[QUOTE=יאיר לפיד מלך;1170527][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=BjJORx8xnnA&ob=av2n[/YOUTUBE][/QUOTE]
זה חידוש לשיר ישן של גיטריסט אחר. הבאתי את see the light בכוונה כי זה השיר שהוא כתב שהכי הצליח.
Printable View
[QUOTE=יאיר לפיד מלך;1170527][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=BjJORx8xnnA&ob=av2n[/YOUTUBE][/QUOTE]
זה חידוש לשיר ישן של גיטריסט אחר. הבאתי את see the light בכוונה כי זה השיר שהוא כתב שהכי הצליח.
[QUOTE=KillerBee;1170524]ליאור אתה לא תגיב יותר היום?[/QUOTE]
לא מגב יותר
מסכן האיש הזה...
[QUOTE=CrashRide;1170529]זה חידוש לשיר ישן של גיטריסט אחר. הבאתי את see the light בכוונה כי זה השיר שהוא כתב שהכי הצליח.[/QUOTE]
כן, אני יודע שזה קאבר, במקור זה שיר של הביטלס שנכתב על ידי ג'ורג' האריסון (וגם אריק קלפטון השתתף בו), אני פשוט מת על הקאבר הזה P:
הנו"ד הקודם היה מקום 4 בנו"דים הכי גדולים אי פעם!
הראשון היה 432 חחחח
[quote=יאיר לפיד מלך;1170534]כן, אני יודע שזה קאבר, במקור זה שיר של הביטלס שנכתב על ידי ג'ורג' האריסון (וגם אריק קלפטון השתתף בו), אני פשוט מת על הקאבר הזה P:[/quote]
כן, אני יודע. ואתה בטוח שג'ורג' הריסון כתב אותו? אני הייתי בטוח שפול מקרטני כתב :)
וואלה לא שמתי לב איזה נו''ד אלון גידל לו
[QUOTE=Pooh;1170535]הנו"ד הקודם היה מקום 4 בנו"דים הכי גדולים אי פעם!
הראשון היה 432 חחחח[/QUOTE]
הראשון והשני מלאים בבאגים
[QUOTE=CrashRide;1170540]כן, אני יודע. ואתה בטוח שג'ורג' הריסון כתב אותו? אני הייתי בטוח שפול מקרטני כתב :)[/QUOTE]
נופ, האריסון.
"While My Guitar Gently Weeps (כשהגיטרה שלי בוכה חרישית) הוא שיר של הביטלס, שנכתב והולחן על ידי ג'ורג' האריסון. "
למי אכפת בכלל ממקרטני? הוא היה בסיסט
[QUOTE=יאיר לפיד מלך;1170543]נופ, האריסון.
"While My Guitar Gently Weeps (כשהגיטרה שלי בוכה חרישית) הוא שיר של הביטלס, שנכתב והולחן על ידי ג'ורג' האריסון. "
למי אכפת בכלל ממקרטני? הוא היה בסיסט[/QUOTE]
אז מה? גם אני בסיסט, ומתופף, וגיטריסט :)
הגבתי באתגר
אולי אני אלך עוד מעט
[QUOTE=CrashRide;1170545]אז מה? גם אני בסיסט, ומתופף, וגיטריסט :)[/QUOTE]
לאף אחד לא אכפת מבסיסטים, גם ככה לא שומעים אותם
[quote=BlackGroudon;1170541]וואלה לא שמתי לב איזה נו''ד אלון גידל לו[/quote]
הוא לא גידל ממש את הנו"ד נפל לא במקקרא שכל הספאמרים הגדולים היו מחוברים!
ליאור, תומר, דוריגון מן, נל, בויזל.... כל אלה פלוס 4 משתמשים שהם נודיסטים מתחילים (כמוני)
יצר נו"ד עצום, מתמטיקה פשוטה חברים. :)
[SIZE=4][B]
[U]דרך אגב:[/U][SIZE=3] ההההייייי!!![/SIZE][/B][/SIZE]
[quote=יאיר לפיד מלך;1170552]לאף אחד לא אכפת מבסיסטים, גם ככה לא שומעים אותם[/quote]
תעשה לי טובה, באותה מידה אפשר להגיד שגם לא שומעים את התופים...