-
[QUOTE=AnimeLover;1201668]אוקיי אני עכשיו קודם כל רוצה לתפוס את גרצומפ,צריך לו איזשהוא פוקדורים מיוחדים או שקל לתפוס אותו?
יש לי 54 אלף כסף ו-פוקדורים:
4 Poke Balls
5 Ultra Balls
איזה מהם להשתמש?
ולאחר מכן אני ישיג לי רוסרייד.[/QUOTE]
תשתמש בפוקדור שנקרא quick ball או באולטרה בול בדו אפשר למצוא מעל לעיר גוביליייף
-
לא הבנתי,"בדו"..?
מה אפשר אז למצוא מעל לעיר גובילייף? את הQuick ball? ..
סליחה שאני שואל מלא שאלות אני רוצה פשוט שככה יהיה לי הרבה ידע כי לא שיחקתי שנתיים וחצי במשחקי פוקימון..
-
בדו הוא ההתפתחות הראשונה של רוסרייד תוכל למצוא אותו מעל העיר גובלייף את הquick ball תחפש בחנויות
-
סבבה,ואיפה אני מוצא את המנהרה של Wayward?
לפי מה שהבנתי יש 2..
1F וB1F,במנהרה שאני מצאתי שאחרי הרכיבת אופניים יש מנהרה אבל היא לא מובילה לשום מקום ואני לא בטוח אם זה 1F או B1F..
ובB1F רק שם אפשר למצוא את גיבל
-
המערה השנייה היא מתחת לשביל האופניים תנסה ללכת בכל שורה עד שתמצא את המערה שם תוכל למצוא גיבל(נדיר) וtm רעידת אדמה שכדאי לך לשים לגיבל
-
אתה מתכוון מתחת,מתחת?
כיאלו אני רואה את עצמי מתחת לשביל איפה שהדשא?
אם כן מעולה כי אני עכשיו מחפש ליד הדשא כניסה למערה..
ורעידת אדמה גם שמה? יופי :)
-
לא אתה לא רואה את עצמך יש כניסה למערה שרואים אותה ומתחת לשביל האופניים יש עוד אחת תחפש אותה בכל שורה
-
טוב זה לא משנה כי נראה לי שמצאתי אותה,אחרי שעברתי את השביל אופניים חתכתי עצים בצד ימין והייתי מתחת לגשר של השביל אופניים ועליתי למעלה למעלה ומצאתי מערה,אני מקווה שזאתי המערה שאנחנו מדברים עלייה..
-
כן זאת היא אם יש שמה עליית בוץ שאתה יורד במדרגות, כדי להשיג רעידת אדמה תעבור את כל המכשולים של האופניים תחפש שם גיבל הוא קצת נדיר א בל אל תתיאש
-
[b]אני לא בטוח איפה אני אמור לראות מדרגות או עליית בוץ.. ואיפה אמור ליהיות מכשולים של אופניים?
במנהרה יש עיגול קטן,אין שדה ראייה שלם,זה מה שאני יכול להגיד לך,ויש הרבה אבנים שאני רואה שאפשר לשבור..
אבל אין במערה מכשולי אופניים O_o[/b]
-
וואלה התבלבלתי בפנינה אתה צריך Hm04 לגיבל התבלבלתי בין פנינה לפלטינה תתפוס בדו ושיהיה לך Hm04 שאפשר למצוא אצל אישה בצמרת Lost Tower תגיד לי
-
אוקיי אני אתפוס בדו..
אז אין טעם להתקדם עוד במנהרה?
כי אני רואה שהיא ממש ארוכה..
עריכה:
אגב איפה זה Lost Tower,אני מסביר לך..
לא שיחקתי במשחקי פוקימון שנתיים וחצי,ובמיוחד בPearl..
שכחתי איך קוראים קצת למפות ומקומות אז אני נעזר בTown Map,וגם שמה אני לא מוצא את הLost Tower שעליו אתה מדבר..
איפה אני מוצא את המקום הזה ? :S
-
[QUOTE=AnimeLover;1201702]אוקיי אני אתפוס בדו..
אז אין טעם להתקדם עוד במנהרה?
כי אני רואה שהיא ממש ארוכה..[/QUOTE]
לא אתה צריך פלאש זה סתם סיבוך
-
אגב איפה זה Lost Tower,אני מסביר לך..
לא שיחקתי במשחקי פוקימון שנתיים וחצי,ובמיוחד בPearl..
שכחתי איך קוראים קצת למפות ומקומות אז אני נעזר בTown Map,וגם שמה אני לא מוצא את הLost Tower שעליו אתה מדבר..
איפה אני מוצא את המקום הזה ? :S
-