[quote][b]אולי זה הולך ככה:
פוקימון התחלתי = אגדי
פיפלופ= ראיקו
צ'ימצ'אר= סויקון
טורטויג= אנטי
עם מי אתה התחלת? [/b][/quote]
נקודה מעניינת.
יכול להיות שאתה צודק!
בכל מקרה עדיין לא הבאת תמונה ><
Printable View
[quote][b]אולי זה הולך ככה:
פוקימון התחלתי = אגדי
פיפלופ= ראיקו
צ'ימצ'אר= סויקון
טורטויג= אנטי
עם מי אתה התחלת? [/b][/quote]
נקודה מעניינת.
יכול להיות שאתה צודק!
בכל מקרה עדיין לא הבאת תמונה ><
חח שתהיו בריאים רואים שאתם לא יודעים לפרגן אני אומר לכם יצא לי ראיקו ברמה 30 בשדה ואתם מקנאים כי לא יצא לכם לראות אותו בפוקדע אתם לא יכולים לפרגן לכן אתם אומרים שזה באג וכל זה הסברתי לכם אלף פעם תפנימו זה לא יכול להיות באג כי אחרי שאני ראיתי את ראיקו אני שמרתי את המשחק והפעלתי מחדש והוא היה בפוקדע אם זה היה באג השמירה שלי היית נעלמת לגמרי RRR אייך תבדוק את זה באמילטור האמיתי אתה תתחיל לחפש אותו בכל השדות?יצא לי בפוקס ראיקו באחד הדרכים ואני מאמין שגם אנטיי וסויקון נמצאים שם ולזה שמכין את המדריך של פוקמון פלאטניום אני לא יכול להביא תמונה כי אני משחק באמילטור זה לא כמו תמונות שאפשר לקחת מגוגל ולא זה לא כמו באדום אש וירוק עלה שאתה לוקח התחלתי ואז יש לך אחד משלוכת הכלבים האגדיים זה רק לאדום אש וירוק עלה בפלאטניום שידרגו את זה ועשו גם את שלושת הציפורים האגדיות גם את שלושת הכלבים האגדיים וגם את שלושת הרגים שאין לי מושג מה לעשות בשביל להגיע אליהם ברמה 30 תפרגנו לי מה קרה ראיתי את ראיקו בשדה זה לא סוף העולם ואתם אומרים שזה באג תתבישו אחרי שאני מעדכן אותכם במשהו שלא ידעתם על המשחק
[b]רק עכשיו שמתי לב , הכותרת שלך לא עומדת בחוקים , מכיוון שאתה לא יכול לערוך את שם הכותרת אני משנה לך אותה.[/b]
זה בסדר STM העיר לי כבר על הכותרת אתה יכול לשנות זכותך
אולי תביא תמונה?
איך נאמין לך אם אין תמונה?!
[quote][i]Originally posted by Sneaky[/i]@Oct 13 2008, 05:39 PM
[b] אולי תביא תמונה?
איך נאמין לך אם אין תמונה?! [/b][/quote]
כנ"ל
למה ניראה לך שאני זקוק לאמונה שלך?אתה לא רוצה אל תאמין אני יודע בעומק ליבי שאני צודק לגביי זה אני לא חייב לך הוכחה אתה לא רוצה לא תאמין אבל לי היה מזל בלמצוא אותו ואתה רק מקנא אז תפסיק כבר לבקש תמונה כי לא לכולם יש את התוכנה שיש לך לצילום תמונות וגם לדעת אייך משתמשים בתוכנה הזאת
אוקי.
מה הקטע בזה? אפחד לא מצא אחד כזה ורק אתה כן ומצפה שנאמין לך?
אז למה אתה מפרסם את זה??
עזוב..
יש את התוכנה במדריך לפלאטינום.
כמו שאמרתי אתה לא רוצה אל תאמין אפילו בסרבי לא רשום על זה אבל לי יצא ראיקו ואני מאמין לכל מיני אנשים אולי לא בפורום אבל בטח בארץ ואני מפרסם את זה כי זה זכותי לפרסם את זה ואני רוצה לעדכן את כולם שיש את שלושת הכלביים האגדיים כמו שאמרתי האמונה שלך לא חשובה לי בכלל ואתה לא תגיד לי מה לפרסם ומה לא ותפסיק כבר להתווכח איתי על כל דבר יש לך תשובה
איך שבא לך.
אבל אם שאלה לי אלייך.
אם יש תוכנה במדריך שלי בלפטינום אתה יודע מה עזוב!
פשוט מאוד!
כנס למשחק ולפוקידע ותמצא את ראיקו!
תלחץ PRINT SCREEN ופתח את הצייר ותדביק את זה!
ותעלה את זה לאתר!
פשוט לא?!
אני ינסה לעשות את זה אבל אל תצפה שאני יצליח כי אני לא מבין בזה ואין מצב שאני שולח למישהו את השמירה שלי אחרי ששחקתי למעלה מ40 שעות במשחק וכבר השקעתי במשחק ממש לא אבל שוב אני אומר תנסה אחרי הליגה לעשות כל מיני משימות תדבר אם אנשים ככה שדון תוכל ללכת איתך לשדה ואתה תיראה משהו מהיר כזה אני חושב שזה קשור לשלושת הכלביים האגדיים ואז תנסה לחפש את שלושת הציפוריום האגדיות כמו שאני עשיתי ואולי בהפתעה יבוא לך אחד מהכלבים האגדיים זה יכול להיות ראיקו אנטיי וסויקון
טוב, הנושא הזה נגרר לספאם ולויכוחים.
Sneaky, תסביר לו איך מצלמים בפרטי.
בשביל למנוע המשך ספאם אני נועל את הנושא.