[QUOTE=Freddy Krueger;1205316]7 תוכל לענות לי?[/QUOTE]
תוך 4 ימים.
מה זאת אומרת של כמה?
Printable View
[QUOTE=Freddy Krueger;1205316]7 תוכל לענות לי?[/QUOTE]
תוך 4 ימים.
מה זאת אומרת של כמה?
[quote=7;1205307]אני הזמנתי מהם והמשלוח הגיע אחרי חודש.
אבל הם פיצו אותי זה קרה לי כמה פעמים מאז אני לא מזמין משם.
דאך אגב PS3=מקורי XBOX=פרוץ[/quote]
מהההה?!?!? בחיים בכל פעם שהזמנתי לו לקח יותר משבוע..
אף פעם 13 משחקים יש לי כולם מקוריים וכולם משם.
[QUOTE=NivX10;1205305]חחח אני לא יודע למה נשמע כאילו מפריע לך שאני לא פורץ...
אני דווקה חושב שעם אנשים לא היו צורבים הפרנסה שהם היו מקבלים אתה הרבה יותר מספקת, כי זה לא רק ילדים בישראל שצורבים אתה יודע..
יש המון מדינות בעולם שצורבים בהם ולא חושב בכלל שיש בעולם אכיפה על צריבה. וזה כן פוגע בפרנסה של אותם אנשים במידה רבה, קראתי סקר על זה בשנה שעברה ותתפלא שההכנסות של מייקרוסופט וסוני ירדו ב-42 אחוז בגלל צריבות ברחביי העולם! וזה המון.
אבל בוא לא ניכנס לזה. בקיצור זו הרגשתי, לא תוכל לשנות אותה.
ולעניין אין אתר יותר טוב משופטו עם לוקחים בחשבון את כל הבחינות, יש כמה יותר זולים אבל אני לא סומך עליהם![/QUOTE]
מפריע לי? ממש לא,אני אמרתי "וואלה סבבה" מה שאומר שאין לי בעיה בכלל אם זה,אתה צריך להתחיל להבין משמעויות במילים O_O
אבל אם אתה היחיד שעושה את זה,זה ממש לא עוזר להם לפרנסה מהסיבה שזה חייב ליהיות בגל,ואין מצב שאנשים יקשיבו לך כי לא לכולם יש כסף בעולמנו ומעדיפים לעזור לאנשים אחרים כמוך שזה יפה מאד מצדך..
אבל כמו שאמרתי,וואלה בכיף אחי תעשה מה שבא לך לא אכפת לי בכלל :P
[QUOTE=AnimeLover;1205370]מפריע לי? ממש לא,אני אמרתי "וואלה סבבה" מה שאומר שאין לי בעיה בכלל אם זה,אתה צריך להתחיל להבין משמעויות במילים O_O
אבל אם אתה היחיד שעושה את זה,זה ממש לא עוזר להם לפרנסה מהסיבה שזה חייב ליהיות בגל,ואין מצב שאנשים יקשיבו לך כי לא לכולם יש כסף בעולמנו ומעדיפים לעזור לאנשים אחרים כמוך שזה יפה מאד מצדך..
אבל כמו שאמרתי,וואלה בכיף אחי תעשה מה שבא לך לא אכפת לי בכלל :P[/QUOTE]
הוא ממש לא היחיד.
רוב אנשים שיש להם PS3 לא פורצים.
[quote=7;1205336]תוך 4 ימים.
מה זאת אומרת של כמה?[/quote]
כמה אחוזי הנחה?
[quote=7;1205373]הוא ממש לא היחיד.
רוב אנשים שיש להם Ps3 לא פורצים.[/quote]
לא מסכים איתך עשו סקר בפורום האמריקאי וראיתי אחוז גדול שפרצו..
וכשאמרתי "היחיד" אני מתכוון עוד 1 זה לא עוזר,אלא אם כן יש לך הרבה חברים עם Ps3 ואתה מכריח אותם גם לקנות ולעזור לך עם זה,אז זה עוזר כאשר זה מתווסף בכמה,קנייה אחת לא תעזור לפרנסה של אנשים..
תפסיקו להספאים, תתווכחו בה"פ
10% הנחה.