-
[QUOTE=SnoopyDisco;1185173]אווף המשחק הזה לא עובד לי ויש לי את כל הדברים הדרושים!!
דניאל-הוא לא קילל.
שקד-אל תגיב לדבריו בהעלבות.[/QUOTE]
לא העלבתי אף אחד,
הוא אולי חושב ככה אבל זה לא נכון ><
"אתה עילג או משהו" זה כמו סגנון דיבור, לא נימוסי במיוחד אבל זה לא כדי להעליב..
-
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1185176]לא העלבתי אף אחד,
הוא אולי חושב ככה אבל זה לא נכון ><
"אתה עילג או משהו" זה כמו סגנון דיבור, לא נימוסי במיוחד אבל זה לא כדי להעליב..[/QUOTE]
טוב.
מעכשוי לא מדברים על זה פה יותר(על המקרה) או שאני אנעל את הנושא.
-
[QUOTE=SnoopyDisco;1185173]אווף המשחק הזה לא עובד לי ויש לי את כל הדברים הדרושים!!
דניאל-הוא לא קילל.
שקד-אל תגיב לדבריו בהעלבות.[/QUOTE]
תנסה דרך גוגל כרום..., וגם לי קורה שהמשחק קורס זה קורה לכולם
-
אני משחק בו בפיירפוקס מדי פעם ולא קורה כלום, אני על הרזולוציה הכי גבוהה שהוא מסוגל והדבר הכי נורא שקורה לי זו תקיעה פעם בשבוע O:
-
יש לי בעיה גדולה בזה,כול פעם שאני פותח את התיק או חנות ומעביר משוה זה נתקע..
-
גם באקספלור זה לא עובד, חרא של משחק קיצור, המחשב שלי עלה 9 אלף שקל קניתי אותי לפני חודשיים זה לא הגיוני שמחשב כזה לא יריץ משחק רשת מפגר
-
[QUOTE=Rest_In_Peace;1185228]גם באקספלור זה לא עובד, חרא של משחק קיצור, המחשב שלי עלה 9 אלף שקל קניתי אותי לפני חודשיים זה לא הגיוני שמחשב כזה לא יריץ משחק רשת מפגר[/QUOTE]
לי לא היה אם זה בעיה אפילו במיני לפטופ...
למרות שאני משחק במחשב חזק
-
[QUOTE=Rest_In_Peace;1185228]גם באקספלור זה לא עובד, חרא של משחק קיצור, המחשב שלי עלה 9 אלף שקל קניתי אותי לפני חודשיים זה לא הגיוני שמחשב כזה לא יריץ משחק רשת מפגר[/QUOTE]
אז האינטרנט שלך מטומטם, זאת הסיבה היחידה ><
-
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1185232]אז האינטרנט שלך מטומטם, זאת הסיבה היחידה ><[/QUOTE]
100% צודק, זה מאוד תלוי באינטרנט..., לי יש אינטרנט מהיר והמשחק עובד טוב..
ד"א תזרימו את השמות שלכם בשביל ה"דף קשר"
-
יש לי רעיון, מי שעובד לו שיכתוב, נוכל להתחיל דמויות חדשות, זה יותר כיף יחד ואם אני לא טועה צ'אט אז נדבר שם או במסן O:
-
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1185236]יש לי רעיון, מי שעובד לו שיכתוב, נוכל להתחיל דמויות חדשות, זה יותר כיף יחד ואם אני לא טועה צ'אט אז נדבר שם או במסן O:[/QUOTE]
התחלתי אחד חדש אתמול...
-
-
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1185240]עברת כבר לעבר?[/QUOTE]
אני בעיר הראשונה... עברתי את האקדמיה
-
סבבה, זה די מוקדם, אני אפתח אחד חדש
-
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1185243]סבבה, זה די מוקדם, אני אפתח אחד חדש[/QUOTE]
לפי מה שזכור לי לא היה פעם אקדמיה...