אצלי אני ידעתי שהיא הולכת למות... הלכו להמית אותה, אני הסתכלתי לה בעיניים ופשוט לא יכולתי לעצור את עצמי מהבכי הכלבה הזאת הייתה שומרת עליי, היא הייתה כל לילה יושבת בכניסה של החדר שלי ומסתכלת שלא ייכנסו או שלא ייגעו בי או משהו...
Printable View
אצלי אני ידעתי שהיא הולכת למות... הלכו להמית אותה, אני הסתכלתי לה בעיניים ופשוט לא יכולתי לעצור את עצמי מהבכי הכלבה הזאת הייתה שומרת עליי, היא הייתה כל לילה יושבת בכניסה של החדר שלי ומסתכלת שלא ייכנסו או שלא ייגעו בי או משהו...
אולי זה ישמע לכם מטומטם אבל החיה הראשונה שלי הייתה לפני שנה בערך זה היה דג..
ובאמת חיה ראשונה ונקשרתי אליו וכל זה...
אחרי כמה חודשים (שזה הרבה בשביל קוי (סוג הדג)) חזרתי מבית ספר וראיתי באקוורים שהוא די חלש...
לאט לאט זה היה יותר ויותר ובסוף התעוררתי בבוקר יום אחד והוא שכב מת...
למרות שזה דג זה עדיין בעל חיים ועדיין צורה קיימת ועדיין אפשר להיקשר אליו...
אז ברצינות עם דג בואו נגדיר את זה.. היחסים לא כל כך הדדיים...
ועם כלב אז עוד יותר קשה אם עם דג זה קורה...
ומי שיתחיל לצחוק או לכתוב "זה סתם דג" אז תפסיקו.. אוקי? זאת החיה הראשונה שלי שאני כבר מתחנן לאמא משהייתי קטן... ומי שאי פעם הייתה לו חיה כלשהי אז הוא יודע מה זה מרגיש חיה ראשונה...
עכשיו יש לי חתולה.. מאפינס! =) היא באמת ממש חמודה ובואו נשווה.. למה נקשרים יותר? חתול? או דג?
אבל אני לא אוהב אותה ממש כמו הדג שלי...
[quote=KillerBee;1174597]אבל אחי בן כמה הוא היה?[/quote]
צעיר, רק בן 4.
[quote=Druddigon man;1174599]מסכן, משתתף בצערך.. ]=
קודק מת? זה נוראי...
אתם עושים לו הלוויה?[/quote]
לא, זה היה בבוקר והיינו חייבים ללכת.
[quote=KillerBee;1174603]אצלי אני ידעתי שהיא הולכת למות... הלכו להמית אותה, אני הסתכלתי לה בעיניים ופשוט לא יכולתי לעצור את עצמי מהבכי הכלבה הזאת הייתה שומרת עליי, היא הייתה כל לילה יושבת בכניסה של החדר שלי ומסתכלת שלא ייכנסו או שלא ייגעו בי או משהו...[/quote]
באמת עצוב..
[quote=Carstly;1174626]אולי זה ישמע לכם מטומטם אבל החיה הראשונה שלי הייתה לפני שנה בערך זה היה דג..
ובאמת חיה ראשונה ונקשרתי אליו וכל זה...
אחרי כמה חודשים (שזה הרבה בשביל קוי (סוג הדג)) חזרתי מבית ספר וראיתי באקוורים שהוא די חלש...
לאט לאט זה היה יותר ויותר ובסוף התעוררתי בבוקר יום אחד והוא שכב מת...
למרות שזה דג זה עדיין בעל חיים ועדיין צורה קיימת ועדיין אפשר להיקשר אליו...
אז ברצינות עם דג בואו נגדיר את זה.. היחסים לא כל כך הדדיים...
ועם כלב אז עוד יותר קשה אם עם דג זה קורה...
ומי שיתחיל לצחוק או לכתוב "זה סתם דג" אז תפסיקו.. אוקי? זאת החיה הראשונה שלי שאני כבר מתחנן לאמא משהייתי קטן... ומי שאי פעם הייתה לו חיה כלשהי אז הוא יודע מה זה מרגיש חיה ראשונה...
עכשיו יש לי חתולה.. מאפינס! =) היא באמת ממש חמודה ובואו נשווה.. למה נקשרים יותר? חתול? או דג?
אבל אני לא אוהב אותה ממש כמו הדג שלי...[/quote]
לי היו בחיים, ארנבות, אוגרים, שרקן, דגים, שני כלבים.
ארבנות ברחו, שרקן נפל מידיים ומת, אוגר מת מנצורת [החציר הזה], אוגר מת מעוד משהו, דגים מתו מיותר מיד מזון, עוד דגים מתו מכל מיני דברים, כלב נשאר אצל דוד שלי עד עכשיו כי הוא גדול מדי לחצר שלי, ועוד כלב מת :(
סיפורים עצובים.
הא הא... :(
משתתף בצערך =[ :(
טנקס גלעד.
[QUOTE=ZiGzAg;1174819]טנקס גלעד.[/QUOTE]
מסכן הכלב שלך יש לדודים שלי כלבה בת 13 והיא לא מתה עוד
[quote=BlackGroudon;1174824]מסכן הכלב שלך יש לדודים שלי כלבה בת 13 והיא לא מתה עוד[/quote]
כן, באמת חבל.
היום אני הולך לדוד שלי, יש לו משק, שני חמורים, שלושה כלבים, חזירה בקרוב ועוד משהו אם אני לא טועה.
