-
[QUOTE=nirkipirki;1198729]זה לא כיף קודים כי אז אתה מנצח את המשחק בלי שום בעיה אז אתה בכלל לא עושה כלום אז מה שווה המשחק בעצם?[/QUOTE]
לא חייב קודים לדברים שאמרת אפשר קודים ללכידת פוקמון בקלות כמו ראיקו ואנטיי או קודים לאיוונטים במשחקים עם דיאלגיה פאלקיה גירטינה סלבי ועוד
-
טוב אז ככה אנשים:
Typhlosion אני יאמן לרמה 53
Dragonite 50
Raikou (הכלב האגדי הזה החשמלי) גם 50
Gyrados 50
ואני רוצה גם Tauros השור הזה יש לו סטטים טובים והוא יעזור לי גם הוא יהיה רמה 50
ועוד פוקימון אני ימצא
ו MAX- אני תפסתי אותם בקלות פשוט מסתכלים במפה איפה הם O.ם
-
טארוס פוקימון איטי ואם לא הבנת עדיין במפה הם זזים ממקום למקום צריך הרבה מזל וסבלנות בשבילם
-
[QUOTE=MAX;1200052]טארוס פוקימון איטי ואם לא הבנת עדיין במפה הם זזים ממקום למקום צריך הרבה מזל וסבלנות בשבילם[/QUOTE]
אתה לא צריך לא זה ולא זה אתה מביא גנגר רמה 40 עם mean look ותופס אותם כמו אגדיים רגילים....
-
תקח לעצמך לוקאריו ותאמן אותו.
שיהיה לו דארק פולס ואאורה ספיר-שתי מתקפות הסטאב שלי ואיתם עברתי את הליגה.
-
[QUOTE=SnoopyDisco;1200177]תקח לעצמך לוקאריו ותאמן אותו.
שיהיה לו דארק פולס ואאורה ספיר-שתי מתקפות הסטאב שלי ואיתם עברתי את הליגה.[/QUOTE]
איך הוא ישיג לוקריו לפני הליגה?
-
[quote=טוביאיתי1;1200198]איך הוא ישיג לוקריו לפני הליגה?[/quote]
החלפה או קודים.
אני השגתי מהחלפה..
-
הוא אמר שהוא משחק במחשב וקודים הוא לא רוצהואם הוא יעשה קוד של לוקאריו לפני הליגה יהיה לו בעיות עם הנשיונל דקס לא כמו החלפה....
-
[quote=טוביאיתי1;1200207]הוא אמר שהוא משחק במחשב וקודים הוא לא רוצהואם הוא יעשה קוד של לוקאריו לפני הליגה יהיה לו בעיות עם הנשיונל דקס לא כמו החלפה....[/quote]
לא תהיה שום בעיה עם הנשיונאל..
חבר שלי משחק בדיאס אמיתי, השיג מלא פוקימונים מקודים ולא קרה לא כלום(כמובן שהם היו מדורות 3-4).
-
[QUOTE=טוביאיתי1;1200106]אתה לא צריך לא זה ולא זה אתה מביא גנגר רמה 40 עם mean look ותופס אותם כמו אגדיים רגילים....[/QUOTE]
עם גנגר מפסיד הם בורחים מהקרב