שחכת מהגרהד קניון,נווה שאנן..יש שמה מקדונלס,ארומה,פיצריה,עוד אחת אממ... יש עוד וגם יש שמה כרטיס שקוראים לו :מגניב.בכל פעם שאתה בא שלמה אז אתה מקבל הפתעה מגניבה(במודיעין)(אך ורק לילדים...)
Printable View
שחכת מהגרהד קניון,נווה שאנן..יש שמה מקדונלס,ארומה,פיצריה,עוד אחת אממ... יש עוד וגם יש שמה כרטיס שקוראים לו :מגניב.בכל פעם שאתה בא שלמה אז אתה מקבל הפתעה מגניבה(במודיעין)(אך ורק לילדים...)
[QUOTE=פולחן השד;1167252]שחכת מהגרהד קניון,נווה שאנן..יש שמה מקדונלס,ארומה,פיצריה,עוד אחת אממ... יש עוד וגם יש שמה כרטיס שקוראים לו :מגניב.בכל פעם שאתה בא שלמה אז אתה מקבל הפתעה מגניבה(במודיעין)(אך ורק לילדים...)[/QUOTE]
לא שכחתי, וואלה שכחו זה סיקור מוואלה:nose_pick:
מה עם אשדוד? ^_^
יש שם גם מסעדות, גם החלקה על הקרח וגם ערסים! ^_^
יש עוד מקומות שוואלה שכחו, אבל גם אלו שהם לא שכחו די טובים ^_^
אתה כולה העתקת מוואלה...
אבל סחתיין על ההשקעה
[QUOTE=~!~Judas~!~;1167321]אתה כולה העתקת מוואלה...
אבל סחתיין על ההשקעה[/QUOTE]
אני בספק אם פרסמת סיקור כזה כשהיית מנהל, מה רצית שאכתוב סיקור בעצמי?! בכל מקרה תודה :wink:
[QUOTE=white_angel;1167328]אני בספק אם פרסמת סיקור כזה כשהיית מנהל, מה רצית שאכתוב סיקור בעצמי?! בכל מקרה תודה :wink:[/QUOTE]
תראה זה פורום למתכונים, לא לסיקורים.
ואם כן סיקורים אז על מאכלים או חפצים אשר קשורים למאכלים.
[QUOTE=~!~Judas~!~;1167586]תראה זה פורום למתכונים, לא לסיקורים.
ואם כן סיקורים אז על מאכלים או חפצים אשר קשורים למאכלים.[/QUOTE]
קודם כל זה גם לסיקורים ואם מפרסמים סיקורים זה עוד יותר טוב בשביל הפורום, דבר שני זה סיקור על ג'אנק פוד (אוכל) כמו איזה סיקור זה נראה לך?!
[QUOTE=white_angel;1167625]קודם כל זה גם לסיקורים ואם מפרסמים סיקורים זה עוד יותר טוב בשביל הפורום, דבר שני זה סיקור על ג'אנק פוד (אוכל) כמו איזה סיקור זה נראה לך?![/QUOTE]
אני רק הסברתי לך...
ואני יודע מה זה ג'אנק פוד... אני לא מטומטם.
[QUOTE=~!~Judas~!~;1167629]אני רק הסברתי לך...
ואני יודע מה זה ג'אנק פוד... אני לא מטומטם.[/QUOTE]
אוקיי... אז מה היתה הנקודה שלך בתגובה הקודמת?, אף אחד לא אמר שאתה מטומטם:peee: