-
[QUOTE=Meganium;1201472]לדעתי אין בעיה עם דבר כזה,אם יש שה"ם שבוטח במישהו שינהל את המשחק בצורה טובה בזמן שהוא לא נמצא אז זה בסדר,אבל לא ראיתי עדיין בקשה כזו[/QUOTE]
לא חשבו על זה. אולי אם תוסיפו את זה לחוקים או משהו כזה, ישימו לב לזה, ויכול להיות זה יצליח.
אפשר לעשות תקופת נסיון ולראות אם יש כאלו שמעוניינים בכך.
חוץ מזה, אפשר גם לעשות אותו דבר, אבל מסירה תמידית. אימוץ מיידי, על ידי סיכום של שני המשתמשים
עם המנהל, בלי למסור לאימוץ והטופס והשאר.
-
[quote=Emma Watson;1201454]מנהל המשחק יסגור את המשחק מתי שהוא רוצה ואף אחד אחר לא יגיד לו מתי.[/quote]
לשם שינוי אני מסכים איתך
אני לדוגמא חשבתי על התחלה וסוף במ''ת החדש שלי,וזה מה שצריך באמצע יכול להשתנות בזכות השחקנים,לדוגמא אני מחליט ששחקן א' ילך לעיירה כולשהי אבל הוא מחליט ללכת ליער,אז צריך לשנות נכון?
אני נגד הצעה הזו
-
[QUOTE=Artist Ninja;1201477]לא חשבו על זה. אולי אם תוסיפו את זה לחוקים או משהו כזה, ישימו לב לזה, ויכול להיות זה יצליח.
אפשר לעשות תקופת נסיון ולראות אם יש כאלו שמעוניינים בכך.
חוץ מזה, אפשר גם לעשות אותו דבר, אבל מסירה תמידית. אימוץ מיידי, על ידי סיכום של שני המשתמשים
עם המנהל, בלי למסור לאימוץ והטופס והשאר.[/QUOTE]
יכול להיות,אני אדבר על זה עם לורד אביזי ונראה מה דעתו על כך
-
אנשים יסגרו את המשחק שלהם מתי שבא להם,יחליטו מתי הם מתכננים עלילה ויעשו מה שבא להם עם המ"ת [b][u]שלהם[/u][/b]
-
תסלח לי, יונתן, אבל מישהו פה אמר אחרת?
אף אחד פה לא אמר שמישהו צריך לקבוע לשה"ם איך יערך המשחק שלו, מתי הוא יסגר ומי יתקבל אליו.
עומר, ייתכן שאתה צודק.
אבל ברור שצריך לתכנן כמה אפשרויות ולא לקבע את המשחק על דרך אחת.
ועוד משהו שיש לי לומר. כשמישהו שולח מ"ת, המנהל שמקבל צריך גם לחשוב אם יש למשחק פוטנציאל.
לכן הוא צריך לראות אם זה משחק שיכול לעניין אנשים, ולכן הוא צריך לדעת את התכנון הכללי, כדי לדעת
עם זה משחק שילך טוב או שלא יאהבו אותו. בקשר לזה, אני יודע שזה לא יתקבל כנראה, אבל במקום מנהלי
חת"ם אפשר לעשות ועדת חת"ם, כדי שלא רק אחד יתן חוות דעת על המשחק לפני שהוא מקבל אישור.
-
טוב, אני אחזור על מה שאמרתי בנו"ד, אני ער 24 שעות ברצף, אז ייתכן ואני כותב שטויות. ובכל זאת לנושא:
בהתחלה כשבדקתי משחקים, בנוסף לבדיקת התקינות והבהירות שלהם, גם הייתי מעלה כל מיני כיוונים אפשריים שאפשר לעשות למשחק, והצעתי אותם למנהל. אבל זה היה רק במשחקים שהיו כתובים כך ש"הזמינו" הצעות מן הסוג הזה, ולאט לאט הדבר הזה נעלם מהבדיקה שלי.
בכל מקרה, לדעתי זה לא נכון לקבוע מראש עם מנהל המשחק מה הוא יעשה עם המשחק. כי ייתכן, שבמהלך המשחק עצמו הוא יבחין שניתן לשפר משהו, לעשות משהו אחרת, או סתם יקבל כיוון מחשבה חדש וישתמש בו.
Meganium, ראיתי שכתבת שאתה רוצה לדון איתי על איזשהי הצעה. מכיוון שכעת אין לי מספיק נפש לקרוא את כל הנושא, קצת פספסתי את זה. בכל מקרה, עכשיו אני כבר כאן ואתה יכול לדון איתי על מה שאתה רוצה.
-
באמת אין שום צורך לקבוע עם מנהל המשחק איך יראה המשחק שלו.
אבל, צריך לפחות שהשה"ם יראה לפני קבלת האישור, ע"י הצגת תכנון העלילה הכללי
או חלקים ממנו, שהוא מתכוון להשקיע במשחק. ולא להפעיל אותו עד שיגמרו לו הרעיונות.
אמנם, ישנם לעיתים נדירות משחקים חסרי עלילה (כגון L.o.h), אבל ברוב המשחקים
ישנה עלילה כללית.