-
[quote=נדודי שינה;1188386]אבל למה שתציג שירים שאחרים מציעים שאולי אתה בכלל לא מכיר? אם אני אציג שירים בטוח אבחר כאלה שיש לי מה לומר עליהם - כאלה שיש להם ערך סנטימנטלי עבורי. אנלא יודע אם אני אוכל לכתוב על כל שיר ממש מגילה שלמה, כי קשה לי להביע בכתב את מה שאני מרגיש כשאני שומע שיר זה או אחר, אבל אני מוכן לנסות.[/quote]
רוב מה שאנשים פה שומעים אני מכיר טוב, למשל איירון מיידן או גרין דיי,בגלל זה גם ביקשתי שיהיו באנגלית ועברית,כי אני מכיר את להקות הרוק שאנשים שומעים פה באנגלית ועברית.
-
[quote=Machine X;1188388]רוב מה שאנשים פה שומעים אני מכיר טוב, למשל איירון מיידן או גרין דיי,בגלל זה גם ביקשתי שיהיו באנגלית ועברית,כי אני מכיר את להקות הרוק שאנשים שומעים פה באנגלית ועברית.[/quote]
טוב, עוד לא נתקלת בהצעות לשירים שלי. הלהקות והאומנים שאני מקשיב להם פחות מוכרים, בייחוד בקרב הנוער... אני מעוניין שהחבר'ה כאן ייחשפו למוסיקה שאני אוהב, כי אני מאמין בה בכל ליבי כמובן, ומאמין שהיא הדבר האמיתי. בעיקרון אין לי בעיה שאתה תכתוב, אבל ככה יש יותר שיתוף שלנו.
-
[quote=נדודי שינה;1188391]טוב, עוד לא נתקלת בהצעות לשירים שלי. הלהקות והאומנים שאני מקשיב להם פחות מוכרים, בייחוד בקרב הנוער... אני מעוניין שהחבר'ה כאן ייחשפו למוסיקה שאני אוהב, כי אני מאמין בה בכל ליבי כמובן, ומאמין שהיא הדבר האמיתי. בעיקרון אין לי בעיה שאתה תכתוב, אבל ככה יש יותר שיתוף שלנו.[/quote]
תתפלא,אני מכיר הרבה אומנים...
-
אחלה. אז הנה שני שירים שעלו לי לראש כרגע:
Bigger than us - White Lies
ואחד בעברית
לפעמים אני מאושר - עמיר לב
-
[QUOTE=נדודי שינה;1188395]אחלה. אז הנה שני שירים שעלו לי לראש כרגע:
Bigger than us - White Lies
ואחד בעברית
לפעמים אני מאושר - עמיר לב[/QUOTE]
מכיר את שניהם,שירים טובים מאוד שאני גם שומע לפעמים.
טוב,נראה לי שהולכת להיות לנו שבת של רוק :)
-
נראה לי מתאים [URL]http://www.youtube.com/watch?v=jwBzU4xdmnI[/URL]
-
אוקיי,ההצעות נרשמו. חלק מהן יופיעו בשבת הבאה,כי אני גאה להכריז שאת הפעם הזאת אני מקדיש לרוק!