אני רואה את העונה ה-11 כבר ... וזה סתם שטויות שזה מתמקד באש זה בידוק אותו דבר ולפי דעתי 2 העונות האלה(העשירית וה-11) הם הכי יפות כי הם מצויירות בצורה אדירה ^_^
Printable View
אני רואה את העונה ה-11 כבר ... וזה סתם שטויות שזה מתמקד באש זה בידוק אותו דבר ולפי דעתי 2 העונות האלה(העשירית וה-11) הם הכי יפות כי הם מצויירות בצורה אדירה ^_^
אני לא מסכים איתכם לדעתי העונה הראשונה הכי יפה מכולם שם אפשר לראות את הדור הראשון להכיר בעצם את מושג הפוקמון לראות אל כל המכונים הראשונים אתה הפוקמנים הראשונים להכיר את אש מיסטי ברוק וגארי וכמובן ליגת אינדגו והמכונים זאת העונה הכי יפה שיש אחרי זה לדעתי הדור הרביעי אחר כך השלישי ואז השני
[quote][i]Originally posted by jonjon542[/i]@Nov 10 2008, 06:28 AM
[b] אני לא מסכים איתכם לדעתי העונה הראשונה הכי יפה מכולם שם אפשר לראות את הדור הראשון להכיר בעצם את מושג הפוקמון לראות אל כל המכונים הראשונים אתה הפוקמנים הראשונים להכיר את אש מיסטי ברוק וגארי וכמובן ליגת אינדגו והמכונים זאת העונה הכי יפה שיש אחרי זה לדעתי הדור הרביעי אחר כך השלישי ואז השני [/b][/quote]
אני גם חולה על העונה הראשונה ומיסטי היא הדמו האהובה עליי בכל הסדרה אבל העונות החדשות של פנינה ויהלום מעניינות הרבה יותר והם נראות הרבה יותר טוב.
הם ניראות טוב בגלל שהילדה דון משחקת שם :D
מעניין איך ישמיעו את הפוקימון של הדור הרביעי...
נקווה שיהי דיבוב טוב\:
[quote][i]Originally posted by shadow[/i]@Nov 10 2008, 05:56 AM
[b] את מי למשל דובבתה? [/b][/quote]
כל מיני דמויות משניות.
למשל, בעונה הזו דובבתי ילד שהנזאליף שלי נופל.
[quote][i]Originally posted by Username2[/i]@Nov 10 2008, 03:20 AM
[b] דובבתי כל מיני דמויות משניות.
דובבתי גם בעונה הקודמת, מקווה ששמו אותי עוד פעם בכתוביות ם: [/b][/quote]
את מי דובבת?