תודה סיגל ;)
ולא ידעתי שיש בנות שמשחקות פוקימון,נחמד לדעת =)
Printable View
תודה סיגל ;)
ולא ידעתי שיש בנות שמשחקות פוקימון,נחמד לדעת =)
ברוך הבא לפורום, שמי הוא דניס.
אני מנהל ראשי, לכל דבר אני כאן לעזור :wink:
[QUOTE=bluemoonight;1201558]אני סיגל, אחת הבנות היחדות בפורום (יש שלושה) ונראה לי הפעילה ביותר , מקווה שתשלב ותהנה[/QUOTE]
שלושה יש [B]פעילות[/B] בטוח יש יותר.
ברוך הבא!
אני יונתן (בדרך כלל קוראים לי יונת ןגארה כי יש עוד יונתן) אני די ותיק כבר
,מקווה שתשלב כאן.
תודה רבה יונתן ודניס :)
תבין שפוקימון זה לא רק לילדים קטנים,גם לנערים! והמשחקים החדשים שייצאו הם הדור ה5 שחור ולבן :-) בהצלחה במשחק
אני לא האחד שיגיד שפוקימון זה לילדים קטנים,כי אני בעצמי רואה מגה מן,דרגון בול זי(בגלל נוסטלגיה בלבד ולהיזכר מה ראיתי בכלל שהייתי קטן Xd) אבל אני סה"כ אומר שבגירסא העברית הוא הרבה יותר לקטנים,לפי דעתי בגירסא האמריקאית הוא נשמע יותר בוגר.. מבחינת כל השחקנים :)
ברוך הבא
כיף לריב איתך
[QUOTE=Yami;1203238]ברוך הבא
כיף לריב איתך[/QUOTE]
גם לי כיף לריב איתך זה מעביר את הזמן בלי לשים לב,וחוץ מזה אי אפשר לקרוא לזה לריב פשוט לשנינו יש חילוקי דעות :)
ותודה רבה!
[QUOTE=bluemoonight;1201558]אני סיגל, אחת הבנות היחדות בפורום (יש שלושה) ונראה לי הפעילה ביותר , מקווה שתשלב ותהנה[/QUOTE]
סיגל, יש ארבע בנות פעילות.
לאחת יש שם משתמש די לא ברור והיא לא ממש פעילה.
זה משהו עם t ו r בשם שלה.
[QUOTE=AnimeLover;1203240]גם לי כיף לריב איתך זה מעביר את הזמן בלי לשים לב,וחוץ מזה אי אפשר לקרוא לזה לריב פשוט לשנינו יש חילוקי דעות :)
ותודה רבה![/QUOTE]
צודק
אני מציע לך לעבור לקרוא את המנגה של פוקימון מאשר לראת תאנימה פוקימון
המנגה יותר טובה מפוקימון(אנימה) פי אלף
[QUOTE=Yami;1203243]צודק
אני מציע לך לעבור לקרוא את המנגה של פוקימון מאשר לראת תאנימה פוקימון
המנגה יותר טובה מפוקימון(אנימה) פי אלף[/QUOTE]
אבל שאתה קורא אתה לא יכול לראות את זה בעיניים בדיוק אחד על אחד,זה קצת הורס לא?
[QUOTE=AnimeLover;1203248]אבל שאתה קורא אתה לא יכול לראות את זה בעיניים בדיוק אחד על אחד,זה קצת הורס לא?[/QUOTE]
למה הכונה?
[QUOTE=Yami;1203250]למה הכונה?[/QUOTE]
כשאתה קורא,אתה מדמיין בראש,וזה נחמד והכל אבל כשאתה רואה בעיניים,אתה ממש רואה איך הכל הולך ואתה מבין יותר טוב מה קורה בפרק..
לזה אני מתכוון..
או שאתה עדיין לא מבין אותי?
[QUOTE=AnimeLover;1203253]כשאתה קורא,אתה מדמיין בראש,וזה נחמד והכל אבל כשאתה רואה בעיניים,אתה ממש רואה איך הכל הולך ואתה מבין יותר טוב מה קורה בפרק..
לזה אני מתכוון..
או שאתה עדיין לא מבין אותי?[/QUOTE]
זה הבדלים בין מנגה לאנימה
אני מפסיק להגיב פה אני עושה פה תם וחבל שינעלו לך תאשכול
אם תרצה להמשיך תשיחה אתה מוזמן בנוד
אוקיי הבנתי את ההבדלים,תודה רבה על ההסברים..