מה אלה הלוגיה שמשולב עם משהו עשב, ומה השילוב עשב שלידו?
Printable View
מה אלה הלוגיה שמשולב עם משהו עשב, ומה השילוב עשב שלידו?
[quote=RabbiKingler;1193853]מה אלה הלוגיה שמשולב עם משהו עשב, ומה השילוב עשב שלידו?[/quote]
לוגיה+ריקואזה.
ראשירם+סרפריור.
יצא ממש טואוב!!!
ואני לא עונה על השאלות כי אני יודע שכל התשובות שלי יהיו "אני לא יכול להחליט" כי כולם ממש טובים!!
[quote=buizel שולט;1193872]יצא ממש טואוב!!!
ואני לא עונה על השאלות כי אני יודע שכל התשובות שלי יהיו "אני לא יכול להחליט" כי כולם ממש טובים!![/quote]
אבל יש מישהו שממש ממש אהבת?
שלקח לך ממש את תשומת הלב?
1. איזה פוקימון יצא הכי טוב?צאריזארד(המלך!!)ולאפרס
2. איזו שישיה הייתם מרכיבים מפה? (רק לפי התמונות)אין לי כוח
3. איזה פוקימון לעולם לא הייתם לוקחים?ביברל ופלוטזל מצטער נראה זועה
4. ציון כללי על כל השילובים1000/10
(_אלף מתוך עשר)
[quote=anubis;1198232]1. איזה פוקימון יצא הכי טוב?צאריזארד(המלך!!)ולאפרס
2. איזו שישיה הייתם מרכיבים מפה? (רק לפי התמונות)אין לי כוח
3. איזה פוקימון לעולם לא הייתם לוקחים?ביברל ופלוטזל מצטער נראה זועה
4. ציון כללי על כל השילובים1000/10
(_אלף מתוך עשר)[/quote]
תודה רבה..
מה אתה ממליץ לתקן בביבארל ופלוטזל?
[quote=Light Storm;1191701][SIZE=2][COLOR=black][B]מה דעתכם? :)[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=2][COLOR=black][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/mwynmim5jjcm.bmp[/IMG][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=black]עכשיו יש לי כמה שאלות:[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=black]1. איזה פוקימון יצא הכי טוב?[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=black]2. איזו שישיה הייתם מרכיבים מפה? (רק לפי התמונות)[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=black]3. איזה פוקימון לעולם לא הייתם לוקחים?[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=black]4. ציון כללי על כל השילובים[/COLOR][/SIZE][/B]
[B]*אני רוצה להזכיר שיהיו שילובים שאכן די גרועים, מכיוון שזה היה בתחילת דרכי*[/B]
[B]*יש כאן גם שילובים משולשים*[/B][/quote]
1. לדעתי, צ'אריזרד ודרקראי, היפאודון וטורטרה, קווליבה והמפותח של זיגזגון, טיירוג ווינגול, ריידון ונידוקינג ועוד הרבה!
2. לוקאריו וגירטינה, צ'אריזרד ודרקראי, גלייד וספטייל, ריידון ונידוקינג, מגנזון וטרטוויג, וולרין וארקניין.
3. שאלה קשה, אבל אני מניח שאת השילוב הלא מובן של דודריו עם פוקימון שלא זיהיתי.
4. ציון כללי על כל השילובים 9.5.
ואולי תנסה לשלב את השניים האהובים עליי: לוקאריו וצ'אריזרד.
[QUOTE=Light Storm;1198454]תודה רבה..
מה אתה ממליץ לתקן בביבארל ופלוטזל?[/QUOTE]
בכללי לא אהבתי תשילוב הזה אבל אולי תנסה להדביק כמה חלקים מביברל על פלוטזאל
[quote=lucario;1200403]1. לדעתי, צ'אריזרד ודרקראי, היפאודון וטורטרה, קווליבה והמפותח של זיגזגון, טיירוג ווינגול, ריידון ונידוקינג ועוד הרבה!
2. לוקאריו וגירטינה, צ'אריזרד ודרקראי, גלייד וספטייל, ריידון ונידוקינג, מגנזון וטרטוויג, וולרין וארקניין.
3. שאלה קשה, אבל אני מניח שאת השילוב הלא מובן של דודריו עם פוקימון שלא זיהיתי.
4. ציון כללי על כל השילובים 9.5.
ואולי תנסה לשלב את השניים האהובים עליי: לוקאריו וצ'אריזרד.[/quote]
אולי..
תודה רבה.
וזה דודריו עם מגנטון, אם אני לא טועה, היה די בראשית דרכי.
[quote=anubis;1200417]בכללי לא אהבתי תשילוב הזה אבל אולי תנסה להדביק כמה חלקים מביברל על פלוטזאל[/quote]
אבל פלוטזל הוא המשנה, ביבארל הוא המקור בשילוב.
איך אני אדביק ככה? מה שאתה מתאר זה אם ביבארל היה המשנה ופלוטזל הבסיס...
רוב יפים אבל יש לך בעיות בבחירה של הפוקימונים לשילוב.... וכן זה גם מוריד מהציון אז 7.5
כולם ממש יפים אני לא הולך לעבור עכשיו אחד אחד אבל בתמונה הכללית 8/10
[QUOTE=Conscript;1200458]רוב יפים אבל יש לך בעיות בבחירה של הפוקימונים לשילוב.... וכן זה גם מוריד מהציון אז 7.5[/QUOTE]
[QUOTE=MultiKill;1200459]כולם ממש יפים אני לא הולך לעבור עכשיו אחד אחד אבל בתמונה הכללית 8/10[/QUOTE]
תודה לשניכם.
לוקאס, אולי יש כאלה שלא מתאימים כמו דודריו ומגנטון, אבל זה היה כי הציבו לי אתגרים א שביקשו, יש כאלה שזה לא קשור אליהם וכנראה בחרתי לעשות לעצמי אתגר, תודה בכל אופן (:
[B][SIZE=2][COLOR=#000000]1. איזה פוקימון יצא הכי טוב?יש הרבה טובים אבל משום מה מיאו + אייפום לדעתי יצא הכי טוב.
2. איזו שישיה הייתם מרכיבים מפה? (רק לפי התמונות) זה נורא קשה ביחוד שלפוקמון יכול להיות 4 סוגים או 3.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=black]3. איזה פוקימון לעולם לא הייתם לוקחים?אני חושב שאת היפוטוס.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=black]4. ציון כללי על כל השילובים- 7/10.[/COLOR][/SIZE][/B]
אהבתי את ריקאוזה ;)
ובלי קשר יפות מאד :)
[quote=הרוח המתמטקאית;1204166][B][SIZE=2][COLOR=#000000]1. איזה פוקימון יצא הכי טוב?יש הרבה טובים אבל משום מה מיאו + אייפום לדעתי יצא הכי טוב.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#000000]2. איזו שישיה הייתם מרכיבים מפה? (רק לפי התמונות) זה נורא קשה ביחוד שלפוקמון יכול להיות 4 סוגים או 3.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=black]3. איזה פוקימון לעולם לא הייתם לוקחים?אני חושב שאת היפוטוס.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=black]4. ציון כללי על כל השילובים- 7/10.[/COLOR][/SIZE][/B][/quote]
אלמוג! אתה כאן! :)
תודה על התגובה.
אתה צודק ששישייה זה קשה, חח בפייקדקס זה היה יכול להיות יותר קל.
[quote=AnimeLover;1204180]אהבתי את ריקאוזה ;)
ובלי קשר יפות מאד :)[/quote]
תודה רבה, למרות שיש הרבה שילובים עם ריקואזה..