טפיג הוא הפוקימון אש היחידי של אש שלא יודע Flamethrower פשוט הוא עלוב (ואני אוהב את טפיג)
Printable View
טפיג הוא הפוקימון אש היחידי של אש שלא יודע Flamethrower פשוט הוא עלוב (ואני אוהב את טפיג)
[QUOTE=ZXC123;1205658]טפיג הוא הפוקימון אש היחידי של אש שלא יודע Flamethrower פשוט הוא עלוב (ואני אוהב את טפיג)[/QUOTE]
מה הקשר הוא ילמד זה רק עונה ראשונה ותאמין לי יכול להיות שהוא יהיה אמבואר תותח.
טפיג הוא הפוקימון אש היחידי של אש שלא יודע Flamethrower וגם כל פוקמוני האש של אש זרקו אותם
[quote=טוביאיתי1;1205662]מה הקשר הוא ילמד זה רק עונה ראשונה ותאמין לי יכול להיות שהוא יהיה אמבואר תותח.[/quote]
מאיפה לך שהוא ילמד? הוא חתיכת פוקימון עלוב,הכי חלש של אש בכל הזמנים.
[QUOTE=Machine X;1205706]מאיפה לך שהוא ילמד? הוא חתיכת פוקימון עלוב,הכי חלש של אש בכל הזמנים.[/QUOTE]
לא הוא לא. ואולי הגחלת תהפוך מתישהו ללהביור... בעצם, זה בטוח יהפוך כי זה קצת מוזר אמבואר עם גחלת...
[QUOTE=buizel שולט;1205726]לא הוא לא. ואולי הגחלת תהפוך מתישהו ללהביור... בעצם, זה בטוח יהפוך כי זה קצת מוזר אמבואר עם גחלת...[/QUOTE]
מה לא? תן לי אחד שיותר חלש. וזה לא בטוח יהפוך,אולי זה יהפוך לסחרור אש...למרות שבמשחקים אמבואר לא לומד סחרור אש,כבר למדנו שבאנימה הכול יכול לקרות...
[QUOTE=Machine X;1205814]מה לא? תן לי אחד שיותר חלש. וזה לא בטוח יהפוך,אולי זה יהפוך לסחרור אש...למרות שבמשחקים אמבואר לא לומד סחרור אש,כבר למדנו שבאנימה הכול יכול לקרות...[/QUOTאתה חושב שאולי המפותח אחרון של אותשוט ילמד משבת איתרו אוו תותח אידרו ועם המפותח של סניו ילמד צמח משתולל המפותח האחרון ומה השם שלהם עם משהו יודע? :):):):):)
[QUOTE=ZXC123;1205884][QUOTE=Machine X;1205814]מה לא? תן לי אחד שיותר חלש. וזה לא בטוח יהפוך,אולי זה יהפוך לסחרור אש...למרות שבמשחקים אמבואר לא לומד סחרור אש,כבר למדנו שבאנימה הכול יכול לקרות...[/QUOT
אתה חושב שאולי המפותח אחרון של אותשוט ילמד משבת איתרו אוו תותח אידרו ועם המפותח של סניו ילמד צמח משתולל המפותח האחרון ומה השם שלהם עם משהו יודע? :):):):):)[/QUOTE]
אוקיי,דבר ראשון,השמות שלהם-זה אושוואט,והמפותח האחרון שלו זה סמורוט. וזה סניבי והמפותח החארון שלו נקרא סרפיריור. ואני לא חושב שזה יקרה בזמן הקרוב לפחות.
[quote=ZXC123;1205658]טפיג הוא הפוקימון אש היחידי של אש שלא יודע Flamethrower פשוט הוא עלוב (ואני אוהב את טפיג)[/quote]
[quote=ZXC123;1205703]טפיג הוא הפוקימון אש היחידי של אש שלא יודע Flamethrower וגם כל פוקמוני האש של אש זרקו אותם[/quote]
[quote=Machine X;1205706]מאיפה לך שהוא ילמד? הוא חתיכת פוקימון עלוב,הכי חלש של אש בכל הזמנים.[/quote]
צ'ימצ'אר שהופיע לראשונה בDP03 ידע גחלת, גלגל להבה ושריטה.
רק ב-DP050 הוא הראה להביור.
אז מאוד יכול להיות שטפיג ילמד להביור.
או מתקפת אש אחרת בשביל הגיוון.
וטפיג הוא פוקימון חזק של אש.
למשל הצליח לנצח את רוגנרולה מסוג אבן.
והצליח לנצח את אהרדיאר החזק במכון השני.
ואל תשכחו שזו רק התחלת הסדרה.
[QUOTE=stm;1205953]צ'ימצ'אר שהופיע לראשונה בDP03 ידע גחלת, גלגל להבה ושריטה.
רק ב-DP050 הוא הראה להביור.
אז מאוד יכול להיות שטפיג ילמד להביור.
או מתקפת אש אחרת בשביל הגיוון.
וטפיג הוא פוקימון חזק של אש.
למשל הצליח לנצח את רוגנרולה מסוג אבן.
והצליח לנצח את אהרדיאר החזק במכון השני.
ואל תשכחו שזו רק התחלת הסדרה.[/QUOTE]
עדיין,כשהוא היה של אש הוא ידע להביור. וזה שטפיג הצליח לנצח את הארדיאר זה פשוט לא הגיוני,וגם זה שהוא ניצח את רוגנרולה.
[QUOTE=Machine X;1205966]עדיין,כשהוא היה של אש הוא ידע להביור. וזה שטפיג הצליח לנצח את הארדיאר זה פשוט לא הגיוני,וגם זה שהוא ניצח את רוגנרולה.[/QUOTE]
בסדרה הכל לא הגיוני שכחת?
[quote=טוביאיתי1;1205968]בסדרה הכל לא הגיוני שכחת?[/quote]
נכון,אבל זה ממש לא הגיוני.
אני חושב שטפיג ילמד מתקפת אש חזקה כנראה רק שהוא יתפתח כי זרקו אותו אז הוא אמור להיות חלש ורק שהוא יתפתח הוא ילמד
הוא לא חייב ללמוד מתקפת אש חזקה כשהוא מתפתח, הוא יכול ללמוד גם מתקפת לחימה חזקה במקום
[QUOTE=oriri2000;1206794]הוא לא חייב ללמוד מתקפת אש חזקה כשהוא מתפתח, הוא יכול ללמוד גם מתקפת לחימה חזקה במקום[/QUOTE]
איך? זה לא נראה לך דפוק אמבואר עם גחלת?