ברקת שיחקתי בזה כמה דקות והשעמתי
FireRed/GreenLeaf לא נראה לי שמתישהו שיחקתי בזה אז היה נחמד לשחק במשחק שאף פעם לא שיחקתי בו
Printable View
ברקת שיחקתי בזה כמה דקות והשעמתי
FireRed/GreenLeaf לא נראה לי שמתישהו שיחקתי בזה אז היה נחמד לשחק במשחק שאף פעם לא שיחקתי בו
עדיף משחק שלא בdesamume כי יש כאלה שלא יכולים להשתמש בזה עדיף אדום אש או ברקת(אני מעדיף אדום אש)
אני ממש רוצה קריסטל בגלל סיבה פשוטה, אני אף פעם לא שיחקתי במשחק הזה בגלל שלא הייתה לי סבלנות וגם אני חושב לעצמי שאם כבר אני משקיע במשחק פוקימון אז זה יהיה במשחקים שיש לי בds....
וגם זה ממש מגרה הגרפיקה הנוסטלגית הזאת..:)
שחור ולבן גמרתי 4 פעמים (2 עם חברים שעזרתי להם),ברקת-אחלה אפשרות והעלילה יפה מאוד,הייתי רוצה לב זהב או נשמת כסף אבל זה עושה לי תקלות ולעוד כמה אני בטוח,אז אני מעדיף בפלטינה...
בנתיים המשחקים שנבחרו הם Hg/ss.
ההצבעה תיסגר היום ב12 בלילה...
ואז נתחיל לשחק?
לא...
צריך לבחור יום שיהיה נוח,לפרסם את הטורניר כדי שכל מי שרוצה להירשם יוכל...
אני גם אפתח נושא עם הסבר יותר מפורט בקשר לטורניר.
מצד אחד, לא שיחקתי עדיין בפלטינום, מצד שני, שחור עובד לי מצוין, מצד שלישי, נשמת כסף קצת איטי.
פלטינום יהיה נחמד.
לב זהב\נשמת כסף במחשב? זה קצת בעייתי לא? עדיף כבר משחקים אחרים
אם זה לב זהב או נשמת כסף אני לא נרשם אני לא אוהב את המשחקים האלה סליחה
אני מת לשחק בלב זהב זה המשחק היחידי שלא סיימתי!! ואיך תעשו את התחרות אם זה המשחק הזה? זה ייתקע למלא אנשים,אם יש לך הורדה תקינה אז תביא.. אם לא אני מעדיף בברקת או בפלטינה...
[QUOTE=barhindi161;1167246]אני מת לשחק בלב זהב זה המשחק היחידי שלא סיימתי!! ואיך תעשו את התחרות אם זה המשחק הזה? זה ייתקע למלא אנשים,אם יש לך הורדה תקינה אז תביא.. אם לא אני מעדיף בברקת או בפלטינה...[/QUOTE]
אין כזה דבר הורדה לא תקינה זה האימולטור אתה רוצה לשחק בלי תקיעות תשחק בדי אס
Fire red Leaf Green
כי תכלס הכי עדיף,וגם הכי נורמלי מבין כולם.
[SIZE=2][COLOR=Black][U][I][B]אני בעד ירוק עלה/אדום אש, מהסיבות הפשוטות והטובות הללו:[/B][/I][/U][/COLOR][/SIZE]
[LIST][*] מעניין מבחינת עלילה.[*] ארוך מספיק.[*] גרפיקה סבירה.[*] אפשר להשתמש במחשב בכפתור הרווח כדי להריץ דברים מעצבנים כמו הליכה במערות וכאלה בצורה מהירה ויעילה![*] אין יותר נוסטלגיה מהדור הראשון.[*] כל אחד יכול להוריד ולתפעל.[/LIST]
ברגע שהשוויון ישבר הנושא יינעל.