אני יודע שהדוב חלש... בגלל זה בחרתעי את זה... (עזוב סיבות אישיות)
אוף...
Printable View
אני יודע שהדוב חלש... בגלל זה בחרתעי את זה... (עזוב סיבות אישיות)
אוף...
טוב אז לא משנה אין לי כוח לכתוב רקע מחדש.. וכל שאר המקצועות מעפנים
טוב,קילרבי פרש.
טוב החלטתי החלטה.
carstly אתה על תקופת ניסיון אם לא תשקיע בתגובות אתה עף.
התחלה עוד שעה-שעתיים פשוט אין לי כוח עכשיו.
טוב
אדון יסודות אדמה.
כינוי בפורום:danger
שם במשחק:גיא
גזע:איש זאב
תמונה\תיאור מראה:שיער שחור,נמוך,עיינים ירוקות
מקצוע:אדון חיות
כוחות:זימון חיה, הפיכה לחיה, פסיבי ומשחקי , פראיות החיה.
ציוד: רובה קשת,5 מחסניות קליעים לרובה קשת (10 קליעים באחת)שריון עור,חבל,ערכת טיפול חיות,צור ופלדה (משפשפים אותם זה בזה בישביל יצור אש),נאד מים,מנת מזון
רקע:- - - - -
הערות\הארות\שניצל\כרמל\שוקולד מה עדיף?:
אין מקום...
[b][u][size="3"]התחלה לכולם[/size][/u][/b]
אתם מתעוררים בבית כלא. אתם לא יודעים איך או למה אתם שם. אתם לא זוכרים שום דבר ממה שקרה אתמול,אך אתם זוכרים שהוא היה יום חשוב. אתם רואים שאתם פצועים בכל הגוף,אבל למה,אתם לא יודעים. אתם כבולים בשרשראות לקיר ותלוים באויר ,מסתכלים על השלדים למטה,גורל דומה צפוי לכם,אם לא תעשו משהו מהר.
~~~~~~~~~~~~
סורי ההתחלה קצרה אני ממהר
[quote=scizor-x;1181192][B][U][SIZE=3]התחלה לכולם[/SIZE][/U][/B]
אתם מתעוררים בבית כלא. אתם לא יודעים איך או למה אתם שם. אתם לא זוכרים שום דבר ממה שקרה אתמול,אך אתם זוכרים שהוא היה יום חשוב. אתם רואים שאתם פצועים בכל הגוף,אבל למה,אתם לא יודעים. אתם כבולים בשרשראות לקיר ותלוים באויר ,מסתכלים על השלדים למטה,גורל דומה צפוי לכם,אם לא תעשו משהו מהר.
~~~~~~~~~~~~
סורי ההתחלה קצרה אני ממהר[/quote]
'אני לא מתכוון להשאר כאן' אחשוב ואשתמש בכוח זימון החיה לזימון דוב, ואורה לו לשבור את השרשראות.
[quote]התחלה לכולם
[/quote]
"אני לא יודע למה אני פה אבל אני חייב לצאת מפה!"
אומר ארק אש על שהשלשלאות ועל האזיקים לאחר מכן אכין חרב אדמה ואחתוך את השלשלאלות איתה אחזק את זה עם רעידת אדמה כדי לדעת בוואדות שאתשחרר
[QUOTE=scizor-x;1181192][b][u][size="3"]התחלה לכולם[/size][/u][/b]
~~~~~~~~~~~~
סורי ההתחלה קצרה אני ממהר[/QUOTE]
אני הופך לעכברוש ובורח מהתא...
[quote=scizor-x;1181192][B][U][SIZE=3]התחלה לכולם[/SIZE][/U][/B]
~~~~~~~~~~~~
סורי ההתחלה קצרה אני ממהר[/quote]
~מתעורר~
"ממ?"
"כבר בוקר?" ~אומר בישנוניות~
"רגע.... איפה אני??" ~שואל בפאניקה~
~מנסה להשתחרר~
"אוף.."
"אוי.."
~מסתכל למטה~
"אוי לא..."
[I][B]איך הגעתי לכאן??[/B][/I]
~מנסה להיזכר~
"אוף!"
"איך אני אשתחרר מכאן?"
"רגע אחד.."
~הופך לעכבר כדי להשתחרר~
~הופך לעכבר בגודל אמיתי~
"אוף..."
"יופי! עכשיו אני גם מדבר לעצמי!"
"היי אבל.."
~הופך לגורילה~
~מנפץ את השרשראות~
~הופך שוב לעצמי~
"אוו.. זה כואב.."
"הממ.. אה!"
~הופך לארנב (קל לרפא ארנב) ומרפא את עצמי עם הערכה לטיפול בחיות~
~הופך שוב לגורילה ומנסה לעקם את הסורגים~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
נה.. בהתחלה אני משקיע ואז זה מפסיק מתישהו...