-
מזל טוב קודם כל! וגם אני קונה בקרוב כשאני יטוס לחו"ל בדיוטי ואני מת כבר לקנות ותתחדש! אני כשאני קונה אני קונה את הפוקדקס 3D נראה נחמד ואולי עוד משהו יש בינתיים רק שני משחקים של פוקימון ותיכנס פה [url]http://www.nintendo.com/games/gameGuide?system=3ds&purchase=retail[/url] יש פה כמעט את כל המשחקים ותבחר לך תהנה ממנו
-
מה זה ה"פוקדקס 3d" הזה?
ותודה רבה :)
אתה יודע מה המחירים של המשחקים ל3ds בארץ ובארצות הברית למשל?
כי אני רוצה לדעת אם כדאי לי לבקש מאח שלי שישלח לי חבילה עם משחקים אם שמה יותר זול במקום לקנות בארץ..
-
[QUOTE=AnimeLover;1205646]מה זה ה"פוקדקס 3d" הזה?
ותודה רבה :)
אתה יודע מה המחירים של המשחקים ל3ds בארץ ובארצות הברית למשל?
כי אני רוצה לדעת אם כדאי לי לבקש מאח שלי שישלח לי חבילה עם משחקים אם שמה יותר זול במקום לקנות בארץ..[/QUOTE]
אני לא יודע... אבל בארצות הברית זה יותר זול גם ה-3DS יש באתר של נינטנדו למי שמזמין ב-170 דולר שזה קצת יותר מ-500 שקל כש בארץ זה 1000 שקל בBUG אז בטח שגם המשחקים יותר זולים לא יודע בכמה והפוקדקס זה בעצם פוקדקס שאתה מתחיל עם 16 פוקימונים וכל יום מתווסף לך 3 ולפי מה שראיתי אפשר לעשות שם קרבות או משהו זה נשמע נחמד אני קונה את זה...
-
[QUOTE=MultiKill;1205667]אני לא יודע... אבל בארצות הברית זה יותר זול גם ה-3DS יש באתר של נינטנדו למי שמזמין ב-170 דולר שזה קצת יותר מ-500 שקל כש בארץ זה 1000 שקל בBUG אז בטח שגם המשחקים יותר זולים לא יודע בכמה והפוקדקס זה בעצם פוקדקס שאתה מתחיל עם 16 פוקימונים וכל יום מתווסף לך 3 ולפי מה שראיתי אפשר לעשות שם קרבות או משהו זה נשמע נחמד אני קונה את זה...[/QUOTE]
אם זה סה"כ אקסקולסיבי וזה לא עולה כ"כ הרבה,אולי אני גם אקנה :)