אסור לכם
להזכיר את האקאטסוקי ברקע, כי אתם לא יודעים עליו ולא שמעתם עליו. תקראו שוב את
המשחק ותערכו. אתם נינג'ה בן 12 מכפר העלה שלא יצא ממנו יותר מפעם פעמיים בחיים שלו.
-
-
[QUOTE=mor15;1156215]ערכתי[/QUOTE]
קצת חפרת ברקע. אתה יכול לעשות לפי מה שכתוב? קצת על המשפחה שלך, המטרה החלום והאופי.
לא צריך לכתוב לי סיפור.אני אחזור על זה שוב: אתה נינג'ה בן 12 מכפר העלה, לא יצאת כמעט
בחיים שלך מהכפר. אין לך דאגות מיוחדות (אולי כן, אבל לא להגזים), ואתה לא למדת כמעט שום דבר
מחוץ לאקדמיה.
-
[QUOTE=Artist Ninja;1156204]שלשתכם לא רשומים.
רונאל, אינו כבר מזמן נפטרה ואתה צריך לבחור התמחות מהרשימה.
אם לא קראת כבר אין משמעות לשם השבט, ככה שאין לך אפשרות לבחור יכולת שבטית.
עמית, אין משמעות לשם השבט, אתה לא צריך להסביר על השבט שלך בתור רקע.
מור, 'הנינג'ה הבלונדיני' כבר פוצץ את עצמו בקרב נגד סאסקה לפני שנים. אסור לכם
להזכיר את האקאטסוקי ברקע, כי אתם לא יודעים עליו ולא שמעתם עליו. תקראו שוב את
המשחק ותערכו. אתם נינג'ה בן 12 מכפר העלה שלא יצא ממנו יותר מפעם פעמיים בחיים שלו.[/QUOTE]
ערכתי.סיפרתי קצת על המשפחה שלי, על החלום והשארתי את הקשר של קיריה עם אבונארה.
-
[QUOTE=Sasuke Kun;1156282]ערכתי.סיפרתי קצת על המשפחה שלי, על החלום והשארתי את הקשר של קיריה עם אבונארה.[/QUOTE]
לא אתה לא טוב. אם תקרא את הפסקה של התמחויות, תבין שאפשר לבחור [B]או[/B]
שני אלמנטים בסיסיים [B]או[/B] אלמנט מיוחד אחד [B]או[/B] מיומנות אחת.
בנוסף, אתה לא צריך לכתוב על השבט או על האימונים וכל מיני דברים כאלה.
תקרא את מה שכתבתי למור, תגובה מעליך.
-
[QUOTE=Artist Ninja;1156290]לא אתה לא טוב. אם תקרא את הפסקה של התמחויות, תבין שאפשר לבחור [B]או[/B]
שני אלמנטים בסיסיים [B]או[/B] אלמנט מיוחד אחד [B]או[/B] מיומנות אחת.
בנוסף, אתה לא צריך לכתוב על השבט או על האימונים וכל מיני דברים כאלה.
תקרא את מה שכתבתי למור, תגובה מעליך.[/QUOTE]
עזוב אני כבר לא ארשם..
-
[quote=Artist Ninja;1156278]קצת חפרת ברקע. אתה יכול לעשות לפי מה שכתוב? קצת על המשפחה שלך, המטרה החלום והאופי.
לא צריך לכתוב לי סיפור.אני אחזור על זה שוב: אתה נינג'ה בן 12 מכפר העלה, לא יצאת כמעט
בחיים שלך מהכפר. אין לך דאגות מיוחדות (אולי כן, אבל לא להגזים), ואתה לא למדת כמעט שום דבר
מחוץ לאקדמיה.[/quote]
בנאדם ותר לי על זה ישבתי הרבה על הרקע חפירות בדברים כאלה זה הקטע של רקע וזה טוב ברקע לא ככה XP?