אמא שלי אמרה לי שזה יעודד אותי, טכנית, הביקור שם היה אמור להיות קבוע להיום ממזמן, אני הולך לשם לכמה ימים.
בכל מקרה, העניין הוא שאני מקווה לא להתבאס שם.
נ.ב.
אל תקראו לי קודק, אתם יודעים שקוראים לי אלון :(
אלון אני חשבתי שאני לא אאמץ כלב יותר כי אני לא אוכל ככה להחליף את הכלבה שלי אבל בסוף גיליתי שזה מאוד עוזר, למרות שהכלבה עכשיו לא משתווה לקודמת אני אוהב אותה מאוד... אני מציע לך לאמץ כלב חדש! תאמץ מעמותות שם זה בחינם וגם אתה מציל חיים של כלב, הכלבה שאני אימצתי (לא אימצתי מעמותה ממש אלה מאס.או.אס חיות שאנשים שם באים עם החיה שלהם) הייתה זרוקה ברחוב, התעללו בה, הכו אותה והיא לא בטחה בבני אדם אבל עכשיו היא שונה לגמריי ואנחנו ממש שינינו אותה...
[quote=ZiGzAg;1174557]היום בבוקר, הייתי צריך ללכת עם סבא סבתא ואמא שלי לירושלים,ואני חיכיתי בחוץ שסבא וסבתא שלי יבואו.
אני יוצא ומשתעמם, אני קורא לכלב שלי והוא לא בא.
אני רואה שהרצוע שלו נמשכת לאזור שבו הוא אוהב לנוח, אני מתקרב ורואה אותו שוכב.
אני קורא לו והוא לא זז.
אני רואה שהניבים שלו בחוץ והעיניים עצומות, אני מסתכל ומתחיל להעלות חשדות.
אמא שלי באה והצבעתי עליו, וגם היא חשב ככה.
הכלב שלי, כפי שאתם יודעים, "קודאק" מת, כנראה מהקשת נחש/עקרב מכיוון שהיו לו תנאים טובים.
זה ממש עצוב בשבילי, אני לא יודע מה לעשות.
טוב, הרגשתי צורך עז לספר לכם.
[B]אני דורש לא להעביר לפורום ירוק, כי זה יותר עניין אישי מאשר "ירוק".[/B]
טוב אז, תודה מי שקרא/הגיב.[/quote]
משתתף בצערך. :(
תודה איתי.
[quote=KillerBee;1175128]אלון אני חשבתי שאני לא אאמץ כלב יותר כי אני לא אוכל ככה להחליף את הכלבה שלי אבל בסוף גיליתי שזה מאוד עוזר, למרות שהכלבה עכשיו לא משתווה לקודמת אני אוהב אותה מאוד... אני מציע לך לאמץ כלב חדש! תאמץ מעמותות שם זה בחינם וגם אתה מציל חיים של כלב, הכלבה שאני אימצתי (לא אימצתי מעמותה ממש אלה מאס.או.אס חיות שאנשים שם באים עם החיה שלהם) הייתה זרוקה ברחוב, התעללו בה, הכו אותה והיא לא בטחה בבני אדם אבל עכשיו היא שונה לגמריי ואנחנו ממש שינינו אותה...[/quote]
אני חשבתי גם ככה, שאין תחליף לקודאק, ולכן חשבתי שאני ל אאמץ יותר.
אני אחשוב על מה שאתה אומר,
תודה רבה לוקאס :)
וואי ממש מצטער על קודאק.
החיה הראשונה שלי הייתה אוגרת. מה זה נקשרתי עליה אבל היא מתה מגידול. כמה בכיתי. עשיתי לה אפילו הלוויה וקברתי אותה.
היו לי דים שמתו בכל מיני דרכים (אחד אפילו התאבד בקפיצה מהאקווריום)
היו אנרבים וברווזים שנאכלו על ידי שועלים כנראה. ואפילו היו לי צ'ינצ'ילה ואיגאונה אבל אני לא זוכר מה קרה להם...
היו לי שני כלבים שמתו זה ממש עצוב שכלב מת אני ממש מצטער.
כרגע יש לי חתול,כלב,לטאה,שני תוכים ואוגר.
אבל אני יודע שכנראה האוגר ימות בקרוב כי הוא אצלנו בערך שנה והאוגרת שלי מתה אחרי שנתיים אבל היא היתה אחת חזקה.
[quote=scizor-x;1176736]וואי ממש מצטער על קודאק.
החיה הראשונה שלי הייתה אוגרת. מה זה נקשרתי עליה אבל היא מתה מגידול. כמה בכיתי. עשיתי לה אפילו הלוויה וקברתי אותה.
היו לי דים שמתו בכל מיני דרכים (אחד אפילו התאבד בקפיצה מהאקווריום)
היו אנרבים וברווזים שנאכלו על ידי שועלים כנראה. ואפילו היו לי צ'ינצ'ילה ואיגאונה אבל אני לא זוכר מה קרה להם...
היו לי שני כלבים שמתו זה ממש עצוב שכלב מת אני ממש מצטער.
כרגע יש לי חתול,כלב,לטאה,שני תוכים ואוגר.
אבל אני יודע שכנראה האוגר ימות בקרוב כי הוא אצלנו בערך שנה והאוגרת שלי מתה אחרי שנתיים אבל היא היתה אחת חזקה.[/quote]
וואו היו לך הרבה חיות, תודה, ומצטער בשבילך.
זה קרה לפני הרבה זמן
שלא תדע עוד צער...
כלבים הם ממש חברים טובים, קשה לאבד אותם.
זה כמו שחבר שלך ימות(ואני יודע את ההרגשה).