-
[QUOTE=The Little Elbaz;1198633]לדעתי כל פקח צריך ניסיון ניהולי,הוא לא יכול לרכוש אותו תוך כדי התפקיד,זה לא הולך ככה.
כמו בצבא,בבית ספר ובכל מקום גם פה צריך היררכיה.זה מה שאני חושב בכל אופן..[/QUOTE]
אתה צודק וזה בדיוק מה שכתבתי, שאם הוא לא היה מנהל אף פעם למה לשים אותו פקח... באותה מידה אפשר לשים משתמשים כמוני, שלא היו מנהלים (פה) אף פעם....
(הפה זה בגלל שזה לא הפורום הראשון שלי ולא האחרון אז הייתי מנהל כמה פעמים)
-
[QUOTE=The Little Elbaz;1198633]לדעתי כל פקח צריך ניסיון ניהולי,הוא לא יכול לרכוש אותו תוך כדי התפקיד,זה לא הולך ככה.
כמו בצבא,בבית ספר ובכל מקום גם פה צריך היררכיה.זה מה שאני חושב בכל אופן..[/QUOTE]
בדיוק!
אם כבר שאלון יהיה פקח.
אין לו ניסיון בניהול פורום אז למה שהוא יהיה פקח?!
-
דבר ראשון אי אפשר להאשים את עמית בטעיות שלו, רותם העלה אותו לפקחות כי ראה לנכון, אבל עם עמית מתאר את המצב כאחד שאומר שאין לו ניסיון בדברים האלה אז זה כן סוג של אשמה שלו, הוא היה צריך להגיד לרותם שהוא לא בנוי לתפקיד.
-
זה לא חדש שמעלים מעדכן לפקחותהיו כבר מיקרים בינתיים אני זוכר רק את יוסי
אז זה תלוי בבן אדם ולא בניסיון
[QUOTE]GoldenBoy-אל תשכח שלא ממש חסר לפורום מנהלים ויש כמה וכמה השקפות למקרה אחד,לכן כותרת אחת שאני אחשוב שהיא עניינית מנהל אחר יחשוב שהיא לא.
[/QUOTE]
פה ניראה כל אחד היה מזהה שהכותרת לא עניינית [URL]http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=43640[/URL]
-
[QUOTE=Golden Boy;1198798]זה לא חדש שמעלים מעדכן לפקחותהיו כבר מיקרים בינתיים אני זוכר רק את יוסי
אז זה תלוי בבן אדם ולא בניסיון
פה ניראה כל אחד היה מזהה שהכותרת לא עניינית [URL]http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=43640[/URL][/QUOTE]
אני ויוסי היינו פקחים באותה תקופה והוא היה אחד הפקחים אם לא ה- אבל הוא נעלם כמו ואביעד...
-
[QUOTE=Conscript;1198639]באותה מידה אפשר לשים משתמשים כמוני, שלא היו מנהלים (פה) אף פעם....
(הפה זה בגלל שזה לא הפורום הראשון שלי ולא האחרון אז הייתי מנהל כמה פעמים)[/QUOTE]
[IMG]http://oi54.tinypic.com/2inqj6.jpg[/IMG]
-----
ההמלצה שלי למי שמעירים לו לגבי שיקול דעת בקשר לנעילת נושאים במשוב זה פשוט לא לנעול נושאים במשוב.
אלא אם כן פותח הנושא ביקש לנעול.
-
[quote=7;1198654]בדיוק!
אם כבר שאלון יהיה פקח.
אין לו ניסיון בניהול פורום אז למה שהוא יהיה פקח?![/quote]
אין לי רצון להיות פקח כעת..זה רק לפרוטוקול.
אני יודע שהשתמשת בי כדוגמא, אבל בכל זאת.
-
עכשיו אני נזכר כשאלכס היה ראשי הוא הוריד אותו ממעדכן ואז החזירו אותו לא זוכר את הסיבה
-
למה אף מנהל ראשי או אחד הפקחים או אפילו רותם לא מגיבים פה? זה נושא אולי הכי חשוב בעמוד הזה...
-
[quote=Rest_In_Peace;1201604]למה אף מנהל ראשי או אחד הפקחים או אפילו רותם לא מגיבים פה? זה נושא אולי הכי חשוב בעמוד הזה...[/quote]
לא שיש הרבה כאלו ><
עמית הגיב.
ארווין אני לא יודע מה איתו.
דניס אמר שאין לו מה להגיב..
-
סנופי דיסקו אולי אתה בלי נסיון אבל הטעויות זה עלינו!
כמו שנתת לי הודעה של דאבל פוסט כי הייתה לי בעיה במחשב ולחצתי פעמים כי זה לא עבד, אתה צריך לשים לב לאזהרות, אתה יכול לתת אזהרה לא למחוק אותה לשכוח ממנה שהיא בעצם על כלום, ככה יוצא לנו באן על כלום וזה לא טוב כל כך
-
[QUOTE=bluemoonight;1201642]סנופי דיסקו אולי אתה בלי נסיון אבל הטעויות זה עלינו!
כמו שנתת לי הודעה של דאבל פוסט כי הייתה לי בעיה במחשב ולחצתי פעמים כי זה לא עבד, אתה צריך לשים לב לאזהרות, אתה יכול לתת אזהרה לא למחוק אותה לשכוח ממנה שהיא בעצם על כלום, ככה יוצא לנו באן על כלום וזה לא טוב כל כך[/QUOTE]
אם קורית לך תקלה במחשב, את יכולה להגיד לפקח שימחוק לך את ההודעה.
את יכולה גם להשיב על ההודעה ולהגיד לי שהייתה לך תקלה במחשב ואז אני אמחק לך...
את לא אמרת כלום..
אני אוריד לך את האזהרה על הדאבל פוסט.
-
עמית. כשרואים דאבל פוסט של הודעות זהות לא נותנים על זה שום אזהרה. פשוט מוחקים את ההודעה הכפולה. ראית כמה פעמים עשיתי דאבל פוסט בשנה האחרונה בגלל באג בפלאפון שלי?
הרי ברור שזה טעות אלא אם כן הפרשי הזמן ארוכים או תוכן ההודעה שונה.
-
[QUOTE=YoRt3m;1201690]עמית. כשרואים דאבל פוסט של הודעות זהות לא נותנים על זה שום אזהרה. פשוט מוחקים את ההודעה הכפולה. ראית כמה פעמים עשיתי דאבל פוסט בשנה האחרונה בגלל באג בפלאפון שלי?
הרי ברור שזה טעות אלא אם כן הפרשי הזמן ארוכים או תוכן ההודעה שונה.[/QUOTE]
בבקשה-מטעויות לומדים,מעכשיו על הודעות זהות(שאין ביניהן הפרש הזמן) אני לא נותן אזהרה.
-
תפקידו של פקח בעיניי.
זה לדאוג לשלום ולשקט בפורום. זהו הגורם היחיד שבגינו יש אזהרות ובאנים.
אני לא מבקר אחר פעולותיך, אבל שים לתשומת לבך שכל עוד אתה בדרגה של פקח, לחלק אזהרות כך רק בגלל חוקים יבשים כמו דאבל פוסט מביא להכרה בעובדה שאינך ממלא את תפקידך!.
הטה אוזניך לחברי הפורום והגן עליהם, זה יעשה לך רק טוב.